Юли 2007- за Новата година с късмет!

• 29 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • sf
Ние поработихме малко , сега Д спи, а ние с Вико ядем пуканки пред телевизора.
Ей, с едно дете е като без дете.
А свеки чак днес забеляза ,че Роки я няма  Joy  и то защото трябваше да работим  Crazy

нещо не ми се прави, а мивката е пълна, поне решихме да ядем кюфтета довечера,та няма да готвя.

# 646
  • София,
А свеки чак днес забеляза ,че Роки я няма  Joy  и то защото трябваше да работим  Crazy
Не искам само да спамя ама това  hahaha

# 647
  • USA
Вики, твоята свеки е номер едно просто.  Mr. Green

Дани, Бубе,  Hug.

Аз готвя, домочадието е на парк. Радвам се, че е уикенд. Много ми беше тежка тази седмица.

# 648
  • sf
ДУ
Рано рано се кукнах днес. Другите спят. Днес се прибира Роки, пак хвана снеговалежи по пътя  ooooh!

Сутринта чух,че Уитни Хюстън е починала  Praynig Да почива в мир!

# 649
Цитат
А свеки чак днес забеляза ,че Роки я няма    и то защото трябваше да работим
това просто не е истина  Joy

Ние вчера ходихме до Благоевград, добре е пътят надолу, но в северна България сигурно е по-различно.
Никола се оплака вчера и сутринта, че го боли гърлото, засега е само това. Не му е много червено, но явно е достатъчно, за да го боли. Аз му давам едни био таблетки за гърло - салви гол, сега видях, че са пуснали на същата фирма и био сироп за кашлица (за всякакъв тип), билков естествено. Свърши ми ликуида и чакам Десо да вземе от апетката

Бубе, много вируси започват само с Т, обикновено е свързана с гърло, бързо да му минава на Дели

В петък имахме инцидент с баба - звъни ми докато бях в РС и ми вика "лошо ми е , паднах, не мога да говоря, става ми нещо". С двеста се изстреляхме с Д. Оказа се, че от хапчетата за високо кръвно много рязко й е паднало (30 на 60) и е колабирала. Утре свеки си идват, да си почине малко и тя, че много й дойде

# 650
Марти, милата ти баба.
Дели повече не е вдигал температура. Тази седмица ще си остане у нас. Сега са при нашите и двамата. Ние вчера до късно бяхме на гости и си почиваме. Аз от една седмица всеки ден съм с главоболие.
Браво за успехите на Роки!

# 651
  • София
Пазете си, Марти, бабата, че е златен човек!

# 652
да, такава е  Grinning

Ками, сигурна ли си, че това е ревност. Интересно ми е да разбера какво мислят господата психолози по въпроса. Винаги съм си представяла, че ревността е за по-големи деца, може би се появява, когато започнат да разбират "мое-твое" какво е (това кога беше, към две и нещо май). Но пък от друга страна ти най-добре го виждаш. все пак децата имат своите характери като възрастните, може да е един малък ревнивко  Heart Eyes а може да е свръхпривързан към теб. При Валери съм почти сигурна, че няма ревност спрямо брат му. Той му е фен номер едно. Като се върне Никола вечер и малчо подивява от радост, скача, кряка, пляска с ръце и само от време на време се приближава и го целува, ама много нежничко, все едно Никола е от стъкло. Н. пък се радва на това отношение, той е суетен и му харесва да е обичан и харесван. Не знам дали Н ревнува, на пръв поглед не. В същото време обаче все иска да е първи - да се облече първи, да се изкъпе първи, да яде първи...но това го демонстрира и спрямо Мариса...Пробвай да ги целуваш и прегръщаш едновременно, аз това го правя колкото се може по-често, има голям ефект. Освен това приемай с голям ентусиазъм всяка проява на нежност помежду им

За игрите в ДГ - ненам колко играя и колко учат. но ми споделя, че е играл с еди кой си на еди какво си, значи все пак малко играят. Възможно е обаче да наблягат на ученето, защото от известно време проявява желание да пише думи - в повечето случай аз му ги спелувам, но и често отгатва коя буква след коя е, което ме кара да си мисля, че се занимават в ДГ с това..но по принцип не им е в програмата за тази година, трябва да научат геометричните форми, да броят до 30, не помня писане да имаше

# 653
  • Варна
 Hug Hug Hug
Здравейте момичета! Толкова ми е жал, но нямам време да влизам често тук. Попрочетох последните страница.Всички болнички да оздравяват!
И у нас всички си минахме по реда. Преслав направи пневмония само за един ден. Докато се разкашля го заведох да го чуят. На сутринта вече беше с Т и снимката показа възпалението. Нелия се мъчи 4 дена с Т около 37. Надявах се да и се размине, но уви на 5 ден и тя вдигна висока. При нея слава богу само бронхиални промени или нещо от сорта. От две седмици и двамата са вкъщи. Майка дойде да ги гледа и съответно я заразиха и нея. Вдигна бабата 39 С. В чудо се видях кого по-напред да гледам, че и работа не съм прекъсвала.Свеки е блокирана в Силистра вече трета седмица- и от нея помощ няма. Слава богу вече всички  са по-добре, но не са си показвали носа навън и вече изкукуригаха. Нито до компютър мога да се добера, нито до ТВ. И аз съм половин кукуряк покрай тях. От вчера започна да ми се вие свят, а се чувствам добре като цяло. Предполагам, че е от ниското ми желязо . Вече се вживявам на голям доктор  и сама си поставям диагнози.
Забелязвам, че бръчките по лицето ми станаха много много дълбоки последната година.  Blush

# 654
И ние сме от болните, но минава вече....
Днес Косьо ме пита какво е "свобода". Беше покрай някаква глупава игра, но се замислих много какво да му кажа. Сетих се и за "Чичо Томовата колиба". Как ли ще я възприеме след време... Той има много объркани представи. Примерно онзи ден искаше да смачка една буболечка със салфетка и да я хвърли в тоалетната. Аз я пуснах навън и се разплака, че ще и е студено на снега Rolling Eyes
Отивам, хубава вечер на всички  Hug

# 655
  • София,
Ето ни и нас - вече сме си в къщи! Hug
Затова и нямам много време - чак сега смогнах - и докато малката прави инхалация хвърлям един поглед и лягам, че съм труп вече!
Бути да оздравява домочадието в къщи. И моята майка искаше да идва тази седмица на гости за да погледа малката, че аз имам купища задачи за вършене навън, а ми се развали колата и няма как да я размъквам с мен по тези студове и то по таксита и автобуси, още недоизлекувана. Обаче пък се притеснявам, че и тя каква е кекава, ще вземе да изстине по пътя или пък ще я прихване от нас, ако още сме вирусоносители - двете, ще вземем да я разболеем и   нея,  та после и за нея ще се притеснявам. Ще си търся друг начин да се справя.  Tired
Хайде лека нощ на всички - че немога да мисля вече дори. Утре ще  пиша пак!

# 656
  • Sofia
Радвам се, че всички се оправят вече.
На мен ми остана само 1 курсова работа и за първия семестър съм приключила с изпитите.

Малко помощ ако може - Диди и е запушен носа - не тече нищо навън, не се стича и назад защото не кашля. Диша през устата ..... Нещо за задна хрема да ми кажете, че направо ще се побъркам. Ще я водя следобед до педиатърката и тя да каже. Пръскам стеримар - не помага. Инхалации не сме правили - признавам, но тя не иска да седи ама никак в последно време ...
Оплаках се  Hug

# 657
 Hug
Искре, пускай топлата вода в банята да се напълни помещението със пара и вкарвай детето там  Peace
и така няколко пъти
Аз пръсках физиологичен разтвор + сребърна вода и имаше ефект Peace
и дано отпуши  Praynig
Иначе вкъщи е ад Sad Бисер и Ина се скараха в събота и какви са инати и двамата, никой е отстъпва, изнервени и всичко рефлектира върху мен  Confused Ще излизам на палатка пред блока, ако не се оправят скоро  Twisted Evil
И аз съм със някаква зверска хрема  ooooh!
Днес се на отиване към офиса се подхлъзнах и паднах, малко след това една г-жа ми хвърли лопата сняг на гърба "Не ме видяла"  #Cussing out Че толкова ли съм малка??  Tired

Hug Hug Hug Всички бързо да оздравят и малки и големи

# 658
  • Асеновград
Уф , Веси , не те видяла  Rolling Eyes.И аз много театрално залитнах тази сутрин , на косъм бях да падна , тази зима още не съм , а всяка се разписвам  Laughing.
Добре съм вече , само настинка беше моето , Тедо също е добре и на градина.Обаче ми е много депресивно , искам пролет вече.
Дани радвам се , че сте вкъщи вече  Hug.
Иве , при вас как е положението ?
Бути  Hug.

# 659
  • Бургас
 Outta Joint и аз в кюпа при сополивите, а не бях от миналата зима  ooooh! дано Кривчо не прихване. Вероятно от фитнеса прихванах някой бацил.  Thinking

Там-там, вероятно си незабележима, не и се сърди на жената, трябваше да и благодариш, че ти е направила комплимент  Wink  Hug

А при нас сняг вече няма, само кал и луга в резултат на снеготопенето. Времето е приятно навън, а Кривчо го мързи да върви. Мрън.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт