Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 891
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 865
Здравейте, момичета! Чета ви от около година. През която се чудя да купя ли фотоепилатор за дъщеря ми, която в момента е на 15г, но е доста окосмена. Та въпросът ми е има ли от вас, които са го използвали от тинейджърска възраст? Прочетох в упътването, че пише от 15 до 18г под родителски контрол.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 08:11 от elisakara

# 2 866
Аз май се сещам какво имаш, да не е като “гъша кожа”? На мен на ръцете ми бяха така в един период, като червени и кафеничкави точки и леко грапава кожа.
Ако е това мисля, че няма проблем да се светкаш.
Имаше някакво наименование на това явление по кожата, някакво натрупване в епидермиса.

Да, нещо такова е. Ако има още някоя от вас с мнение по проблема ще съм много благодарна. Защото все още не съм закупила и се чудя.
Ако е кератоза пиларис, просто по-често ексфолиране и много добро овлажняване, кремове и лосиони с уреа също вършат работа. Говоря от опит, на мен кожата на ръцете и бедрата ми е такава. Може би и затова все имах врастнали косъмчета, по-трудно избиват. И имам и Лумеа, така че това сигурно отговаря и на питането. Не ми пречи по никакъв начин, макар че по бедрата сравнително малко я използвах де, то там нямам много косми поначало.

Много благодаря за мнението!

# 2 867
  • Стара Загора
Имам SC1997, но не съм забелязала да има такъв шум. Следващия път, като го използвам, ще се заслушам.

lk, това ми се струва твърде много време. Аз за толкова време, даже и по-малко май, минавам крака, ръце, подмишници и бикини зона. Даже с нормален епилатор не ми отнема  40 минути за подбедрица.

# 2 868
Здравейте, момичета! Чета ви от около година. През която се чудя да купя ли фотоепилатор за дъщеря ми, която в момента е на 15г, но е доста окосмена. Та въпросът ми е има ли от вас, които са го използва ли от тинейджърска възраст? Прочетох в упътването, че пише от 15 до 18г под родителски контрол.

Моята братовчедка ползва нейният от 16 годишна и е доволна. Благодарение на нея аз видях, че има ефект, т.к. го взех  назаем и изпробвах за един месец.

# 2 869
Как работи сензорът за цвят при 1997?
Не мога да схвана.

# 2 870
Не мога да схвана.
Той не определя сам на коя степен трябва да се ползва Лумеа, спрямо цвета на кожата, както при някои модели.Само ако прецени, че
кожата е тъмна, а степента висока, няма да даде на уреда да генерира импулс.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 12:23 от ДХ3

# 2 871
Не мога да схвана.
Той не определя сам, но ако прецени, че
кожата е тъмна, а степента висока, няма да даде на уреда да генерира импулс.
Благодаря Smile

# 2 872
Аз посмъртно не мога да направя цял крак на един път,  защото ми загрява и се налагат почивки. При вас загряват ли и горе-долу какво успявате на минете преди да загрее?

# 2 873
Миии...загрява ,но май по-дълго време отнема...Скоро мисля да се светна, ще го наблюдавам.

# 2 874
Аз посмъртно не мога да направя цял крак на един път,  защото ми загрява и се налагат почивки. При вас загряват ли и горе-долу какво успявате на минете преди да загрее?
Спира ли, когато загрее и за колко минути работа?
На мен-не.

# 2 875
  • Стара Загора
Аз святкавм всички зони една след друга, като можду зоните може да го изключа за половин-една минута (примерно за да се облека или пък ако съм решила да си разграфявам зоната с молив). С 1997 съм. Затопля се, но не е нещо фрапиращо.

# 2 876
При мен прегрява, влиза в авариен режим и започват да мигат всички степени като прегрее. Оставям го за 15 мин и пак тръгва, но после много бързо загрява отново.

# 2 877
При мен прегрява, влиза в авариен режим и започват да мигат всички степени като прегрее. Оставям го за 15 мин и пак тръгва, но после много бързо загрява отново.

Модел?

# 2 878
  • Пловдив
Аз нямам такъв проблем. Днес сутринта за 15 мин. си минах целите крака и мишниците. Установих, че с кабела работи по-бързо, отколкото без него. Не ми загрява, ползвах 4-та степен. И за интима ми отнема не повече от 5 мин. Относно размерите, никак не съм дребна.

# 2 879

Модел?
SC1997

Общи условия

Активация на акаунт