ФУТБОЛНИ фенове ..::14::..

• 20 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Mars Hotel
Това за Рамзи са глупости. Хващам се на бас, че ако някой се поразрови, ще види, че и други хора са вкарвали на всики тези събития, дори не само в Англия. Особено по-ефективни нападатели, които си вкарват почти на всеки мач.

# 631
# 632
  • Варна
Много хвалебствия чета за Замбия днес  Crazy ... да им честита титлата!
Аз не съм следила турнира, но ми направи интресно/добро впечатление нещата, които се изписват за отбора и треньора им.

А това пък за Рамзи ....  newsm78, някой си няма работа и си запълва времето по много странен начин.

Уфф тепърва май ще се мрънка за този случай:
Ливърпул може да изрита Суарес за назидание

ФА пощади Юнайтед и Ливърпул

# 633
А знаете ли кога Рамзи си счупи крака? В същия ден, когато стана заметресението в Чили (8.8 по Рихтер). Случайности са, разбира се, но пък си е стряскащо, особено за по-суеверните.

# 634
Какво пък са подхванали Рамзи, толкова му се събра на момчето. Някой пак си е нямал работа  Rolling Eyes
Това е като е те това, предполагам, че го знаете:

Преди малко се сетих, че утре се връща Шампионската Лига!  newsm44

# 635
Прогнози за утрешните мачове?:

Байер Леверкузен - Барселона

Лион - Апоел Никозия

Зенит Петербург - Бенфика

Милан - Арсенал
---------------------------------

Според мен:
Байер - Барса - Х
Милан - Арсенал - 1

Mr. Green

-----------------
Пуснах анкета за големия мач утре Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Байер Леверкузен - Барселона-x 2

Лион - Апоел Никозия -1

Зенит Петербург - Бенфика -2

Милан - Арсенал -1
 Това са моите залози, утре сигурно ще ги пусна в Бет365.

# 637
Според мен:
Байер - Барса - Х
Милан - Арсенал - 1

Mr. Green

Аспирините са един от най-симпатичните немски отбори.  Напоследък не са във форма, но пък биха Валенсия и Челси в групите като нищо ще опукат и Барса  Mr. Green 
Това в сферата на мечтите, но реално очаквам каталунците да бият. Трябва да им е светнала лампичката след слабите резултати в Примера. Вярвам, че ще излязат пределно мотивирани и ако им тръгне играта да си цъкат тики-така с тия досадни пасове по целият терен, Леверкузен няма да пипнат топката цял мач.
От своя страна немците правят атмосферата уникална в домакинските си мачове, дано това им помогне.  Simple Smile  За Леверкузен съм.  Mr. Green 

В анкетата гласувам за победа на Арсенал - слабост са ми.  Laughing   А Милан са страшно противни в момента, с този състав. 

# 638
Февруари месец не е ли по дефоулт слаб за барселонци? Simple Smile Мисля, че ще си чакат на техен терен да се решат нещата.
Иначе и аз също ще подкрепям Арсенал утре, но мисля, че ще паднат.

# 639
Февруари месец не е ли по дефоулт слаб за барселонци? Simple Smile

Сигурно е така, не мога да кажа Simple Smile Барса ги следя, колкото да си сверя часовника, ни повече и ни по-малко.  Антипатични са ми и когато ги обсъждам ми коства много усилия на волята да се сдържам и да си подбирам прилагателните.  Peace  
Но са испански отбор - не могат да чакат битката на техен терен - това е прийом на жабарите. Ако си забелязала италианците винаги излизат за равен при гостуване.  Дали става в/с за Милан, Интер, Ювентина.. и пр. всичките им отбори редом с грандовете.  Барса няма да разчитат на реванша, със сигурност.
И надявам се Арсенал да бият..  Praynig  

# 640
Чистит празник,който от двата си изберете.За прогнозите моите са Байер Барселона 2,Милан Арсенал 1Х,Лион Апоел Никозия 1 и Зенит Бенфика Х2

# 641
  • София
Здравейте  Hug

Моите прогнози:
Байер - Барса - 2
Милан - Арсенал - 1

Дано освен Аякс Ман Ю да мога да гледам и друг мач тази седмица, че всяка вечер задачи  ooooh!

# 642
Байер Леверкузен - Барселона - X 
А дано е единица, но едва ли.

Лион - Апоел Никозия - Х

Зенит Петербург - Бенфика - 2

Милан - Арсенал - 1/Х

От отборите, които останаха стискам палци за Милан и Наполи. Някой да не си помисли, че съм за тези два отбора само защото играят срещу Арсенал и Челси.  Laughing Не е това причината. Дори ми е малко мъчно, че точно с тях се паднаха. Не, че отказвам да гледам подобни сблъсъци, но май който и да отпадне от тзеи четири отбора, малко или много ще ме е яд. Милан и Наполи просто са ми симпатични. Много ми се иска да не гледам пак Барселона  Sick и/или Интер на финал. Писна ми!  Laughing
Между другото Кавани е изключителен футболист и не знам как Наполи все още успяват да го задържат.
Другите фенове на отбори от ЛЕ за кой сте?  Laughing То май повечето сте си още в ШЛ.
Ха, сега се сетих, че моите ще ги гледам по БНТ. Поне ще се наслушам на коментари, различни от тези на Сокачев. Като ги знам пък от БНТ, току-виж Алекси ми залипсвал. Laughing

# 643
  • Ænima/Albuquerque
Четохте ли тази статия?

# 644
Много интересно! Обаче си беше много вълнуващ финал, и особено след като спечелиха. Направо ми идваше да се разплача с тях.. въпреки ,че бях за Кот дИвоар.

Общи условия

Активация на акаунт