Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 793
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
ех, благородно завиждам за цирка.
много ми се ходеше, ама не можах да натаманя бюджета с излишни толкова пари.

# 496
  • Sofia
ЧРД - макар и на патерица - на уникалната Надина! Яна, много радост да ви носи и да запази това лъчезарно излъчване, което има!   bouquet

Минавам само да отчета, че сме живи и здрави Simple Smile

Да оздравяват болните!

Втората употреба - и на мен като на Мая ми мирише особенно. Диана предимно с дрехи от приятелки я обличам. Те са почти като нови така или иначе Simple Smile.

И при нас има доста напрежение. Елче - добре си го решила с това да се оправяш  сама  Hug Ама мама му стара - и да работя, и на децата да съм на разположение 24/7, и домакинската работа да лежи основно на мен - не знам какво им става на тези мъже ... Гледам да си открадна някакво време лично за мен - ама много трудно става ...

Искам среща - ако може да е след 11.02 обаче, че имам "изпит" по право на ИО и защита на бизнес план.

Чета ви, нищо, че не пиша ...

# 497
Янче, да ти е жива и здрава и от мен на патерица, да бъде все така красива и очарователна, умна и енергична   bouquet

Ивчо, с варицела ли е? моят кошмар (имам предвид, че аз ще се разболея, не толкова децата)...трябва да се ваксинирам вече, ама това, че няма ваксина в Бг ми обърква плановете...бързо да му минава на Ивчо Hug

Елче  Hug и аз говоря така на Никола, непрекъснато му обяснявам колко го обича Валери и как иска във всичко да му подражава

Края на месеца се връщам на цял ден и впрочем съм много щастлива от това

Засега се крепим здрави и ми се иска така да остане до 17-ти, но в това време не знам дали ще се получи, още повече, че пак някакъв вирус се е завъртял в групата. Никола си ходи на градина, Валери го гледа баба, че свеки са на почивка. На Никола му подариха комплект Марвинс меджик и много се е запалил по фокусите. По-лесните ги прави много добре, по-трудните още не съм му ги показала. Носи един фокус в детската градина и преди това сто пъти каза, че ако го попитат децата как се прави, ще каже, че е тайна. Връща се и ми съобщава "питаха ме как се прави и аз им казах, че е тайна и катоим я кажа не трябва на никой да я казват" Laughing Има нов приятел в ДГ и по цяла вечер за него слушам. Казва ми "Х каза, че когато хората умрят, стават бебета и влизат в главата на живите". Аз му казвам "ами аз не мисля, че е така", а отговорът беше "ти нищо не знаеш, Х каза, че е така"...някакъв фен клуб на Х оглавяваме

# 498
  • sf
Добро утро
ходих за вестник , времето е направо чудно.
Щяхме да ходим на басейн за един ден, ама късно се сетихме,че на Вико шапката е в ДГ, та отложихме за утре.

Вероника нещо се разкашля, аман вече. не знам какво да й дам, а във вторник трябва да пътува за Добрич за цяла седмица  ooooh!

# 499
  • София
Втора нощ Ради вдига 40Т сутринта Ники 39,8Т аз с  37.8
Марти онзи ден мислех да ти се обадя че не пишеш,но ни завъртя грипа.
Да ви кажа не ми се пише,опитвам да мисля позитивно но... Cry

# 500
  • София,
Иве незная какво да кажа, да се оправяте бързо! Praynig Много е кофти така, като се разболеят всички, но то няма начин като сте и тримата постоянно заедно! Confused
И у нас е така почти - аз още се влача, вчера Ицко се прибра с течащ нос отново от училище, а днес Вероника подкашля сухо цял ден, и има лека хрема Tired., а все още е на АБ. Rolling Eyes Днес я изведох за малко да и купя пантофи и до Била, после и на Макдоналдс newsm78, но пък тя още сутринта преди да излезем си подкашляше и аз незнам вече Crossing Arms.

# 501
  • sf
 Hug
да се оправяте бързо всички.
сигурно си го менкате наред и повтаря , знам ли
цял ден се мотам из нас, нищо не свърших, ей сега започнах да готвя  Rolling Eyes
вико е навън и е такава тишина, изключила съм и телевизора даже, да се насладя  Joy
утре ще ходим на пикник след басейна  Rolling Eyes сещайте се на кой е идеята  hahaha

# 502
  • София
Иве,  Hug, два дни е най-тежко, така че от утре нататък трябва да сте добре вече!

Искам и аз на среща,  ама след 12-ти, защото ако времето позволява мислим на 11-12 да пътуваме.

