ФУТБОЛНИ фенове ..::14::..

• 21 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
не можах да гледам мача вчера, но добре, че сме победили. Тежки времена предстоят на ман ю..арсенал...ливърпул...челси. Добре, че сте вие момичета тъ покрай вас разбирам за новини околко трансфери и съм в час  Hug нещо напоследък не ми остава време да чета, трябва да се стягам Rolling Eyes

# 166
Много добър кръг е следващия за нас Simple Smile Ако си вземем предстоящите 3 мача, може да се доближим мноого близо до 1вия Simple Smile

мачовете следващата седмица:
Арсенал - Манчестър Юнайтед
Съндърланд - Суонзи
Стоук Сити - Уест Бромич
Куинс Парк Рейнджърс - Уигън
Норич - Челси
Манчестър Сити - Тотнъм
Фулъм - Нюкасъл
Евертън - Блекбърн
Болтън - Ливърпул
Уулвърхамптън - Астън Вила

След това конкурентите имат не леки мачове.
Въпреки, че като гледам играта на Челси, възможно е да се издъним пак следващата седмица с Норич. Това ни е втория шанс, първия вече го изгубихме. Дано сега си го вземем.

Сега почват Суонзи - Арсенал (Анри е резерва) , а Ворм (вратаря на Суонси) ми е любимец още от 1ви кръг, много добър. Очаквам сериозен интерес към него лятото Simple Smile

# 167
Ееееееееее, голям мач направиха лебедите с арсенал!! Напълниха ми душата! Стра-хот-ни! Simple Smile
А този Ворм, вратаря ... нямам думи. И представяте ли си, че е висок само 1.83? Сигурно е най-ниския вратар в света  Grinning но пък толкова ефективен...

# 168
Добро утро.Моето момче си взе изпита с 6.Тази седмица наистина ще има страхотни мачове.Сега отивам да догледам мача на Григор Димитров.Лек и успешен понеделник.

# 169
  • España
Ако някой се интересува- започна Африканското по футбол!  Laughing
Блу днес нашето момче игра!!! Сот дИвоар срещу Либия! Wink Беше 1 на 0 на полувремето! После обърнах на мача на мъж ми!

# 170
Роми, това са приятелски мачове, КАН почва на 21 януари Simple Smile

Гри, не съм се и съмнявала в твоя син Simple Smile Той май няма оценка от изпит по-малко от 6 Simple Smile Браво на него!

# 171
  • София
Wigan - Man City....34та мин и сити водят с 0-1...ах как искам да паднат! Twisted Evil

grigori браво на отличника  Simple Smile

# 172
Аз мислех, че ще е хикс тоя мач.. ама сигурно само така ми се иска  Joy

# 173
А и нашето момче Кубрат Пулев се представя добре до момента  Hug
И аз така чух за наш'то момче, легенда  Mr. Green Не гледах мача, но чух как съперника му се надъхваше, че ще търси нокаут.. Явно не се е получило, даже май се е отказал накрая Simple Smile 

А този Ворм, вратаря ... нямам думи. И представяте ли си, че е висок само 1.83? Сигурно е най-ниския вратар в света  Grinning но пък толкова ефективен...
Стига, Касияс е 1.82 Блу  Hug  пък е най-големият на планетата, образно казано  Mr. Green 

На Уигън-Сити хванах второто полувреме и много ми се искаше Уигън да изравнят, ама нъц.. Слаба работа, липсва им класата, но пък са симпатични и не спряха да бягат през цялото време и да пресират. "Първият с/у последният" в Англия трябваше да се получи изненадата на кръга.   Grinning   

# 174

Сладур  Laughing
Сега, ако подпишем и с Азар (и евентуално Йоветич) , просто няма да има по-голяма радост Simple Smile

Митко Бербатов май верно ще отиде в Байерн  newsm78

хахахаха , Киа, наистина ли Касиас е 1.82  Shocked Ама е много хубав  Heart Eyes

# 175
Сан Икер е според уики 1.82, не съм го мерила лично, макар да ми се иска   Mr. Green 
Кой е тоя фен на снимката, никак не съм на ясно с трансферите на Острова, но пък някои попълнения привличат окото.
 Чисто в спортен аспект, разбира се ..  Grinning     

# 176
Да, и аз в Уики им гледам ръста, то къде иначе  Grinning
Този левент по-горе е новото попълнение на Челси - чистокръвен британец, защитник от Болтън, и национал на Анлия (централна двойка с Тери) Simple Smile
Сега чета, че сме в битка за Еден Азар, ама и Моу го искал нещо  newsm78

# 177
Кейхил, нали    thumbsup
Тоя Азар според гугъл  - Арсенал и Ливъра го искат, но не ни трябва на нас, всичко са спекулации. Моу реди отбора - Реал нямат нужда от играчи в центъра.  Simple Smile   

# 178
E, това си е успокоение Simple Smile въпреки че така или иначе едва ли ще го вземем  Tired Има някакви слухове в Дейли мейл, но историята показва, че на тая медия грам не може да се вярва Simple Smile

# 179
Добро утро. dyvaromi как свърши мачът ?Утре по коя телевизия ще дават Реал Мадрид Барселона?Хубав и усмихнат ден въпреки големия студ.

Общи условия

Активация на акаунт