Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 773
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Разказва ми редовно. Simple Smile Как другата група пишат, а те правят "проджектс".  Laughing

# 616
  • sf
Вико точно днес ми каза " цял ден учихме и нищо не играхме"  Rolling Eyes

# 617
Здравейте
Навън си е студено Дани,въпреки слънчевите лъчи.Много се радвам ,че Вероника се подобрява Hug
Бубе,Ева също имаше Т без други симптоми около два дена.След това се появиха жълтите сополи SickТой колко дена пи Вентолин?
На Виктор му избиват две зъбчета отгоре и тази нощ май няма да се спи Tired
Аз днес купих една ризка за племенника ми  GrinningНаближава термина на сестра ми и много се вълнувам Heart EyesА тя какви въпроси ми задава,толкова се смея с нея понякога Laughing
На Ева й преминава разстройството,ама пак се появява задна хрема,която много ме дразни #2gunfire
Последните седмица и тя ми казваше ,че в градината само учат и нямат време за игри.
Велина,бързо да минава този главобол Hug
Шуши,блазя за фитнеса  Grinning

# 618
  • sf
Йеееее, най-сетне ни пристигна палатката, поотворихме я, супер е!
Сега остава да дойде април  Mr. Green

# 619
Айде болните да се подобряват вече!  Hug
И мойте все се оплакват,че малко играят.Никола дори иска д аго взимам преди заниманията щото много се стараел и от старание се изпотявал и изморявал по време на заниманията.  Wink
При мойте деца когато не са на градина времето минава или в игра на компютъра или си играят двамата извесно време а после почват да се карат и бият.Тва е едната част от времето другата минава в това да се гушат в мене,по няколко пъти на ден се редуват и все искат гуши,тва им държание ми напомня за периода на кърменето дето все бяха заврени в мене и сега пак така,в къщи ли са с мене задължително по няколко пъти идват специално з а'гушкане'',за тях тва си е правене на нещо,а мен някой път ми идва в повече.Гледат и детски също да,Надина се занимава с книжки,Никола си играе с играчките.Тва не издържа много време,времено е и после искат все да излязат и задължително да се видим с някой.Тва предполагам от мен са го прихванали желанието все да се виждат с някой.
Днес до обяд ходихме по пижами и реанимирахме,после се изнервихме и отидохме на кино в мола н аМъпетите.Егати и тъпото детско едвам изтраях,на тях им хареса.До мен имаше един татко с щерка си,той заспа и през целия филм похъркваше.

# 620
  • Бургас
До мен имаше един татко с щерка си,той заспа и през целия филм похъркваше.
E това се казва нещастие,  Sick извинявай  Hug

# 621
  • sf
Още не е заспал  #Crazy и не изглежда въобще уморен или изнервен,ухилил се е като ряпа, направо се чудя при такава мързелива майка, от къде я взе тая енергия това дете  Joy
Излязоха официалните резултати на Роки от трибоя- 32ро място от 57 участнички, все 99 набор, само още едно има 01. Доволни сме  Mr. Green

# 622
  • Бургас
Браво на Роки. От толкова много конкуренти това си е голям успех  Hug

# 623
 Hug
Браво на Роки  smile3501
Ина все се пазари да я вземаме по-късно, че да могала да си поиграе  Rolling Eyes
А сега подготвят и празненство за пролетта и има да учи 1 страница текст на изуст, че и аз с нея Wink
И да се оплача - много лошо се държи Ина с мен Sad Непрекъснато ми отговаря и ме обвинява за какво ли не "Заради теб си забравих играчките  в ДГ" /при положение, че баща и я взе/, "Заради теб ми стана студено"  и един куп други. Снощи ме доведе рев направо, много ме обиди и съм и страшно сърдита. Мразя шамарите, но бях на границата да я ударя  Confused Изобщо не знам от какво е провокирано държанието и Sad
Мрън мрън ..
Оплаках си се
Днес е студено, но поне не духа
  bouquet

# 624
  • Бургас
Не и се сърди де. Тя се учи от децата в градината, вероятно някое дете там така говори. Ти и обяснявай че това си е нейна отговорност и не си длъжна да мислиш за играчките и при положение че тя ги е занесла. Вменявай и отговорности към вещите й.  Hug

# 625
  • Асеновград
О , това ми е познато , за пример "Видя ли как се спънах , ти си виновна" Mr. Green.
Тедовото стихче за празника е 5 реда , лошото е , че е част от цяло стихче и завършва на половината изречение , на мен ми е много терсене така , че не знам как продължава.
Болничките как сте ? И съм в кюпа , Тедо се държи за сега.

# 626
Веси Hug.Не й се сърди,едва ли влага чувство в това което казва Peace
Аз пък се чудя как да обясна на Виктор(и съответно той да ме разбере),че освен него имам и друго дете,което обичам и което търси моите ласки CrazyУжасен е,само да види че Еви ме прегръща или че играем на нещо идва и започва да я бута,да я хапе,да й викa SickЗапочнах първоначално да му обяснявам леко и спокойно да не прави така,ама нищо не разбира ,гледа ме умно и след няколко минути сцената се повтаря.После опитах да му се карам,но той ревва с пълно гърло и ми става мъчно.Дайте идеи как да спра тази ревност в него изначало??Янче,Вики при вас имало ли го е това?
Браво на Вероника  bouquet
Още не е заспал  #Crazy и не изглежда въобще уморен или изнервен,ухилил се е като ряпа, направо се чудя при такава мързелива майка, от къде я взе тая енергия това дете 
От таткото  Mr. Green
Били оздравявай бързо Hug
Яна добре ,че сподели за Мъпетите Peace
Иве,Дани,Бубе пишете как са децата?
Шуши, вече завехват пъпчиците нали?
Вчера с мъжа ми събрахме малко наши дрехи и той ги остави в пункт за събиране на помощи за бедстващите в с.Бисер.Много ни е мъчно за хората там  CryВ този студ ,без покрив ,загубили всичко........

# 627
  • sf
уф, от тоя АБ имам ужасен вкус в устата  Sick

я кажете като си првите ревизия на домашната аптечка къде изхвърляте старите лекарства?
Аз ги хвърлям с общия,а знам ,че не трябва,но се замислих какво се прави в такъв случай  Thinking

# 628
  • София
В общия,трябва да се пази касове бележка за да се върнат в аптеката а това е абсурдно.
Ще питам ако се сетя аптекарката ми е приятелка.
Какво да кажа,5 ден АБ при Ради и снощи като писна от ухо........
Ками мисля че трябваше да го оставиш да реве,почват да манипулират.жал не жал,Ева и тя страда сигурно.
Моите са бесни вече,мъж ми отиде на погребение .......време за изтрещяване,февруари е винаги ад

# 629
Ками и аз го имам този проблем с малкото. Косьо уж знае, понякога и той прави сцени, но с него говоря. Малкото обаче подивява. Особено ако не сме в нас - примерно при нашите.
donsita в общия. Бях търсила информация и пишеше да се връща в аптека. Само че те трябва да плащат за унищожаването на такъв боклук и не приемат... Някой ги хвърлят в канализацията, но ми се струва по-лош вариант.
Уф, Косьо се е залепил за мен и не ме оставя да приспя малкото. Не иска филмче, не иска да играе  Shocked
Иначе и той е имал реплики, с които ме е обиждал. Аз понякога също прекалявам и става грозно. После ми е много гузно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт