Концерти 2012!!!

• 46 835
  • 559
  •   1
Отговори
# 525
И аз тъся 2 билета за концерта на Лили Иванова и J LO.

# 526
  • моята мила родна страна
Имам 1 билет за J LO, седящо място, цена 70.00 лв. Който се интересува, да пише.

# 527
Търся един или два билета за Хосе Карерас на 10 декември. Предпочитам партер

# 528
Някой купил ли си е вече билети за Роджър Уотърс?

В кой сектор?

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/665443_10 … _1373096483_o.jpg

# 529
  • София
Присъединявам се към въпроса на beginner_mamma. Искам да купя билети за подарък, а представа си нямам къде да бъдат ( трябва да вляза в цени 90-120 лв)

# 530
  • York
На Голямата 4-ка бяхме в сектор А блок 13 и видимостта беше чудесна.   Виждам, че там билетите са най - скъпи  ooooh!
Докато не залезе слънцето свети в очите на зрителите в Сектор В.  Peace

# 531
Някой купил ли си е вече билети за Роджър Уотърс?
В кой сектор?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/665443_10 … _1373096483_o.jpg
Присъединявам се към въпроса на beginner_mamma. Искам да купя билети за подарък, а представа си нямам къде да бъдат ( трябва да вляза в цени 90-120 лв)

Вече има тема и за концертите през 2013! Там може да ви помогнат! Peace

# 532
  • София
 Здравейте! Аз имам въпрос към тези, които са били на концерт в Арена Армеец - таксита на коя фирма стоят пред залата? Моите родители ще бъдат на концерта на Лили Иванова и се чудим с тях как най-лесно да стане прибирането им след това - дали да вземат такси, дали аз да не ги взема с колата, или с градския транспорт... Thinking Не знам дали ще мога да паркирам и да чакам някъде там, защото и аз самата все още не съм ходила в новата зала.
 Ще съм благодарна, ако ми дадете някакви насоки по темата.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 16:19 от Inanna

# 533
Здравейте! Аз имам въпрос къме тези, които са били на концерт в Арена Армеец - таксита на коя фирма стоят пред залата? Моите родители ще бъдат на концерта на Лили Иванова и се чудим с тях как най-лесно да стане прибирането им след това - дали да вземат такси, дали аз да не ги взема с колата, или с градския транспорт... Thinking Не знам дали ще мога да паркирам и да чакам някъде там, защото и аз самата все още не съм ходила в новата зала.
 Ще съм благодарна, ако ми дадете някакви насоки по темата.
НЕДЕЙ да ходиш с кола там! Обикновено става мега-патаклама, задръстванията стигат до окръжна и тръгват от плиска. Най-най-добрият вариант е маааааалко да походят до някоя автобусна спирка (със сигурност ще стане по-бързо от чакане на кола или такси).
Споделям опита си след 4-5 концерта в тази зала, а и живея в района и е просто нечовешки трафик заради кръговото там по време на концерти.

Довечера ще е мазало, защото доколкото чух всички билети са продадени.

# 534
  • София
 Благодаря за съвета! Ще се съобразя с него  Hug

# 535
Споделям мнението за Арена Армеец - от концерта на Ред Хот се изтегляхме по дълго, отколкото е пътя до Пловдив. Между колите сноват пешеходци или пък мотори, става много бавно.

# 536
  • София
Предлагат ми билети за спектакъла на Сухашвили в палата 2 в Международния панаир в Пловдив. Никога не съм била във въпросната палата. Знае ли някой дали е добра, дали е пригодена за подобни събития... Просто се чудя дали да бия път от София до Пловдив и да не остана разочарована.

# 537
От Сухишвили не можеш да останеш разочарована. В конкретната зала не съм била, но щом са организирали представлението да е в нея, сигурно става.
Завиждам ти! С удоволствие бих ги гледала пак!

# 538
Здравейте, търся 3 билета / може и 2/ - седящи места за концерта на Хосе Карерас . Ако някой продава моля да ми пише.

# 539
  • in the back seat of my car
страхотен концерт на Горан Брегович снощи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт