Концерти 2012!!!

• 46 151
  • 559
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде в търсене ............
Някой ходи ли на Таря?

# 46
  • Belgium
Някой ходи ли на Таря?

Да  Laughing

И ми хареса много - не я бях слушала на живо до сега. Страхотен глас има тази жена  Heart Eyes
Малко кратък ми се стори концерта - около 1 и 20 минути.

Подгряващата група беше леко досадна, но я изтърпяхме някак. Залата беше добра, с хубава вентилация и лесно влязохме. На излизане имаше струпване при гардероба, но не беше нещо прекалено изнервящо.

# 47
Инфо за онези, които искат да ходят на концерта на Металика в Белград: http://katehizis.com/news/shNews.php?id=20880

# 48
# 49
# 50
Българска армия и концерт на такава група не мога да ги включа в едно изречение.  ooooh!

# 51
И аз така. Много се радвам, дано няма промени, че с Аксел никога нищо не е сигурно!

Някой има ли информация за Блек Сабат в Беград? имате ли впечатления от стадиона? кои места са най-добрите?

# 52
И аз чух по радиото за Гънс...интересно:)

# 53
Страхотна новина за Гънс.

# 54
  • София
 Shocked Браво! По-добре късно... Laughing

# 55
Българска армия и концерт на такава група не мога да ги включа в едно изречение.  ooooh!
Не се мъчи, то това не онази група, това е само Аксел  Laughing

Аз се зарадвах повече на тази новина, но всеки има предпочитания. Радвам се за всички вас.Чакам другите групи за София Рокс дано има и за мен нещичко..я Мейдън, я нещо подходящо  Mr. Green

# 56
Някой ходи ли на Таря?

Бая народ се изсипа. И имаше защо. Разтърсващо изпълнение на I Walk Alone, имах чувството, че ще паднат стените.  
Страхотна! Страхотна!

# 57
  • Belgium
Мъсти, казаха че първият ден на Sofia Rocks ще е по-тежък и ще има групи, които не са свирили до сега в България.

Аз стискам палци за Black Sabbath и Motorhead  Laughing

# 58
  • Варна
Купих билети за Металика  Crazy   Hands Clapсега започвам да търся нощувки в Белград. Ако някой е ходил там по концерти и има добри впечетления от разни хотелчета/мотелчета и т.н. може ли на лични координати?  Hug

# 59
Преди дни прочетох биографията  "GUNS N' ROSES "Групата, забравена от времето" и си пожелах да дойдат в България. Ето, вече е факт, а веднага започнах да се колебая дали не искам всъщност това, което е било през 80-те и 90-те... Ще се ориентирам как звучат сега и какви са песните им...

Общи условия

Активация на акаунт