Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 792
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • sf
ние пак няма да ходим на басейн  Crossing Arms вече няма да казвям предварително  Joy
не можах да се наспя, криво ми е, мъчи ме постоянен глад, диетата не върви, а прогнозата за времето ме довършва.
айде оплаках се, бягам

# 511
И мен прогнозата за времето и гледката навън тази сутрин ме потресе .То бива сняг и студ,ама това на нищо не прилича вече ooooh!
Вики ще споделя за цирка довечера,нека и аз да го видя GrinningТой мъжа ми може да е имал други представи и затова да е останал толкоооова разочарован Mr. Green
Иве ,чела съм ,че често след инфекция и боледуване се увеличават лимфните възли.Този факт се наблюдава доста повече при момчетата PeaceНе чети в нета CrazyСухата кашлица е гадна обаче, аз май най се паникьосвам при такава Rolling EyesОпитай с черната ряпа,нали тя е и имуностимулант голям Hug
Аз не съм давала температуропонижаващи,защото тя се чувстваше добре.Е полежа си едно хубаво тези дни,но пък си рисуваше,четеше,играехме Не се сърди човече.Тази сутрин май няма Т,пу-пу PraynigНяма обаче никакъв апетит,дори вчера и разстройство имаше два пъти.В хотела на Пампорово всички разболяли се дечица имаха и стомашни неразположения освен Т.Явно грипа при всички протича различно Thinking
Вико засега е добре  Praynig Praynig Praynig

# 512
  • Бургас
 Hug  Гаден грип, да се оправяте всички бързо.  Hug
Ивчо е като петниста хиена. А след като го напръсках с еозин спрей (който се оказа че е червено багрило  ooooh! ), според батко му е като червена гъбка, липсвали му само белите точици, за да прилича на манатарка  ooooh! А аз, патицата, реших че лесно ще се измива и му сложих и на личицето. Еми няма да ви казвам как се чувствам сега  Tired Голяма съм бяла птица, моля някой да ме гръмне  #2gunfire Снощи милото цяла нощ се мяташе, явно избиваха нови пъпчици и непрекъснато му държах ръцете да не се чеши.  Sick

# 513
Оххх милото дете.Дано да отмине по скоро шарката,че си е голямо мъчение за детето ooooh!Аз си спомням ,че Еви не я къпех ,а само мажех с ментолов спирт и бебешка пудра след избиване на пъпкиТе. Пожелавам на Ивчо много бързо да му мине  bouquet

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 11:28 от kami27

# 514
  • sf
уф, откачаме вече.
мъжо спи, а аз от сутринта само летя насам-натам, деца,закуски,какао, не знам си какво, писна ми вече  Rolling Eyes

гледали ли сте Съдебен спор по Нова? Няколко пъти вече го засичам  ooooh! е няма такъв сеир просто.
Шуши, за чесане ли е тоя спрей?  ментоловия спирт върши добра работа май, пробвай и с него.

# 515
Аз съм го гледала Вики, голяма простотия ooooh!Съдийката, живее във входа на майка.Чудя се в колко часа да тръгна за този цирк,с паркирането било голяма какафония Thinking

# 516
  • sf
предвид и времето бих тръгнала най-малко два часа преди началото  Thinking

# 517
Аз също не ги къпех като имаха варицела,това им беше най-мъчителното щото ние бяхме юни месец и беше жега.
Бързо да оздравяват всички!
Ние вчера имахме много натоварен ден!Направихме детското парти,стана много весело и ми падна камък от сърцето!От 11ч до 3ч беше детското парти,а в 6ч. ни дойдоха приятели на гости та до 2ч.Разбира се рано сутринта децата ме събудиха и сега незнам на кой свят съм.
Моля ви някой знае ли къде продават слънчеви очила на Чико детски?Искам да купя два чифта за Никола и за подарък обаче незнам къде ги има вече,а съм много доволна от тях.Ако някой знае да ми пише щото утре трябва да свърша това.

# 518
съдебен спор е голяма простотия, няма никаква практическа полза от него, а съдийката не е никаква съдийка, а някаква смотла от ЮЗУ-то

Янче, не знам дали няма чико вече в хипо, проверявала ли си. Аз препоръчвам на полароид детските, изобщо не могат да се счупят, взимала съм ги от оптиката в цум

Иве, не знам от кога му е кашлицата, но на Никола при бронхит секретът започва да се втечнява на 4-5 ден от началото на приема на втечняващ секрета сироп и умкалор. Нека пие много топла водичка, на Никола му давам по 1 супена лъжица през 5 мин

# 519
Марти ,а Вентолин пил ли е Никола при бронхит?
Янче в Хипото съм виждала,но лятото ,сега не се сещам дали има.
Ева също ката шарката юни месец,но тогава времето беше лошо в София.Яна те не се ли опъпчиха по едно и също време с Еви?

# 520
Да,ама Ева след нас нали от нас прихвана на партито!Ние хванахме жегите вие дъжда май.Ще проверя на Плороид но ако не са повече от 25лв.,на Чикото са толкова,а в Хипото нямат.

# 521
  • Бургас
Ами аз четох четох и реших че можем да го изкъпем. После го поляхме с разтвор с калиев перманганат. Всички пъпчици от тогава са загорели.
Обаче не може да трае миризмата на ментоловия спирт, нали сме със силно обоняние и веднага повръщаме  Sick за това реших нещо по-модерно, но то модерното е много червено да му се невиди.
Иве, защо не пробваш да им даваш сок от лук с мед. Ивчо така пребори кашлицата от коките освен с бактробана. Изцеждаш една или половин малка главичка лук и размесваш сока със същото количество мед. Давай им поне два пъти дневно. Каквото направиш сутринта до вечерта им го дай. На моите и двамата много помага, че дори и аз съм си лекувала кашлицата успешно.  Peace

# 522
  • София
Шуше а колко често може да се дава лука с мед и по лъжичка ли?
Ники зор сутрин и вечер ама Ради го приема без позив за повръщане?

# 523
  • Бургас
Ами аз навремето давах на баткото смесено и с още една част лимонов сок, хем поема витамини, хем по-лесно го пиеше. Давах му три пъти на ден, но тогава всеки път цедях ново количество, нямах робот, и стържех и в марличка цедях, а имаше и от стария едновремешен лук. Сегашния е повече салатен и воден, ама на Ивчо давам от него. Изцеждам в робота половин малка главичка и размесвам с толкова мед. Ивчо също от миризмите лесно повръща, но лука го изпива. Пробвай със спринцовките от нурофена, по-лесно се гълта. Аз лично гледам да го забаламосам нещо, за да не пие веднага след това вода и свикна вече чАвето.  Mr. Green Баткото навремето само това го отърваваше от остатъчната кашлица.  Peace

Колко често - колкото прецениш. Според книгата 1001 билки за всеки ден рецептата беше три пъти дневно по една чаена лъжичка. На Ивчо давам по две супени два пъти дневно и то свършва приготвения разтвор.  Peace

А ако не може без вода - давай му, ще свикне след време с вкуса, изпробвано върху Ивчо. Лука все пак е естествен АБ.

# 524
Ками, не е пил вентолин. Той не се ли инхалира?

Преди време Беличева ми беше казвала, че когато кашля не е добре да се взимат неща, които алергизират. Тогава ставаше въпрос да сменя саностола с витамин Ц, защото Б витамините в саностола алергизирали. Същото се отнася според нея за всички други алергени, като мед, ядки, лайка и т.н. Тя е алерголог и никога не съм се съмнявала в това, което каза, но до скоро си мислех, че това важи само за ларингитна кашлица. От последния бронхит на Никола обаче вече не съм убедена, че е само за такава. Докторката, при която го заведох ми предписа аереус и ми каза, че лигавицата при бронхит била набъбнала и противолергичното щяло да я успокои и да спомогне на отхрачването...значи има връзка и бронхитната с алергените...Впрочем при кашлица трябва да се избягват млечните, защото те стимулизат образуването на слуз

Общи условия

Активация на акаунт