Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Оххх Ева яде един варен картоф вече половин час #Cussing outЧакаме я с Вико да се наяде за да излезнем малко навън.
Иве какво става?
Мая дано да е само това повръщането Praynig

П.п Бяхме навън,мразя зимата #2gunfire

# 586
Иве, и аз така отмивам стреса. Най добре е и главата да се измие.
Честно казано на мен ми е добре вкъщи. Всеки ден с приятелките ми и с техните деца се събираме на гости.Вярно става лудница, но поне успявам да се виждам с хора. С Дели си играем на всички игри, които имаме. Сега е на вълна изрязване, учене на букви. Той също гледа детски. Аз разпускам като ходя на фитнес, кино или на гости. Сега вечер като си легнат децата гледам един турски сериал във Ви бокса.
За печенето на кекс забравих да споделя. Купих си силиконова форма. С нея малко промених процедурата. Пека по средата и после свалям на ниското. На 180 гр,без перка.

# 587
  • Бургас
Там-там, злото да те забрави  Hug
Ивееее, стегни се. Момчетата ти имат нужда от силна майка.  Hug
Даниии, как сте днес?  Praynig
Мая, а вие? Само с едното повръщане си останахте, надявам се.  Praynig
Ками, и аз я мразя, бих казала ненавиждам зимата и студа. Не издържам на студ.  Outta Joint
Ние се отказахме да пътуваме, и на мен ми е смотано, ама както казах не трая на студ, а и всички пътища до Свищов се оказаха затворени  ooooh! Що за община е това? Чета че кмета им хич нямал навика да почиства пътищата, ами защо си го избират тогава  ooooh!

# 588
  • София
Бубе и главата и нея измих.Мая помага.Когато бях по луда се къпех по 3 пъти дневно.
Айка държа по 4-5 дни с хомеопатия и само като вдигнат над 39 давам температуропонижаващи.
Взимам изопринозинсамо това не съм опитала.Кви са тея мояте кекави незнам,явно са на мъж ми,аз съм 6 ако не бях пила 10 дни аб декември/поради едни хубави причини/надали щях да хвана грипа,но ето че и синузита ми мина от сношната атака с ракията и чесъна.
Шуше не се издържа при двама с 40Т ,Може за добро да е да си останете.

# 589
  • USA
Иве, направо ти се възхищавам как издържаш с хомеопатия толкова време. Аз на висока т не мога да издържа.
И Криси все иска да гледа филмчета, но аз го ограничавам. И на Ай-пада иска да играе. И ние играем на война и Черен Петър, на домино не се бях сетила, но май и не си спомням много как се играеше. Гледам да го занимавам да пише числа и букви, да рисува, реже и т.н. Той много рядко има желание за писане, но до септември трябва доста неща да научи. В неговата градина, другата група вече "пишат" думички, много ги натиска учителката. Нашата учителка набляга на игра и гушкане, което честно казано, повече ми допада за тази възраст Simple Smile, но все пак трябва и писане. Рисува много, предимно кораби и самолети Simple Smile и обича да "боядисва"с боички.

Нашият телевизор се пуска много сложно и той още не може Simple Smile. Вчера гледа заставката на Дисни и казва на приятеля си "в този замък са всички филмчета"  Mr. Green.

Ние редовно го събираме с приятелчета вкъщи - поне 2 пъти седмично или аз минавам да взема някое дете вкъщи, или Криси го взимат моите приятелки да играе с техните деца. Така е много по-лесно.

Веси, да си жива и здрава и да те забрави злото!  Hug

# 590
Веси жива и  здрава да си!Злото да те забрави!  Hug
Иве,аз съм същата!Банята и кафето ме спасяват!Дано премине вече!
Вики как е Вероника в Добрич?
Аз днес тотално замръзнах,сутринта с децата и Д, ходихме на помощ на негов приятел,че колата му нямаше ток.После едвам се довлякох до спирката на тролея и посредата н апътя ни свалиха щото имало някакв аповреда по линията,на някаква глуха уличка,15мин. чаках такси.Но от днес ги спирам децата и няма д аходя,неиздържам вече.Никола е само той и едно момиченце от цялата група,Надина също са смесени групи.

# 591
  • sf
Веси, честит рожден ден!   bouquet
Да си жива и здрава!
Цитат
Вики как е Вероника в Добрич?
Днес не съм я чувала,че няма време, като легне трябва да ми звънне. Но предполагам,че е добре, ядат, тренират и спят  Joy
аз не съм излизала от сума ти време,само за Вико и това е.  Sick направо ми се реве от прогнозата за времето. Ние поне сме на топло, мъка ми е като гледам новините за бедстващите хора.  Praynig

# 592
  • София,
Веси да си жива и здрава и зло да те забрави!  bouquet
Шуши мерси, ние сме горе долу, не много добре, има още какво да се желае, но се оправяме де - все пък има светлина в тунела! Благодаря на всички за подкрепата! Hug
Майя как е Косьо, а случайно да знаеш Стефи и Етко в коя болница са? ДА не са и те в Токуда?
И моята гледа много телевизия! Но аз не страдам от това, защото така също научава доста неща! Опитвам се да я занимавам - главно с домашните, които и дават от Пумпелина, но рядко ми остава време напоследък, даже и тук сме си донесли да си играем с последната домашна! Peace
Ками, Мими, страшно Ви благодаря за филмчетата дето ми ги пращахте преди време! Днес колко изгледахме с Вероника, даже си ги менкаме тука Mr. Green. Почти всички деца си имат компютри и всеки гледа различен филм, телевизора работи и е пълна какафония в стаята Mr. Green, но какво да правим - като са вързани за леглата със системи - само до тоалетна ходим и така! Crossing Arms
Хайде спокойна вечер от нас! И утре без температури и болести! Praynig

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 19:46 от <eiffel tower>

# 593
Веси, честит рожден ден!
Децата изпозаспаха. Надявам се Юли да се събуди през нощта. Ходих до Била, страшен студ.

# 594
  • sf
Цитат
Надявам се Юли да се събуди през нощта
е това пък защо  Joy

# 595
хахха, мисълта ми беше да се събуди сутринта  Joy

# 596
  • sf
 Laughing предположихме

а Вико тръгна да се къпе с баща си преди 20мин и още не са стигнали до банята  ooooh! той е гол и скача по леглата в такт с музиката. след още толкова може и да стигнат до банята, после ще се къпят поне 30 и после филмче и всяка вечер не заспива преди 22:30 и вече ми писва  Rolling Eyes

# 597
хахха, мисълта ми беше да се събуди сутринта  Joy

Бубе съществува ли такава опция SunglassesВиктор от няколко месеца се събужда като новородено през 3 часа,а никне ли зъб и през 1   Mr. GreenА  Юли колко пъти спи през деня?Виктор от няколко дена отказва категорично вторият сън  ooooh!
Отивам да хапна една пилешка супа и ще зяпам някой филм от Тв то- дано има нещо интересно Grinning
Лека нощ на всички Hug

# 598
  • София
 Sad Sad  Х.каза на Ники АБ.такава надежда имах Sad

# 599
  • USA
Иве, антибиотиците не са лошо нещо, като се използват по предназначение. Бързо да оздравява Ники!

Общи условия

Активация на акаунт