# 503
Здравейте
И Еви се бори с една Т около 38.5-38.9,но пък е жизнена и все едно няма неразположение ThinkingПоне спряха гадните жълти сополи,че в чудо се видях  CrazyАз все още съм само с хрема,дано с нея си остана Praynig
Днес мъжа ми ходи на дьо Солей и беше много разочарован  Rolling EyesУтре сме ние с Еви.Между другото за деца до 1.20м входа е свободен.Аз ще ходя със сестра ми и Евка.
Иве с какво лекуваш?Аз поддържам връзка с Галя и засега действам с Х.,ама да видим докога ще ми издържат нервите ooooh!
Айка къде ще ходите?
Така ми се иска и на мен да ви видя Hug

# 504
  • София
Майка ми има рожден ден и затова мислим да ходим дотам, дано да стане.

Бързо да се оправя Евичка, Вики здрав ли е?

# 505
  • sf
Днес мъжа ми ходи на дьо Солей и беше много разочарован 

сподели защо  Thinking
и да се оправяте бързо  Hug

напипах на Вико отстрани на шията подуто, сигурно е лимфен възел, четох из нета, вкарах се в некви филми, не е истина просто.  ooooh!

# 506
  • Асеновград
Вики , не чети в интернет , Тедо имаше подути лимфни възли след шарката миналата година , неговите бяха зад ушите , сами си минаха след като мина и щарката.Заведи го на лекар в понеделник , но до тогава не се панирай , всичко е наред  Hug.
Иве  Hug.

# 507
  • София
ДУ
Ради му спадна Т но остана една суха кашлица която неможе да я обърне,и май без Т ще се дава АБ,Вико и аз съм се ошашкала с един лимфен възел от 3 седмици седи и то от едната страна и четох и аз.При вас от двете страни ли е?Май заради него ще дам АБ ooooh! ooooh!
Ками и ние подържахме връзка,но снощи решихме че без пнадол нурофен няма да стане и като мин Т ще се чуем,каза че трудно налучква лекарството и при моите е още по трудно.Каза инфлуцид да взимаме поне Joy
Аз обаче не чакам да се вдигне Т ми,взимам си лекарства,немога да се оставя че няма кой да ги гледа,то мъжа ми ги гледа ама "мамо,мамо,мамо"все искат нещо
Благодаря ви

# 508
Иве, и аз щях да кажа същото като Айка - 2 дни е пика, после започва да поддържа по-ниска Т и да прави по-дълги паузи преди да забие пак на 40, ако въобще забие. Според нашия педиатър при грип може и 4-5 дни да е пика, тоест да поддържа 39-40, на мен ми се случи миналата година с Валери. Даваш ли Т-понижаващо? Аз да споделя какво направих при последното ни заболяване. Айка ми звънна и ми каза, че протича с висока Т, която трудно се сваля, затова аз още на 37 и нещо дадох нурофен (не само затова, а и заради главоболието) и давах през 4 часа нещо за сваляне на Т. На втория ден, когато трябваше да е пика имаше 38.3 при положение, че беше взимал Т-понижаващи, не знам какво щеше да е без тях. При Никола мина за два дни. При Валери действах по същия начин - три дни му смъквах Т, добре се чувстваше детето, сигурно и главоболието съм му спестила. После едни ден нямаше, като след него пак вдигна, но по-ниска. Впрочем това е отново проявление на грипните вируси - може да изглежда сякаш детето се е оправило и после пак да вдигне Т. Та когато вдигна последния ден го държах без Т-понижаващи, но повече от 38.5 не отиде, което ми подсказа, че е на отминаване. На следващия ден вече нямаше Т. Та с две думи търпение трябва. Пробвай да даваш сминдух - и за Т, и за кашлица  Hug откъде започнах, къде стигнах:идеята ми беше, че това правило, че като има Т,не се дава нищо, не е абсолютно. При грипните вируси специално, вече предпочитам да давам, отколкото да го гледам една седмица с Т. Правила съм и едното и другото, няма сравнение кое е по-добре

Вики, това е много често срещано при децата  Hug

# 509
  • София
Марти първото вдигане беше 38,не дадох след 8 часа вдигна 38,6 и почнах да давам нурофен редувах с панадол през 4 часа и накрая дадох хексалгин.Днес е 37,5 но ме притеснява сухата кашлица която не се обръща и от инхалаци и от сиропи и от отвари,и не на последно място лимфния възел!!!!!
Ники примерно обърна кашлицата но си има Т,давам му нурофен и редувам с панадол но той не ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт