Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София,
Привет, привет
Ние кажи речи горе долу сме по добре, цяла нощ и днес сме на системи, Т е вече горе долу и тя нормална, има си я не я е свалила, но си варира от 37 - до 38 - и си стои така, нищо и няма не е отпаднала прекалено - щом става и си играе тука няма пробеми, явно като е венозен антибиотика и той не позволява вече да се вдига такава висока Т, има си я но е нормално, е още е рано да се каже де, все пак те високите температури се вдигат през нощта. Снощи едното детенце в стаята ни - общо сме четири /едно с двустранна пневмония на 7г., едно с тежка ангина и съмнения за пневмония, но нещо немогат да му разчетат снимката още че е правена някъде другаде не тук в болницата, още едно с ярко червено гърло и бронхит на трахеята и ние с остър перибронхит/ . Та въпросното детенце дс ангината и съмненията за пневмонията нощес вдигна 40 гр. Т - лекарките и сестирте хвърчаха като линейки, увивахме го в някакви ледени компреси и нито хексалгин нито нищо не сваляше Температурата и какво се оказа сутринта - избивали му яко гнойни налепи по гърлото - а е било вече пети ден на антибиотик и е поддържало температура - егати.
Като бяхме малки обаче живеехме в затворена система комунизма ни крепеше  Joy но както казва Уинкс света се глобализира. Вирусите прелитат абсолютно безпрепятствено.  Tired Навремето имаше един период всяка зима карах задължително по една гнойна ангина и с това се приключваше. А сега- а някой е кихнал зад теб, до теб или само си помисли да кихне и сме епидемично болни.  ooooh!
Thinking м да така е това си е чистата действителност
и по пътищата е едно... В събота вечерта на разклона към подбалканския път се чукнахме с една кола, излезе от нищото, май бяха без фарове. Слава Богу, че и двете коли бяхме с много ниска скорост и ни няма нищо, че това е толква опасно място...
Аз вчера какви приключения имах докато стигна с колата до болницата и както писа и Там -Там - мислех и аз такси да викам, но се сетих че може и вечерта да дойде, та си качих детето в колата с 39 гр. Т а вътре кучешки студ, чистих я половин час и я размразявах, после около болницата докато намеря къде да паркирам имах чувството че ще закъсам някъде и край, накрая се отказах и вкарах колата вътре в паркинга на болницата та после виках мъж ми да я прибере, че ако стои долу до края на лечението ни доста солен ще ни стане престоя тук, сигурно все едно че сме плетили за Вип стая Joy.
Пиша глупости, ама не ми обръщайте внимание - вече съм тотално изперкала, цяла нощ не сме спали, като кокошарник е стаята  Joy отвсякъде се чува само някой да кашля, да повръща и някойя разтреперана и изперкала майка да се вайка #Crazy, ама така е - притесненията са големи особено когато децата са болни. Praynig
Да се оправят всички бързо!
Ками следи внимателно дишането на Виктор, тази водниста хрема, да не предизвика пак сухата кашлица, при първи признаци само и звъни на Галя или дай направо последното лекарство, което е пил.
Вики като се върнеш и ти от докито кажи какво става, да ти минава и на тебе бързо! Hug

# 556
Дани, много прегръдки и бързо оздравяване  Hug

и аз съм с главоболие днес

Според мен вирусите стават по-тежки, не защото ги създават изкуствено в лаборатории, а защото години наред се лекуват абсолютно неправилно, за което вина имат не толкова фармацевтите, колкого некадърните лекари. Говорила съм си с прятелка лекар, звучи ми логично това, което тя мисли, че масовото лекуване на вируси с антибиотици и силни лекарства ги прави по-резистентни и ги видоизменя, така че всеки следващ заболял кара по-тежко от този, който го е заразил...това е правилото, аз лично това мога да го забележа дори само в рамките на нашето семейство

# 557
  • Бургас
Даниии, много сили и прегръдки ти пращам. Стискаме палци да спите спокойно тази вечер.  Praynig Hug Вярно така е в детските отделения  ooooh!
Мариска, права си.  Peace Все пак болния вече се лекува с нещо и предава на следващия. Става като развален телефон.  Tired
Да не забравяме преди месец два как изолирахме на Кривчо резистентна мораксела.  Tired
Да идва лято, да се стопли, да ходим на плаж. Баща му на Кривчо му е обещал че ще го учи тази година да плува като кит  hahaha нали миналата имахме наложено вето, тази ще наваксваме  Joy е, те ще наваксват, други ще работят... Whistling

ПП. токът непрекъснато премигва, изпадам в ужас че можем да останем без електричество - съответно без топло. Sad

# 558
  • sf
Завлачих се на доктор, даде ми АБ, ама с кеф го почвам,че адски ме боли, ей така си седя и ме реже болката. Даже и гърдите ми преслуша,което досега не се е случвало, викам на Д.- явно е коварен тоя грип  Rolling Eyes ама какво ли не смуках, нищо не намалява самата болка  ooooh!

Изследванията на Вико са добре, олекна ми, даже сутринта ми се стори,че е спаднало.

и моля ви стиснете палци,че сутринта Вероника замина за Добрич и още не е пристигнала  ooooh!
място не си намирам вече.

