Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София,
Еми да дам отчет и аз, щом питате де.
Нас пък ни приеха в болницата - в Токуда, както винаги, съмнения за пневмония и то мои, не само на лекарите, слава богу снимката излезе почти чиста, перикардиален бронхит, каквото и да значи това Tired. НА система сме и така, кашля повръща, май и разстройство я хваща, и сега е с памперс Rolling Eyes, представяте ли си, имам чувството че ще се върнем в бебешките години Rolling Eyes, ама какво да направя, аз сутринта уж приготвих багаж и взех някои неща със себе си завсеки случай, но се оказа че съм и взела в бързината само горни дрешки за преобличане - гащи и долни пижамки не съм, ама откъде да ми дойде на идея, че детето може и да се изпусне,  Crossing Arms душишка мислело че има само газове,  ooooh!. Добре че има магазин тук та и купих поне памперси да не стои по голо дупедокато ни донесе баща и останалия багаж Peace. От два дни нищо не е яла само вода пие и после я повръща като се закашля. и А снощи цяла нощ несвъли температурата и това - 39 ей така си стоеше, като печка грееше, въпреки че и давах през четири часа температуропонижаващи - по точно свещички и слагах, че другите ги повръщаше.
ДА оздравяват и другите болни мъници!
Иве какъв АБ ви предписаха!
Там -там да я нацелуваш малката работничка днес, а заплатка начисли ли и?
И аз подкрепям мнението на Айка и точно това си говорихме тук се една майка, че просто няма начин всички тези вируси да не ги пускат умишлено, все пак фармацевтичната индустрия трябва да се развива и да печели, ако няма болни и болести и такива ЯКИ вируси, кой ще им купува лекарствата и ще им изпробва всички тези лекарства дето ги бълват напрозаия и дето се все едни и същи съставки, ама като са им намислили сто хиляди различни имена, кошмар!
После пак ще пиша че минават на визитация!

# 541
  • Бургас
Уффф Данииии, ужасно е. Да ви минава бързо и да пишеш как сте. Много прегръдки и стиснати палци да се оправяте Hug

# 542
  • София
Дани много прегръдки и бързо да се прибирате Hug,пием Клацид.Надявам се да му помогне още има Т но при нас след 48 час действа.
Мъж ми отиде за тайло хот,изпиха един нурофен и един панадол от четвъртък.
Само тези гадни фармец.компании правят нещо,всичко очаквам от тях.Аптекарката ми каза че ликуида е 11лв даже не го предлагат в нашата аптека каза че са мошенници.
Познава двама които от лични лекари отидоха във фармацефтични компании Twisted Evil

# 543
  • USA
Ох, Дани,  Hug, страшен ужас е при вас. Дано да се оправи по-бързо Вероничка  Praynig.
Наистина голям кошмар с тези вируси.
Аз лекарства ползвам точно 5 броя - 2 температуросвалящи, един антиалергичен сироп, който давам като има задна хрема и се задушава от сополи, и инхалатор с еквивалента на Вентолин (предполагам), а и капки за очи като се наложи. Дано и така да си продължа. Praynig

Иве, бързо да се оправят и твоите юнаци.

Ели, как е Ивчо?

Веси, сигурно е много щастлива Ина. На мен ми беше най-любимото "с мама на работата". Може и аз да доведа Криси някой ден да види завода. Сигурно ще му харесат самолетните части и машините Laughing, само не знам аз какво ще успея да свърша. Simple Smile

# 544
  • София
Дани, прегръдки, дано поне бързо подействат системите! Вероника как реагира? Аз не знам какво значи перикардиален.

# 545
  • Асеновград
Дани , бързо да се оправяте  Hug.
Иве , и вие  Hug.

# 546
  • Sofia
Дани  Hug Да се оправя Вероника!!!
Иве, и при вас дано вече да подейства антибиотика.
Шуши, как е Ивчо? Дано вече да не избиват пъпки.
Аз съм напълно съгласна с вашите предположения за конспирация на фармацефтичните комнпании ... Ние като бяхме малки - 1. нямаше толкова много лекарства. 2. Аз не си спомням да сме боледували толкова много - нито аз, нито близки приятели и познати Thinking Едва в гимназията имаше така по-сериозни заболявания и вълни от грип, но и тогава не сме имали (май) грипни ваканции ...

# 547
  • USA
Сега има много по-гадни вируси. Освен това се пренасят междунардно много повече покрай глобализацията. Свински грип от Мексико, пилешки грип от Азия, етц. се разпространяват много по-бързо. Климатът също се изроди. Много тежко се карат вече тези грипове. А с лекарствата се израждат и самите вируси и бактерии.
Не знам дали фармацевтичните компании провеждат някакви стратегически мерки, но не го изключвам.
Вижте какво стана с Монсанто. Като малки се смеехме на рекламите за хербицидите им, но сега са превзели света с изродени растения.

# 548
  • София,
Благодаря на всички за подкрепата  Hug и аз се надявам да се оправим бързо!
Излязоха ни всички резултати кръвната картина и тя не е добра ЦРП- то и е много високо пак - назначиха ни нов АБ - доста силен, тази вечер иначе пак вдигна и  доста висока Т, и то след като и бяха дали калпол, един час след него тя вместо да сваля вдигна  и и дадоха хексалгин, сега и тече втора система вече, ама като неиска да яде   Rolling Eyes
Иначе тя си го приема съвсем нормално, няма никакъв проблем, стои си лежи си, днес дори не разбрах че и сложиха абоката, изобщо не плака, но тя е свикнала вече! Peace
Айка досега се ровех тук и търсех за тоя бронхит, уви оказа се че такова нещо няма - та ходих и питах - аз нали всичко трябва да знам, та какво означава перикардиален бронхит, просто възпалението е в областта на бронхиалното дърво, т. е. бронхите които са в лявата част на гръдния кош и са точно до сърцето, т.е. до перикарда - а перикард това е една тънка затворена торбичка, която е обвита около сърцето и го предпазва. По принцип се оказа че не е толкова безопасно, именно защото е в близост до сърцето ooooh!.

# 549
  • sf
Дани  Hug

аз снощи така се бях тръшнала, и сега де. главата ме цепи кошмарно, гърлото ме боли постоянно, а като преглъщам една режеща болка, не можах да спя. следобяд ще се влача на лекар, а толкова мразяяяя . мъжо и той нещо почва, ама не ще заедно да идем, а вика, каквото на тебе, такова и аз ще пия  ooooh! ooooh!

# 550
И аз като Вики! Sad Мразя да съм болна, а в момента се чувствам като парцал Sad
Дани  Hug
  bouquet

# 551
  • Бургас
И аз като Вики! Sad Мразя да съм болна, а в момента се чувствам като парцал Sad
Еееей момичетааа, стегнете се. Не се предавайте на болестите. Бързо да се възстановявате.  Hug

Съгласна съм с Аркси. Като бяхме малки обаче живеехме в затворена система комунизма ни крепеше  Joy но както казва Уинкс света се глобализира. Вирусите прелитат абсолютно безпрепятствено.  Tired Навремето имаше един период всяка зима карах задължително по една гнойна ангина и с това се приключваше. А сега- а някой е кихнал зад теб, до теб или само си помисли да кихне и сме епидемично болни.  ooooh!

Кривчо спа спокойно тази вечер, да му се ненадяваш  Rolling Eyes Вчера имаше пъпчица на устничката. Днес като се събуди ще го проверя ама определено пика мина. Обаче тази сутрин малко повечко кашляше, а не беше от няколко дена. Дали е от варицелата и пъпциците в гърлото?  newsm78

# 552
  • София
 Hug
Момичета взимайте аналгин нурофен само това пома за болките.
Дани как сте?
Шуше Praynig
Ние сме....Ради снощи пак имаше 39,3 днес вече трябва да заработи АБ.
Ники и той но поне яде и се движи,и днес ще е на температуропонижаващи и ако до утре няма ефект АБ,измъчихме се от чевъртък

# 553
Добро утро Hug
Дани,много прегръдки и бързо да й мине на Вероничка Heart Eyes
На Виктор му тече вода от носа,през ноща вдигна и Т.Два горни зъба се опитват да излезнат и ще го измъчат милото ooooh! Ева влиза в ритъм,започна и да похапва.
Шуши за кашлицата нали си я имаше преди шарката ThinkingИли бъркам?Сега може да се обостри Peace
Децата вече полудяват вкъщи.Вчера ги изведох за половин час,ама беше много студено.

# 554
  • София
Леле, леле, само да прехвърли човек последните няколко страници и картинката е страшна... Да се оправят всички дечица и "новите" големи в групата.

Тия вируси явно и студ не ги лови.

и по пътищата е едно... В събота вечерта на разклона към подбалканския път се чукнахме с една кола, излезе от нищото, май бяха без фарове. Слава Богу, че и двете коли бяхме с много ниска скорост и ни няма нищо, че това е толква опасно място...

Общи условия

Активация на акаунт