Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 781
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Иве  Hug Днес ще е по-добре от вчера.. ще видиш.
Косьовото май е само стомашно. Все пак ще отидем днес за гърлен секрет.
Снощи ми идваше да избягам някъде. Децата превъзбудени. Малкото не иска да спи.... ако случайно дремне Косьо го буди. По едно време и кучето повръщаше. Косьо реши да "чисти" ииии....  smile3511
Стефи и Етко не са в Токуда.

# 601
  • sf
как сте, къде сте?

# 602
Аааа, Ками, няма такъв случай. Миналата нощ броих събужданията-10 Crazy Но поне вчера като заспа в 6.30 си беше за нощния сън. Той спи два пъти по половин час. Когато пропусне едното спане ляга вечер много рано-6.30-7.00. Но тази сутрин започна да се буди в 5, да ме цока, хапе. Дадохго на баща му  и е спал непробудно до 8. Тази вечер ще пробваме двамата да спят отделно от мен.
Аз чакам и се моля колата да запали, да идем с Вили някъде на кафе.
Иве, не се измъчвай, важното е детето да се излекува и да е добре Hug

# 603
Тук съм   Mr. Green
Мая Hug,в такива дни и на мен ми идва да хвана гората
Днес ако не ми мине черна котка пътя ще излезна за 2 часа насаме със себе си LaughingМисля да отида в някоя книжарница и да си купя една,две книжки.А после ако намеря време и да ги прочета ще е много добре Mr. Green
Бубе кажи после как е минала ноща на Юли и татко му GrinningТози експеримент и аз мисля в скоро време да го направя Peace
На мен времето не ми стига да седна да поиграя с Еви,а тя сама някак не умее да се занимава.Ако има компания може и цял ден да реди пъзели да кажем Rolling EyesДано до неделя да се стабилизира и ще я пускам на градина Praynig
Мими не е писала отдавна,да не би да са на Русе?
В събота сме канени на сватба,но аз няма да ходя.Може да пратя Ева с баща ,стига да е добре.
Как са болничките днес?Иве ,Дани пишете  Hug

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 13:07 от kami27

# 604
  • София,
Иве, антибиотиците не са лошо нещо, като се използват по предназначение. Бързо да оздравява Ники!
Точно така е, тук едно детенце - преди десет дни личната му лекарка решила да лекува мораксела катаралис с антибиотик през устата, силен, при липса на болест или симптоми, само носителство и сега детенцето е вече шест дни с температура и на АБ и едва днес вече почна да се пооправя! Вчера лекарката която минаваше на визитация така се ядоса и възмути, и точно това обясни на майката, че след като детето десет дни е поемало антибиотик за нищо, сега колкото и да се мъчат да го лекуват ще е по трудно, защото организмът вече се е наситил на антибиотика и той започва да не действа и затова толкова трудно върви оздравителния процес!
Ние днес сме коренна разлика, пу - пу. Яде, пие течности, няма системи, остава само на АБ, успяхме да отървем урбазона, само дето все пак слезе и в дроба, в ляво си се чуват хрипове, но ще се оправи. Днес и кашлицата пак е друга, няма Т, дано вървим все така и да ни изпишат. Все още не смвея да питам кога ще е това де, но да не бързаме - важното е да оздравеем!
Я кажете как е времето навън, че тук през прозореца грее слънце и вътре е топло, ама навън сигурно е клинч? Mr. Green
Вики успех днес на състезателката Peace, пиши довечера как се есправила!

# 605
  • sf
Времето май е леко по-меко, но е студено.
Стартовете на вероника са минали, но няма инфо на сайта. Само се обади,че се е справила добре, все пак се състезава с 2-3 години по-големи, важни са си за нея резултатите. Само 60м е слабо, ама тя не е за спринт,та не се ядосва. баща й е доволен  Mr. Green

всички болнички бързо да се оправят  Hug
Цитат
Мими не е писала отдавна,да не би да са на Русе?
В Русе е, беше писала скоро във фейса.

# 606
Дели е с 38.5. Изпратих ги с баща му при педиатърката. Тя не може да разбере откъде е темп. , няма симптоми, може би само лека хрема. Притесних се. Тя се съмнява, че може да е шарка. притеснява ме тази темп. без симптоми Sad

# 607
  • sf
Защо те притеснява? някой вирус ще да е. ако е шарка ще се разбере.

# 608
притеснявам се, защото знам, че не е хубаво да има темп без нищо, ужас понякога съм мн лабилна

# 609
  • София
Бубе, спокойно, така започват много вируси, които виреят сега, ще се появят други симптоми най-вероятно.

# 610
  • София
Бубе или шарка или утре ще ви се яви грипа,в този момент мисля че тези двете ще те успокоят,макар че не ти го желая.
Ходихме до педи всичко е ок,Ради ми се счу че свири и откачих докато отидохме до лекарката,първо и тя чу но като се изкашля го нямаше,откачих и аз от преумора.Ще опитам поне две седмици да ги задържа в къщи.
Марти какво правите?

# 611
  • Sofia
Да се оправяте - и майки, и деца  Hug Бубе, не се шашкай прекалено много  Hug

Като ви слушам/чета - мисля, че 6тото ми чувство ме накара да пратя Саш при нашите. В яслата е доста затегнато положението, а и ми се струва, че родителите са по-съвестни.
В нашата градина са сборни групи вече повече от месец!!!

# 612
  • Бургас
Бубе, пусни му гърлен секрет докато чакаш да се появят симптоми, така ще ти е по- сигурно ако си отглеждате някоя култура.  Peace Дано са излишни притесненията ти, все пак.   Hug

Бях на фитнес, приятно изморена съм сега  Flutter няма тън мън ще ставам стриктна  Whistling

# 613
  • USA
От сутринта съм с мигрена. Вчера ми скъсаха нервите в работата, сега нямам никаква мотивация, а много неща за правене.  Rolling Eyes Вчера поне хубаво се разтоварих на народните танци и се видях с приятелки. Няма по-хубаво нещо от танци с приятелки  Laughing

Бубе, стискам палци да се разминете.

Вики, браво на Вероника!

# 614
  • София
Бубе, какво каза педиатърът?

Иве, добре че се оправят вече момчетата, Вероничка и тя.

Как се борите със солта по обувките? На мен за първа зима ми се случва дори след измиване да избиват пак бели следи, дори и релеф, имам чувството, че трайно се е увредила кожата.

Кая упорито от няколко дни ми казва упорито, че не са имали време за игри в градината, защото са имали много упражнения в тетрадките. Вашите деца разказват ли такива неща?

Общи условия

Активация на акаунт