Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София,
Точно така е Марисска е права, в общи линии това се отнася за алергичните деца! Но е хубаво да  се има в предвид и при неалергичните - не се знае  кога ще се прояви някоя алергия. Аз винаги спазвам тези правила дорри и месо не давам особено пилешко и риба. Тя не че много яде моята де когато е болна! Не че и сега е здрава. Нощес направи пристъп, днес цял ден кашля и повръща. За капак сега е и с 38 темпедратура, а днес трябваше  да спираме антибиотика десети ден го пие. Уж беше добре, какво става пак newsm78

# 526
Марти ,Вентолина го има и като сироп за  пиене и като сироп за инхалиране Peace
Сега да ви разкажа за цирка:на мен ми хареса много Simple SmileКрасиво,цветно,еуфорично,някак приказно направено.Костюмите им бяха уникално красиви,много пъстри и весели.Клоуните разсмиваха много и те на мен ми станаха любими( на Антон ,те са най скучни от целият спектакъл).Акробатичните номера бяха силни и невероятно красиви.Но много,ама много зависи откъде гледаш представлението,защото всичко се вижда различно от различните ъгли.Ние бяхме малко встрани ,но близо до сцената.Тези,които бяха срещу нея ,дори и на по високи редове, са видяли всичко в истинският му блясък и красота.На Ева също й беше интересно ,но накрая й доскуча.Явно 2 часа й дойдоха в повече.Много ни хареса като цяло Grinning.
После пък имах инцидент с колата,светна й един червен надпис Стоп на таблото и се оказа ,че няма антифриз.Утре ще проверим дали изтича отнякъде или просто се е изпарил Rolling Eyes
Масово лекарите изписват противоалергични.Аз не ги харесвам изобщо.Що Аериуси е изпила Ева преди две години и алергичната кашлица дори не намаляваше PeaceИначе и аз намирам зависимост между храни( месо,млечни) и силата на кашлицата,дори вида й.
Дани ,това е ужасно HugНямам думи просто,дано скоро свърши тази черна серия при Вероника PraynigЯвно този вирус лъжливо затихва и след ден,два пак се завръща с пълна сила.Ева имаше два дена лека Т,после три дена никаква и след тях пак два дена Т ,по висока.Сега ще видим след днешният безтемпературен ден ,утре какви изненади ще има Thinking
Може Янче,нямам спомен Hug

# 527
  • София
Ради и баща му отидоха към педиатрията,страшен пристъп има.
Искаше да ходим всички,категорично отказах,няма да си натъпча детето в болница само за да си вземат проклетите пътеки.Вече е почнал АБ.
Ники и той с Т абе какво да ви разказвам,ужасно е.....от 3 часа немога да се спра Sad

# 528
Ооо Иве   Sad HugХайде да свършва този кошмар  PraynigПристъп на кашлица ли има? Ники дано свали Т  PraynigМилата ........

# 529
  • sf
Иве,Дани  Hug
иве, ти пращаш мъжа ти , за да не го оставят в болница ли?

ние утре като закараме Вероника и ще ходим да видят на Вико врата. Казах и на мъжо, той пък се притесни още повече от мен и съвсем ме ошашка  Rolling Eyes
Инак ми свърши излежаването сутрин, тя мина първа смяна и в 8 трябва да сме на вратата  Rolling Eyes

иве, пиши после какво е станало, стискам палци  Praynig

# 530
  • USA
Направо не мога да повярвам какви болести са ни налегнали темата. Милите юлчета! Много ми стана мъчно...
Да се оправят всички болни дечица! Да се оправя и времето в България и да идва пролетта!

Вики, не се тревожете предварително. Дано да е нещо безобидно.

При нас беше страхотен ден, само за разходки навън. Аз развеждах едни приятелки в Холивуд. Днес беше супербола и по този повод беше празно по улиците. Много го обичам този ден. Много ми е мързеливо, не ми се ходи хич на работа утре. Там нещо много ме ядосват напоследък.

Елче, да пишеш по-често!  Hug

# 531
  • Бургас
Уффф Иве, хайде да се свършва вече с тия болести.  Hug
И да идва пролетта, че да се хванем за зеленкото  Simple Smile Избутаме ли февруари, и март вече ще гледаме с надежди към пролетта и слънчицето Party

# 532
Добро утро
Иве как са децата?
Ева има разстройство ooooh!Днес ще е тегав ден........
Велина  Hug,не се ядосвай за глупости
Вико вече обикаля апартамента ,мина му страха  Laughingнай накрая......
Шуши как изкарахте ноща,избиват ли още пъпчици на Ивчо?

