Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 898
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 850
Шума продължава ли и малко след като го изключите от токовата мрежата? Ами не засичах, направих интим, горна устна и подмишници. Но със сигурност повече от указаното.

# 2 851
Времето е индивидуално. При мен е 10 минути - подбедрици, бикини линия и подмишници. Но аз съм с размери на 14 годишно дете. Който е по-висок и едър, нормално е да има нужда от повече време за по-голяма площ Simple Smile.

# 2 852
Хаха, втори тест - шумът продължава след изваждане от контакта, около 5 сек. Но наистина трябва да си залепиш адаптера до ухото, иначе не бих предположила.
Включвам се отново в темата с цел мотивация, имам уреда от 2016 май, 1997. Супер доволна съм си от машинката, но къде от мързел, къде от липса на време занемарих процедурите. Сега имам за цел да направя 8 поредни. Сметнах, че 8-та се пада средата на февруари, да видим...
zigizagi, то ясно, че е индивидуално, но при ръст 168 и 49 кила... Педантична съм, опитвам се да не изпускам и мм. Това е нещото, което ми се иска да измислят в бъдеще - да е ясно къде си минал. Simple Smile

# 2 853
Благодаря много за отговора. Да, шума е като си бизо до него. Като за ново нещо не знаех дали е в реда на нещата, или аз съм с лош късмет:)

# 2 854
Купих от Кауфланд .Още не сме го включили в тока че се могаем по магазините.Дано ни е на късмет .

# 2 855
В началото човек е педантичен и внимава, в последствие по-бързо стават процедурите, но все пак зависи и колко зони се правят с уреда.Аз правя цяло тяло и разделям в два дни процедурите, защото ми омръзва цял ден да правя само това едва ли не.

# 2 856
О, тия минути дето те ги пишат, по никой начин не могат да ми се случат на мене. Сигурно са засичани на някое супер дребно човече и на най-ниската степен, дето зарежда много по-бързо всеки импулс.
При мен нито едното от двете не е така и съответно и времето е доста по-дълго. Не съм се и надявала да ми отнема колкото го пишат те. Но пък наистина е некоректно от тяхна страна да посочват такова време.

# 2 857
Извинявам се, че се повтарям с въпроса си, но понеже се чудя дали да закупя уреда, а имам червени петънца по краката не са пъпки, а са като точици (доста некомфортно). Та въпросът ми е дали може да се използва фотоепилаторът в такъв случай и дали някоя от вас има подобен проблем?

# 2 858
Нали?Sweat Smile Оф, успокоих се, и аз разделям на дни, абсурд да се насвяткам навсякъде наведнъж.
gabriela9, ако имаш предвид петънца подобни на бенки (малки, плоски), покривам ги с плътен бял молив.

# 2 859
Нали?Sweat Smile Оф, успокоих се, и аз разделям на дни, абсурд да се насвяткам навсякъде наведнъж.
gabriela9, ако имаш предвид петънца подобни на бенки (малки, плоски), покривам ги с плътен бял молив.

Проблемът е, че са по целите ми подбедрици особено от задната им част, там даже са с по-тъмен цвят

# 2 860
Аз май се сещам какво имаш, да не е като “гъша кожа”? На мен на ръцете ми бяха така в един период, като червени и кафеничкави точки и леко грапава кожа.
Ако е това мисля, че няма проблем да се светкаш.
Имаше някакво наименование на това явление по кожата, някакво натрупване в епидермиса.

# 2 861
Аз май се сещам какво имаш, да не е като “гъша кожа”? На мен на ръцете ми бяха така в един период, като червени и кафеничкави точки и леко грапава кожа.
Имаше някакво наименование на това явление по кожата, някакво натрупване в епидермиса.

Да, нещо такова е. Ако има още някоя от вас с мнение по проблема ще съм много благодарна. Защото все още не съм закупила и се чудя.

# 2 862
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
С времето човек придобива навици с употребата и става по-бързо.
Не се хабете за бенките с тоя бял молив - писано е в темата и имаше отговор от лекар, че няма смисъл....Ползвайте лепенка или нещо, което ще покрие плътно.

# 2 863
Няма как да облепя всяка бенчица по себе си, спасявам се с молив, покривам да степен коректор. По-големите, разбира се, няма как да маркирам всяка точка.

# 2 864

Да, нещо такова е. Ако има още някоя от вас с мнение по проблема ще съм много благодарна. Защото все още не съм закупила и се чудя.
Ако е кератоза пиларис, просто по-често ексфолиране и много добро овлажняване, кремове и лосиони с уреа също вършат работа. Говоря от опит, на мен кожата на ръцете и бедрата ми е такава. Може би и затова все имах врастнали косъмчета, по-трудно избиват. И имам и Лумеа, така че това сигурно отговаря и на питането. Не ми пречи по никакъв начин, макар че по бедрата сравнително малко я използвах де, то там нямам много косми поначало.

Общи условия

Активация на акаунт