Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 801
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 880
При мен прегрява, влиза в авариен режим и започват да мигат всички степени като прегрее. Оставям го за 15 мин и пак тръгва, но после много бързо загрява отново.

Модел?
1997 прегрява бързо ако се ползва на функция “слайд”. Аз моя го вдигам винаги ,за да преместя на новата зона и може би затова не прегрява често, но се е случвало.

# 2 881
Здравейте, наскоро приключих с процедурите на 2 седмици и започнах да прави такива 1 път в месеца. При което ефектът на зона подмишници почти изчезна. Винаги ми е било проблем с космите там, но докато вървяха процедурите на 2 седмици всичко беше супер . Бихте ли дали някакво мнение или съвет .
Благодаря , лека вечер !

# 2 882
Продължи с още процедури
през 2 седмици на проблемните зони.

# 2 883
  • Стара Загора
В Зора SC1997 ще бъде на цена 369лв. от 21.11 до 24.11.

# 2 884
Аз пак се намесвам с моя въпрос (извинявам се за досаждането) - говорих с козметичка и тя ми каза, че това по краката са ми подкожни косъмчета, та въпросът ми отново е според вас дали ще мога да използвам фотоепилатор да третирам такава кожа с подкожни косъмчета?

# 2 885
Аз пак се намесвам с моя въпрос (извинявам се за досаждането) - говорих с козметичка и тя ми каза, че това по краката са ми подкожни косъмчета, та въпросът ми отново е според вас дали ще мога да използвам фотоепилатор да третирам такава кожа с подкожни косъмчета?
Аз съм с подкожни косъмчета на прасците, малко под свивката на коляното. Ексфолирам редовно, но те си стоят като дребни пъпчици, нямат точно връхче, но кожата определено е грапава. Незнам дали си внушавам, но определено намирам кожата си за осезателно по-гладка след няколко процедури с епилатора. Не мога да кажа със сигурност, че точно епилатора помогна за това, защото не съм много сериозна в процедурите, не се святках през две седмици, а когато ми скимне/разбирай 3-4 пъти през 4-5 седмици/ и въпреки това  осезаемо космите по краката ми са доста оредели, та си мисля, че и подкожните косъмчета се повлияха положително именно от него.

# 2 886
Аз съм с подкожни косъмчета на прасците, малко под свивката на коляното. Ексфолирам редовно, но те си стоят като дребни пъпчици, нямат точно връхче, но кожата определено е грапава. Незнам дали си внушавам, но определено намирам кожата си за осезателно по-гладка след няколко процедури с епилатора. Не мога да кажа със сигурност, че точно епилатора помогна за това, защото не съм много сериозна в процедурите, не се святках през две седмици, а когато ми скимне/разбирай 3-4 пъти през 4-5 седмици/ и въпреки това  осезаемо космите по краката ми са доста оредели, та си мисля, че и подкожните косъмчета се повлияха положително именно от него.

Благодаря за отговора, значи няма проблем да се използва в такъв случай.

# 2 887
Аз си купих уреда от промоцията на Кауфланд и в неделя си насвятках краката.
Доволна съм, с изкючение на факта, че не иска да пуска импулс върху пръстите на краката. А на мен това място ми е най-досадно за минаване с епилатора.
Може би с допълнителната приставка трябва да пробвам, в неделя нямах време.

# 2 888
Аз си купих уреда от промоцията на Кауфланд и в неделя си насвятках краката.
Доволна съм, с изкючение на факта, че не иска да пуска импулс върху пръстите на краката. А на мен това място ми е най-досадно за минаване с епилатора.
Може би с допълнителната приставка трябва да пробвам, в неделя нямах време.
Там малко с напасване става Simple Smile

# 2 889
Здравейте! Купих си BRI921 тази пролет, направих 3 процедури преди лятото. Ефекта беше направо поразителен на повечето места, чак се учудих. През лятото всичко се върна разбира се, но това го очаквах. Бях се зарекла на есен супер сериозно да започвам, но забременях и съответно отлагам за следващата есен..
И тук идват странните неща - космите на краката ми омекнаха и се разредиха точно както след третата процедура, подмишниците също оредяха, но не като преди
Странно нещо сме жените, а хормоните ни още повече...

# 2 890
След третиране на зона използвате ли някакъв крем или гел?

# 2 891
  • София
Видях, че има промоция в Зора и реших да се възползвам. Изчетох последните 30 страници от темата, но не разбрах един основен за мен въпрос и той е боли ли, пари ли, много ли е неприятно усещането? Не търпя много болка в някои области. В рекламните материали пише, че нищо не се усеща, но ме съмнява. Разбрах, че ако се минава през бенки или на максимална степен има парене, а при 3 степен примерно на нормално място има ли?

# 2 892
Ния, на по-чувствителните зони се усеща леко парване,  но е нищо в сравнение с кола маска и обикновен епилатор.

# 2 893
Здравейте, аз вече се възползвах от промоцията в Зора и снощи набързо поръчах 1997 за 365лв. Даже утре ще ми го доставят  Simple Smile

В Techmart вмомента 1994 е намален на 319лв, а в Емаг утре ще е на 299лв, пише че ще има 200 бройки налични. 1997 е наличен и в Techmart за 369лв. Мисля че единствената разлика между 1994 и 1997 е една приставка и сензора за цвят на кожата.

# 2 894
Аз също се притеснявах от болка.
Засега съм минала само краката и подмишниците на 3та степен и нямаше такава.
За другите участъци още не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт