Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 787
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Направо се чудя как виреят тези гадинки на -10 градуса и по-малко. newsm78
Иве, тази снимка на фейсбука с колите от сега ли е?

# 571
  • София
От сега е Уинкс.незнам дали няма намеса с фотошоп,но има истина.
Ники още си има Т,много сме изнервени

# 572
  • sf
ДД
Сутринта голямо откопаване на колата падна, уличката до нас е кашмарна, едва се паркира, чак мисля да си купя една лопата и да изрина целия луд  Rolling Eyes
Четох,че общината смята да махне от работа всички учители пенсионери и пред пенсия. Вико толкова трудно приема нови хора,да не говорим за учителките, че не ми се мисли. как не изчакаха поне и другата година  Crossing Arms

# 573
  • София,
ДД
И при нас нещо се закучват нещата, и ние снощи бяхме с Т и ни дадоха Нурофен - свали и спа спокойно цяла нощ, дори не е кашляла и повръщала много. Но от сутринта и тя е пак фебрилна с лека Т, обаче и кашлицата се промени - стана пак спастична суха, и пак почва трудно да диша, увеличиха и само фликсотида засега, но нищо чудно и урбазон да се наложи, така се надявах поне него да отървем. Сега се упреквам че дадох Нурофена, май по добре беше свещичка да и сложа, мисля си че от него се влоши дишането, аз рядко и давам - несмея, нали не се препоръчва за асматици. И хремата и се разводин доста Sad.
ВИки не се притеснявай - те само си говорят, едва ли толкова бързо ще ги съкратят а и откъде ща намерят други то не е толкова лесно!
Ох Иве айде вече и при вас да минава!

# 574
Ехо,не съм чела отдавна.
Леле, Иве, Дани  какво ви мина през главата Hug Бързо оздравяване!
Аз също съм все още с хрема и кашлица. Децата са добре.
Сутринта колата не запали и Дели си е вкъщи. Ще го оставя до понеделник. Мисля утре да го водим на Котаракът в чизми.
Аз много исках да ида на цирка. Брат ми ходи, ако знаех, че за деца до 1.20лв е безплатно щях да пратя Дели с него.

# 575
Как разнообразявате децата вкъщи в това лошо време?Опитвам се да накарам Ева да си играе на нещо, има толкова много играчки,но тя е като зомби с този телевизор SickВчера я наказах и забраних дисни ченъл за два дена.Сега отивам в хола и я гледам,намерила си НВО комеди и си гледа Мега ум ooooh!
Котаракът в чизчи е много хубаво филмче Peace
Надявам се днес или утре мъжа ми да се прибере по рано и да излезна за два часа някъде Crazy
Иве висока ли му е Т ?
Дани,дано скоро има светлина в тунела Praynig
Ева още има разстройство,нищо не яде ,защото това което е позволено не й е вкусно GrinningГолямо прочистване на организма ще направи Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:08 от kami27

# 576
  • София
39.2 предавам се вече,нямам сили само на рев ме кара.
Х вчера беше убеден на 100% че ще стане с лекарството което даде ами 24ч не мръдна на никъде Т.
Ками нищо не им измислям,просто съм в нирвана,една......

# 577
И на мен ми звъннаха да взема Косьо от градината, защото повръща  ooooh! Утре сутрин ще ходим за гърлен секрет за скарлатина...
Дани не знам как издържаш. Стефи и Етко също са в болница и ми разказва подобна ситуация. Аз не знам как бих се справила...
Ками опитвам се да играем заедно на нещо, но вече нямам нерви. Последно любимо беше игра на карти /война/ или домино. Също Не се сърди човече.
Всички болни да оздравяват.  Hug
Иве  Hug ще мине, нали знаеш...

# 578
  • София
 Praynig за Етко.
Мая да ви се размине,то може и от гърлото да повърне.
Сдухах тотално

# 579
 Hug Hug Hug Hug Hug
за всички,  които имат нужда   bouquet
kami27 аз много  се ядосвам на Ина като заседне пред телевизора Sad. Напоследък много я влече да изрязва и лепи, и с това я занимавам, но успявам за кратко - после пак се лепва на телевизора  Tired
Почерпете се за мое здраве, че днес ми е втория РД - станаха вече на 15 години, от ....... да го наречем оцеляването ми

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 14:40 от Там-там

# 580
  • София
Веси Hug
Изкъпах се с вряла вода.

# 581
Иве защо?  Rolling Eyes
Там-там   bouquet

# 582
  • София
За водата ли питаш?защото това ми е начина да отмивам стреса Crazy

# 583
Помага ли? Поне имаш време за душ... Аз от сутринта се опитвам да стигна до wc..

# 584
  • София
Tам-там - да си здрава и да те злото да стои надалеч от теб!

Иве, ти само с Х ли се опитваш засега?

Наш приятел е в болница с двустранна пневмония, от вируса пак.

И Кая много иска да гледа детски, но се опитваме да я ограничаваме. Сега два дни слуша приказки на диск. Иначе в момента или се занимава с плюшените си играчки, или с писане/четене на букви (наскоро й стана по-интересно). За съжаление рядко остава време да правим нещо заедно.

Общи условия

Активация на акаунт