ФУТБОЛНИ фенове ..::14::..

• 21 375
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Асу Еото не прилича на себе си с тая коса..
Видяхте ли котарака как спокойно се разходи на Анфийлд.  Joy     

# 526
Хахахах, какъв котарак?? изпуснала съм го Simple Smile Екото е страшен с тая гугла на главата  Joy

Лорен, в кои лиги участваш? Аз съм в
                 Chelsea Bulgaria
       DataBG
       Balkan League 11-12
             FFT Bulgaria

# 527
ManUtdBulgaria
Man United Bulgaria
Man Utd
Bulgaria

А това ми е съставът:
Vorm, Foster/ Smalling, Ferdinand, Simpson, Warnock, O'Shea/ Valencia, Arteta, Murphy, Parker, Bale/ Zamora, Demba Ba, Agbonlahor

Тъпо и упорито отказвам да взимам футболисти на Сити.  Laughing

Ето го и агент Мяу  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=zcx9wy3q9To

# 528
Ето го и моя:

до тук общо имам 1,247 т. без тези, които ше се добавят от Бейл и Прическата.

# 529
Моите са 1112 без Бейл и Паркър - и той се откроява с интересна прическа. Хубав е да му се невиди и щеше да е още по-хубав с нашия екип, но уви сър Алекс не го взе. Щеше да ни краси центъра и с игра, и с прическа. Laughing

# 530
Аз ше се радвам именно той да наследи капитанската лента от Тери, боец си е Паркър.

# 531
Аз също. Въпреки, че съжалявам, но нямам добро мнение за Тери /но за чисто футболните му качества нищо лошо не казвам/, за мен това което направиха от ФА е равносилно на абсолютно безумие. Напомня ми на скандала окло допинг теста на Рио. Те дори не изчакаха резултатите от теста /той нали не се беше явил на редовния/ и го наказаха и така на европейското Англия остана без него. Да не говорим, че отнесе наказание от осем месеца за неявяване, а той беше чист. Такова наказание не са давали и за отрицателен тест. Пиша всичко това, защото с Тери става нещо подобно ... все още няма официално становище по въпроса, а вече е наказан. Виновен или не, това е грешен ход и двоен аршин само защото е англичанин и е лицето на националния отбор. А Суарес отнсе осем мача и тази седмица си се завръща. За мен процедурата трябва да е бърза, защото никой не печели от цялата работа - най-малко англичаните. И двете ситуации - и тази на Рио, и на Тери - явно имат за цел да послужат за пример, но за мен лично идеята на ФА куца. Цлата система на ФА  е толкова сбъркана.
И честно да си призная вчера ми стана много неприятно, че феновете на Челси освиркваха Рио. Защо? Защото застава зад брат си? Всеки на негово място би повярвал на думата на брат си - семейството е над всичко. То е ясно, че сред всички фенове има и лоши примери - сред нашите също.
Малко се поотплеснах в излияния.  Laughing

# 532
Ами Тери го освиркват абслютно всички, абсолютно винаги.  Медиите го съсипаха тоя човек. То не бяха любовници, майка му крадла, баща му наркоман...... направо го разсипаха.  Tired

# 533
Таблоидите са ужасни, знам.  Rolling Eyes Налага им се и с това да се справят.
Саха ще наказва ми се струва.  Twisted Evil А Суарес още със завръщането си започна с обичайните си изпълнения. Това беше много грубо и напълно ненужно.

# 534
Ливърпулци проклеха Торес, но им се върна с Керъл  Mr. Green

# 535
Торес, ако имаше самочувствието на Керъл проблемът щеше да е решен.  Laughing

# 536
  • Манчестър
Аз ще съм доволна на едно равенство. Няма как да съм за Ливърпул /положението не е станало толкова тежко, все пак  Laughing/, а Тотнъм колкото и хубав футбол да играят ... да си стоят зад нас на прилична дистанция.  Laughing
Някой да има случайно отбор в Мениджър нова или във Фентъзи ПЛ? Аз имам и сега чакам Бейл и Паркър да ми донесат точки, че този кръг с тези автоголове и картони го позакъсах малко.  doh

И аз играя фентъзи.....в daily telegraph....не се представям особено добре , 859 точки , тъкмо си гледах постиженията след вчера.

# 537
Торес, ако имаше самочувствието на Керъл проблемът щеше да е решен.  Laughing

Абсолютно!

# 538
Разходката на котарака беше пиков момент в мача, от там нататък слаба бира. Не знам дали се пазят, ама поне по един гол да си бяха вкарали.. Поне ще се насладим на вещия анализ на ББ в студиото..  Mr. Green 

Привет Louren!  welcome 

# 539
Добро утро.Добре дошла Louren   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт