За утре писах, че сме си запазили в един италиански ресторант. За подарък може би някакви бонбони или вино, аз си поръчах количество шоколад

Весело изкарване на празника
Ние ще си бъдем вкъщи.Ако не ме домързи ще сготвя нещо по така
.бутаха 15 мин и едва излезнах от едни преспи.Писна ми просто
,да си ходи този сняг ...............

после се въртях на пресекулки до сутринта. И той нещо яко хърка от носа, а не кашля, няма сополи, явно си седят някакви секрети, чудех се инхалация с физиологичен, ама само с накрайника за нос дали ще има ефект
довечера ще го натискам нещо да го пръскам.
приех го за сутрешна гимнастика 
Чорапите какви са?
Може да ви прозвуча като лигла, ама гледам да не пропусна да кажа "Обичам те", да се прегърнем и целунем. Не искам да избяга близостта, обичта. И ми става едно хубаво като виждам, че и Кривчо попива от нашето поведение и е толкова любвеобвилен, наред с момчешките викове. Много пъти се е случвало ей така идва и ти казва тези същите мили думички, а като го чуят околните и чак те се разтапят.
Ама аз гледам от друга камбанария. Щастлива съм, че макар и от втория опит намерих ЧОВЕКА с главни букви. Което ме наведе на мисълта, че още нищо не съм измислила за вечерта, айде зарезан ще го полеем, ами валентин
Например още си пием сутрин кафето в две чаши купени от мен специално за празника. Спомен...
За съжаление сега не ми остана време да се поровя за нов такъв спомен.