Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
......................
, вероятно си незабележима, не и се сърди на жената, трябваше да и благодариш, че ти е направила комплимент  Wink  Hug
................
като поразмисля явно диетата дава резултат  hahaha hahaha
В Кюстендил ги е затрупало, има нови 40 см сняг  Rolling Eyes

# 661
  • Бургас
Затрупало ги е буквално, че и лавина паднала на пътя  Rolling Eyes

Аз пък от няколко дни мисля Кирова. Да се явява веднага на отчет.  Rolling Eyes

# 662
  • София
Tам-там, поне те е развеселила може би дамата (ако не си се ударила от падането Wink)

Аркси, пробвай със сребърна вода + клеева тинктура в носа.

Марисса, не учат букви в градината, поне не според Кая, единствено един път ми беше разказала, че са ги питали всеки за неговата си буква, ама може и тя да не разказва всичко.

# 663
  • София
Тука съм чета,ама пълната тъпотия примесена с крясъците и непослушанието на децата......ме карат да не пиша.
Егати снеговете и времето.
Веси интересно е при теб.
Шуши да минава таз хремичка,може Кривчо да ти я е лепнал.

# 664
  • Бургас
Нееее, Кривчо отдавна няма хрема. Бактробана я умори бързо.  Peace
Предполагам че е от фитнеса, защото и сополиви ходят, а уредите са общи, като се запотиш и се барнеш по лицето и си в кюпа. Лошото е че ми свърши Назонекса, а синузита почна да хлопа по челото, ще включвам пак тежката артилерия.  Sick

Моите и двамата спинкат сладко, само на французина кой ще му учи уроците не знам  Rolling Eyes не се наспа две седмици това дете.  ooooh!

# 665
За утре мислите ли нещо?Да бъдете някъде с мъжете,някакъв подарък?Аз нямам възможност да ходя по магазините,взех едно уиски,кутия бонбони на Линд сърцето,запалка и ароматизатор за кола хихи от всичко по малко.Просто от градината на работа от работа в градината и без кола едва кретам и аз по улиците.

# 666
  • USA
Янче, как ти е кракът? Кога планираш да ти махат железата?

Моля ви, стиснете палци за мен днес и утре!  Hug

# 667
  • София
Стискам Уинкс-че
Яна добре че ме подсети,ами ще взема нещо от Билла Mr. Green

# 668
  • USA
Аз нищо особено не съм планирала за утре. Може да сготвя нещо или да взема някой хубав десерт, за да отбележим. Не ми се ходи по ресторанти, кина и други тъпканици.

# 669
  • Бургас
И аз не съм планирала нищо. То и как да го планирам с това мрънкащо дете  Tired Може би и аз просто ще поглезя стомаха с нещо. Трябва да помисля.  Whistling

# 670
Иве ми аз откъде мислих че взех от Кауфланда,преди да взема децата точно за 15мин. влязох и излязох.
Велинче ще стискам палци,успех!
Планирам март месец да ги махна железата и дано съм твърда да го направя!

# 671
  • sf
ДД
Ей отврат време, сутринта работих 3 часа, от газенето в преспите все едно цял ден на фитнес съм била  ooooh! едва издрапах, нищо не е изчистено, улици, тротоари, кошмар.
А возенето на децата и приключение. Казах на Д.,че ако и другата зима е такава, ще се изнасям на топло, туй то.
За утре нищо не планувам,последните години все бяхме скарани на тоя ден и то по много. Сега още не сме, ама до утре има време  Mr. Green и без това напоследък разни мисли ме тормозят  Crazy

искам срещааааааааааааааааа  #Crazy #Crazy #Crazy
поне за 8ми март дано имаме късмет  Praynig

и аз на Вико забърквах сребърна вода с няколко капки клеева тинктура , сипвам в шише от Олинт и пръскам. ама така пищи ....  ooooh!

# 672
Иве, то и при теб не е скучно  Hug
За щастие от падането няма поражения  Wink
За утре нищо не съм мислила, едно вино ще си вземем, ще направя една пица и някакъв бърз сладкиш и ще отбележим деня
 Mr. Green

И аз искам среща, но с курса на мъжа ми изобщо не знам дали ще успея да се присъединя  Thinking
Искре, какво каза педиатъра?
  bouquet

# 673
  • София,
Аз се прибрах в къщи и отново нямам капка време!
Сутринат и аз се борих с преспите, ходих да пусна документите за личната карта, че ми изтече вчера, посвле до поликлиниката за лекарствата на Вероника за астмата и за още един болничен, и всичко това с автобуса Crossing Arms, направо бях забравила какво е да висиш по спирките и да обикаляш в тоя студ. Добре че поне сега колата са я оправили и мъжа ми я докара в къщи.
Вероника я оставих тук при една приятелка - тя е сляпа - обаче така се бяха забавлявали, звъня да ги проверя по едно време, а тя ми вика играем на топка - каквото и да означава това, явно изобщо не бяха скучали много им е било весело, тя беше потна чак!
Уинксче  Peace Peace Peace
Шуше каква е тежката артилерия за синузита, която ползваш, и моят взе да се обажда от днес, а хремата ми няма никакво намерение да минава, и мен главата ужасно ме боли! ooooh!

# 674
  • Sofia
Winx - стискаме!
Да се оправяте, ей!

Дидка след прегледа при педиатъра е с много задни сополи. Слава Богу като я взех от ясла бяха почнали да изтичат. Борим с Нисита крем в носа и инхалации с физиологичен. Изписа Изопринозин, но реших да не го вземам. Ще я оставя утре и други ден вкъщи.  ooooh! (Въпреки, че според педи не била чак за домашно лечение болна  ooooh! ) Направих и с топла вода инхалация - като че ли помогнаха да се разводнят.

Общи условия

Активация на акаунт