# 533
  • Бургас
Ками, ами как да изкараме, пак същото, цяла нощ се мяташе, не съм мигнала, иначе нямаше Т или поне аз не усетих покрай всичките ритници които изядох  Joy сега спи блажено чАвето, а аз станах - по късно ще изследвам тялото му за нови поражения.  ooooh!
А имам да уча, а с него не става. Реших да не го вземаме с нас в Свищов, ще остане тук с майка ми. На нея поне и имам доверие, че ще се оправи. Но ми се щеше малко да смени въздуха.  Crossing Arms

Евичка, милата и това ли и се стовари. Да се оправя бързо  Hug
Внимавайте всички с тоя грип, като описвате как протича болестта и лъжливите спадове на Т - с ужас си припомням всичко това от миналата година и усложненията. Много е коварен тоя грип и при най-малките съмнения, дори и липсата на такива, пускайте изследвания на децата да не стане беля.  Sick

# 534
  • sf
Как сте всички  Praynig дайте отчет

пуснахме кръв на Вико,ама ще стане чак утре  Rolling Eyes докторката каза да изчакаме изследванията и тогава ще говорим  Rolling Eyes
по улиците беше кошмарно , а не му се вижда края  ooooh!
за капак през нощта се събудих с адски болки в гърлото, едва преглъщам и пастоянно ме боли,пфу

# 535
Шуши трябва вече да отминава пика на шарката Hug
Ева яде бисквити и препечена филия,засега е ок.Все си мисля ,че може да е реакция от Х.Ще видим Peace
Вико обаче нещо му пада гласа,край няма просто.А за времето навън не ми се говори,до сряда снеговалеж,а после пак нечовешки студ.
Вики намажи се със сода ако търпиш.

# 536
  • София
Тука сме ама не смогвам,размина се урбазона и тн.... Praynig Т продължават и Аб си е на място.

# 537
  • София
Иве, а правили ли са му някакви изследвания и какъв АБ му изписаха?

И на Кая преди и изписваха противоалергични само при ларингити, сега вече имам чувството, че при всяка кашлица започнаха да ги дават. Първия път, когато изобщо й изписаха, се бях скарала на мъжа ми, защото той я беше водил на лекар, и на мен понеже ми се стори абсурдно, защото тя няма алергии, се вбесих, че изкарват всички деца алергични и му се карах защо не е разпитал повече. После говорих с педиатъра и той ми обясни за лигавицата и т.н., та склоних и сега чинно си давам, когато й изпишат. И при грипа сега пи ериус.

Вече вярвам на теорията, че нарочно пускат тези вируси, не мога да си представя от само себе си чак така да са се изродили  ooooh!

Напоследък много често ми се случва най-простият кекс, който си правя от сто години, да не се изпича добре - не се надига и остава много тестяв. Вие като правите кексове на перка ли ги печете или без?

# 538
 Hug
Много болести Sad(
Моля се всички да се оправят бързо и леко да минават и шарката и грипа  Praynig
Ина държи фронта и не трепва, да чукна на дърво 
Днес не успях да я заведа до ДГ  Rolling Eyes Колата не запали / бушон някакъв изгорял, мъжа ми сега се обади, че я е оправил/, такси не успях да извикам -30 мин сутринта звънях на всички фирми, дето се сетих и не успях да се свържа  ooooh!
Накрая тръгнахме с тролея и .... стигнахме до офиса ми и се отказах да я водя
Сега и тя е на работа с мен Laughing Голяма забава пада с перфоратора, че  и пиано има тук и може да свири  Grinning
А навън е отвратително - студено, заледено  Tired
Да се оправят всички и малки и големи, и дано това са последните студове, че вече ми идва да емигрирам в Зимбабве  Rolling Eyes
ayka, на вентилатор пека   Peace

# 539
прегръдки на всички болнички Hug

аз пека кекса първо само отдолу на 180 градука докато се надигне, после включвам и отгоре до изпичане. Има гаден бакпулвер, ако си сложилапо-малко от него, може от това да е

Общи условия

Активация на акаунт