Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Мая ,а как е той с коремчето? Аз казвам на Еви ,че той е малък и затова реве,не разбира.Винаги когато иска да я гушна го правя дори и да реве брат й.В момента ,в който пусна Еви и той спира да реве от раз ShockedТя засега търпи,много съм й благодарна затова и непрекъснато й го казвам, но ми е много болно за нея защото съм убедена,че й липсвам Rolling Eyes
Лекарствата ги хвърлям в общия боклук.

# 631
  • София
Търпи милата,нали е жена.Ела да видиш като са мъже/когато са с болка/,тестостерон ли що ли Twisted Evil Twisted Evil
И най лошото за мен не дават да ги гушнеш,само като се разделяме в дг,а това е подло Twisted Evil

# 632
Стомашните проблеми минаха, но вчера спа много през деня, сега пак е пребледнял и си изглежда болен.
В понеделник ще излязат резултатите от гърления секрет.

# 633
Не не ми се е случвало.По-скоро има проблема,че Никола когато му е изгодно се изживява като ''много малък'' и ''безпомощен'' и все с него трябва да се съобразяваме от което се дразни Надина.Той живее с идеята,че е предпочитан и ако не може по-друг начин да го демонстрира също реве и се тръшка,но не в такава степен.Обиновено двамата си говорят за проблемите което ми е доста забавно.Скарват се реват и през сълзи си обесняват ситуацията,обвиняватъ се е дин друг след това се извиняват.Той Никола спря да казва на кака си ''како'' вече й вика Надина,на цяло име.Малко рано ми се струва за това,ама какво да направя оставам нещата както и когато дойдат.Никола много често казва на Надина,че я обича тя е по-груба.И той все търси любовта й.Обижда се когато тя иска да прави нещо без него и го тълкува все едно тя не го обича.
А инъче з аобвиненията и мойте така за всичо ме обвиняват а това в пубертета сигурно ще се задълбочи.Но аз гледам да не си го слагам на сърце защото за себе си знам че тва е проблем на растежа,чиста ми е съвеста спрямо тях до този момент поне.Дето има една приказка като отидеш на психолог първо за майката питат,едва ли не майката е виновна за всичко.
Мойте също вече лудват,не сме излизали днес,сега се гонят.Лошото е че не ядът,някакви апатаични са,имам чувството че хем са гладни хем нямат енергия да ядът,нещо шашаво.

# 634
  • Бургас
Да Ками, завяхват пъпките. Странното е че някои си останаха така мънички и сега са като точици. Иначе леко я изкарахме, слава богу, ама ние си го къпахме през ден и накрая го киснем в легена с разтвор от калиев перманганат и ми се струва, че от това много бързо завяхваха пъпките.  Rolling Eyes
Кривчо беше така ревнив като обръщам внимание на батко му. Дори и с бавачката му така постъпваше. Жената обяснява нещо по домашните на Чочо и той почва да я дърпа, да се сърди че вниманието е насочено към батко му. Много трудно се балансира.  Hug
Бубееее?

# 635
  • София,
Привет
И ние сме по добре вече, но дробовете и много хъркат, така че ни казаха да не се надяваме за изписване, евентуално в неделя, но след като ни направят пълни изследвания отново!
Браво на Вероника! Hug
Четох, Четох - много сте изписали, аз вчера едва успявах да се доредя до компа, децата тук нали са по добре вече всимчките - даже днес едното го изписаха, та е лудница или гледат филмчета, или тичат и стаята - станахме разногледи!
Относно ученето и писането в ДГ в нашата знаете ли как процедират, следобед като отидеш да си вземеш детето и отгоре на шкафчето му са изнесени тетрадките, в които е работено през деня, отворени на страницата на която са работили и така се вижда кой какво е направил Wink.
Относно ревността, Вероника и тя е изпитвала такава ревност, но като че ли не толкова, а и Ицко някак си е голям и тъй като няма как да го гушна и да го разнасям, аз процедирах по друг начин, лягахме всяка вечер на спалнята тримата, така приспивахме заедно Вероника и ги гушках и двамата, колко пъти така сме си заспивали и после баща им ги е разнасял по леглата за да си легне и той Mr. Green. Така гушках единия от едната страна, другия от другата и никой не се сърдеше. А сега пък Ицко вече е голям и понякога иска и той като се лигави да го гушва като бебе, ама няма как - при положение че тежи колкото мен - даже май и повече Mr. Green. Но при баща си се глези, кара го да го гушка като бебенце,  Mr. Green. А когато се гушкаме така ме стиска - вечер преди да заспят  - отивам при вески по отделно да го завия  да го гушна и целуна в леглото, и той така ме стиска че въздух немога да си поема, чак ребрата ми ще строши. Mr. Green. Иначе двамата ту са обичат много и се гушкат много, ту се дразнят и гонят един друг - но когато се карам на единия, другия е много солидарен и ходи и гушка и целува виновния. Но вече обаче рядко се карам само на единия - като се карам и съам бясна - ги почвам наред - да не се сърдят и единия -т.е. големия да вика че все се карам на него заради по - малката и така. Абе възпитанието на децата -независимо дали е едно, дали са две си е трудно и доста отговорно и изобщо.
А за странните държания и виновността, и изобщо за този род реплики и при нас ги е имало - Вероника по едно време все ми викаше, че вече нямало да ми бъде приятелка Mr. Green. Сега си говори и си играе главно с куклите и тези театри си ги разиграва с тях, понакога батко и и е виновен , но рядко и така!
Иве кажи как са днес бандитите. Аз снощи хубаво ги разгледах и аз тези парните сауни и намерих една много ефтинка, абе всъщност те не са кой знае колко скъпи, дано само да ти свърши работа за това за което мислиш да я ползваш!
Бубе как е Дели наистина, дано е добре, пусни му верно секрет - поне скарлатината да не я мислиш! Hug
Хайде после ако имам възможност пак ще пиша!

# 636
  • Бургас
Цитат
и той така ме стиска че въздух немога да си поема, чак ребрата ми ще строши
Ами как ще си поемеш въздух... ти ще се счупиш вече  Mr. Green

# 637
  • София
Явно това с обвиненията е много актуално - Кая редовно така прави, оняден даже разля една чаша на масата, докато аз бях на няколко метра от там и пак се разкрещя, че аз съм била виновна, не съм била гледала  ooooh!

В нашата аптека вземат стари лекарства, още преди тези последните наредби. После не знам какво правят с тях  Laughing Сиропите за кашлица на растителна основа ги изливам в мивката обаче.

Толкова ми стана сладко за Никола и Надина как се обясняват един на друг, а и за Ицко и Вероника как се защитават   Heart Eyes

Все пак реших да пътуваме утре (съответно и вдругиден), взех екзекутивно решение, след като никой друг не се реши нещо да реши, дано всичко е наред.

Били, бързо оздравяване и на теб, и дано опазите Тедо, а всички болни от по-рано да оздравяват вече напълно!

Аз още имам следи от грипа, странни секрети, невиждани досега, изкарвам, ама да не влизам в подробности  Laughing

# 638
Айка и аз съм така с добивите от носа Laughingлек път утре  Hug

# 639
Много ви благодаря, че ни мислите Hug Дели до  днес в 4 нямаше темп. В кабинета докторката измери 38,9. Искаше да прави снимка, аз не се съгласих. Предпочитам до понеделник да изчакам. Има и лека хрема. Иначе апетит си има, нон стоп ме юрка да му готвя нещо. В момента темо. е 37.6. Ако почивните дни не спадне темо. лекарката изписа течен бисептол- не знам защо. Никакви лекарства не съм давала, само клеева и вчера през нощта еднократно нурофен.
Аз пък два дни давам Юли на майка за през деня и само зяпам филми. Кашлям и ми е отпаднало.
На св. Валентин какво ще правите? Ние с приятели си запазихме в един ресторант.
Юли иска нон стоп да е в ръцете ми, но не мисля, че вече се усеща да ревнува. Дели и той почти никога не проявявя ревност. Имаше такъв период, но сега го целува, защитава, радва му се.

# 640
  • София
Бубе, щом така е спаднала, трябва да се оправи вече.

Буути се позагуби пак.

# 641
  • София,
Цитат
и той така ме стиска че въздух немога да си поема, чак ребрата ми ще строши
Ами как ще си поемеш въздух... ти ще се счупиш вече  Mr. Green

И ти пък Шуше недей така, даже съм надебеляла. Аз честон казано приключих и тоя цикъл на диетата - просто немога повече - неиздържам - и честон нищо не свалих, даже бях качила преди да влезем в болницата. А тук сега почти не бяхяла първите дни  - карах само на една две ябълки през деня и промишлени количества чай с мед, но от вчера какво ми става, явно се поуспокоих и немога да се спра да ям! Mr. Green Ще видим утре като се приберем какво ще покаже кантарът.  Sick
Днес на визитацията ни казаха, че сме много добре вече - утре контролни изследвания и ако ЦРП-то е поспаднало ще ни пуснат в къщи, и дано че вече се поизнервих, а да не казвам отколко дни не съм спала, такива сенки имам под очите и съм страшно подута Confused.
Бубе как е Дели днес?
Иве а момчетата?

Айка и аз съм така с добивите от носа Laughingлек път утре  Hug
И аз така, на всичкото отгоре тук от климатиците много са силни и много изсушават лигавицата направо носът ми е рана! Tired

# 642
Вчера вечерта вдигна 39.1. Дадох Нурофен, спадна и досега не е вдигал. Засега само хремата се усилва.
Дани, признала съм те. Ти си невероятна майка и жена Hug Аз не мога като теб, и никога не се оплакваш.

# 643
  • София
И аз така с носа,тракийско съкровище. Sick
Радвам се дани че утре се прибирате.
Бубе,да ви минава Hug
Били как си?
Аз бях на маникюр,псле на пазар и сега полегнах.
Нещо откачих вече 3 пералня пускам,а имам още две Crazy
Моите са ок

# 644
  • София,
Бубе не се притеснявай - дори и да вдигне и днес температура - самият грип си е такъв поне три  - четири дни си се вдига Т, важното е да се опправя!
Дани, признала съм те. Ти си невероятна майка и жена Hug Аз не мога като теб, и никога не се оплакваш.
Благодаря, ама не ви трябва пример от мен Mr. Green и чак пък да не се оплаквам Joy.
Браво Иве радвам се,  Hug.
И моят мъж с пералните се е справил вчера три перални е пуснал, дано само се  есправил с отделянето на дрехите, чи веднъж ги беше приятно оцветил! Joy

Общи условия

Активация на акаунт