# 559
  • Бургас
Малееее Вики, как си я пуснала, разбирам те какво ти е сега  Hug Стискаме палци всичко да е наред  Praynig

# 560
Леле Вики,незнам по-неподходящо време да се пътува за Добрич и за престой там.Дано всичко е ок.Но там е нещо страшно и днес се чух с баща ми,страшен студ и вятър е.Просто им се чудя на ума на тия хора как може в това време да ги водят децата където и да било.
Дани,кураж дано вече се оправя малката!
Иве,и при вас дано вече се оправят нещата.В крайна сметка това е най-важното да оздравеят децата,ти пробва всичко и направи всичко!
Аз премръзнах тотално днес на книжарницата и ходих да плащам сметки,по едно време мислих че няма да стигна до метрото.

# 561
  • USA
Дани, сигурно е много тежко в една стая с 4 болни деца. Добре, че Вероничка вече се оправя.

Иве, от четвъртък сте с тази висока температура? Кога започнаха антибиотика?

Да можех всичките да ви доведа тук за 1-2 месеца.  Hug

Мъжът ми след 2 седмици ще ходи до България  ooooh!. Освен това, ще пътува до Букурещ, та сега се чудим да му сменяме ли билета, че не знам дали ще може да се добере до Русе.

Вики, не се тревожи, ще стигнат децата и всичко ще е наред! Нямаш ли телефон на някой да се обадиш да се информираш?

Айка, добре, че сте се разминали!

# 562
  • sf
Аааа Уинкс, какви две седмици, няма да оцелеем толкова .
Звънях и на мойта, още пътуват. Те не са деца, само тя е малка,другите 5 са на 16-18 и едно на 13.
можехме и да не я пуснем,ама така се беше надъхала.  Rolling Eyes

# 563
  • София,
Вики ама тя на състезание ли отива нещо? Ще стигнат не се притеснявай!

Дани, сигурно е много тежко в една стая с 4 болни деца. Добре, че Вероничка вече се оправя.
От една страна е доста натоварващо и шумно наистина, но аз съм свикнала и не ми  прави впечатление - а напротив  - обратното пък да сме сами ми е по изнервящо, притеснявам се и само си мисля, така поне има с кого две пирказки да си кажеш.
Тази вечер съм страшно изморена обаче и чакам само да мине визитацята и да лягаме!
Вики почвай АБ - то и дано ти мине бързо! Praynig
Иве какво става при вас - как са момчетата?

# 564
  • sf
Пристигнали са и направо в залата да тренират, то бива ентусиазъм  Joy
да, състезяние е, държавно по лека атлетика, по принцип е в софия, но зала фестивална е в ремонт, а единствената друга такава зала е в Добрич  Rolling Eyes
а най-странно ми е,че Фестивална е затворена за ремонт от миналия март, но още не започнал ремонта, защото нямало пари  #Crazy

АБ-то го почнах, надявам се утре да има подобрение.
Мъж ми и той все пак отиде на доктор, та и той е на АБ. друг някакъв,че той имал и гнойни налепи даже.  ooooh! дано вико се опази.
Утре ще пращам Д да търси гранофурин в една аптека, дето преди правеха, дано имат,че много помага при ангини.

# 565
Дани HugСледя го ,той все още пие лекарството си ,дано не го повтори вируса PraynigКолко време ще ви държат в болницата?
Ева пък изяде една ябълка и посети тоалетната бързо ooooh!
Вики,не се тревожи,ще пристигнат HugБързо оздравяване и на теб?
Айка Shocked,добре ,че зимните условия не са позволили по висока скорост Praynig
Извеждах децата навън,намръзнахме се за половин час и бегом вкъщи.
Бубе хич не пишеш  HugКак сте?
 П.п Успех на Вероника!Кога е състезанието?

# 566
  • sf
Нейните са в четвъртък, но ще седи там до неделя, че другите имат в петък и събота.

# 567
  • София
Ради е ок,АБ работи.Ники сега е с Т.
Добре че спряха учениците,ама и дг да спрат за три дни там е по страшно.
Дани радвам се че сте по добре.
Уинкс е то до 2 седмици ще се оправи обстановката,ама на пролет със снеготопенето Praynig Praynig

# 568
  • София,
Ками не се знае - знае ли се Mr. Green, според зависи как вървим към оправяне, сваляне на температурата и възстановяване на храненето. Сега пак вдигна 38,8 - но то е нормално нощно време, дадоха и нурофен, сега чакам да спадне.
ВИки - това е гадния вирус, ужас при едни прави ангина с много налепи и гной, а при другите бронхит и така, но ще се оправите няма страшно, щом и лечение е предприето и започнато!
Ще стискаме палци на адашката в етвъртък - дано да е първа! Peace Peace Peace
Иве радвам се че и при вас има подобрение, и Ники ще се подобри не се притеснявай, неговия организъм е по силен и повече време се е борил преди да се предаде напълно, такаче ще се справи и той, а ти как си?
Хайде лека и спокойна нощ на всички от нас!!! Hug Hug Hug

# 569
  • София
Вися си с едни тампони в носа с чесъни ракия,удариме као Айка в синузита но поне няма болка.
Аз себе си лекувам ако ме заболи гърло и почне сухакалица веднага компрес ракия и черен пипер колкоо мога да издържа на гърлто за 2 часа се оправя ама много гори.
Дано за 8 март се съберем накрая,даизлеем негативното.
Поня и мингодина точно януари февруари пак грипавбяхме темата. Twisted Evil Twisted Evil
Взех чрен бъз и почнах да давам

Общи условия

Активация на акаунт