Посрещаме Нова година като бъдещи мами на цяла дружина - тема 86

• 19 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Каролке, мари, я да питам аз: срам те е да купиш тест за О, а за Кама сутра първа сА накипри  Joy Joy Joy Няк'во обяснение? hahaha

# 61
  • В къщурката на хълма на феите
Моме именно! .. обаче факта, че пика е по някое време след обяд не значи, че хормона го няма изобщо в кръвта и един ову тест направен сутрин може баш идеално да си е фалшивоположителен, а все още да няма и помен за О.

аз сега имам друг въпрос към теб /шотУ стана ясно чИ си експрет по Кама Сутра/ .. та въпроса ми е: вяяярно ли е, че преди да стане секс-библия, Кама Сутра е била наръчник по свободна борба, ама някой е минал и е нарисувал мръсотийки из нея?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 62
Зузо, хич не съм първа кипра, виж,че преди мен има други  Crossing Arms

# 63
Ох, мъжете ни ще бъдат толкова доволни  Mr. Green Приемам заявки за мейли, на които да ви пратя онзи файл, но ще мога да го направя чак утре вечер, надявам се да издържите дотогава  Crazy
Каролка, защо не направиш като мен - поръчах по интернет една опаковка от 30 ову теста, излизат 2 пъти по-евтини от аптеката.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора. Shocked
Ади, сега ще редактирам, като поствам преди да прочета тези нови 10 отговора  Mr. Green
Казвайте на кого да я пратя, за да я качи в албумчето и всеки да си види задачите  bowuu
Меци, съвсем ме обърка  Mr. Green Нали точно затова казваме, че не трябва да се прави сутрин ову теста. А по "експертното" ми мнение  Embarassed Библията ни учи да обичаме ближния си, а Кама Сутра - как точно да го обичаме (цитирам, разбира се) ..... и в този ред на мисли - Библията учи да обичаме ближния, а Кама Сутра - да ближем обичния..... надявам се, че няма непълнолетни  Blush

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 15:47 от Неродена мома

# 64
Зузо, хич не съм първа кипра, виж,че преди мен има други  Crossing Arms

Ах, горкото!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ти да нИ сЪ 'счерви сега?

(уведомявам, че след мъничко ще спра да спамя  Mr. Green)

# 65
Каролка, защо не направиш като мен - поръчах по интернет една опаковка от 30 ову теста, излизат 2 пъти по-евтини от аптеката.

от къде да ги поръчам? Досега не съм купувала от никъде, освен от сайтовете за колективно пазаруване Simple Smile

# 66
Каролка, и на мен някой ми помогна като ми даде направо готов вариант - в английския амазон, поръчах с дебитна карта, доставката дойде след няколко дни в най-близкия до нас пощенски клон. Ако искаш, ще поровя из сайта, за да ти потърся нещо.
А сега ми прочетете и предишния пост, че не мога да смогна на темпото  Mr. Green

# 67
Ок, ще чакам вести от теб, че каквато съм  Embarassed няма да се присрамя да ида в аптеката....

# 68
  • В къщурката на хълма на феите

седя и ти вярвам Mr. Green

# 69
Меци, мноу тенкю за новата темичка Hug
само пуснах прахосмук и едва се вреждам да се запиша Shocked
чета за кама сутра неква....готини пози...моя номер се помни лесно, но....тук вече говорим за непорочно зачатие и онез bishop ще ме анатемосат  hahaha  hahaha hahaha Joy Joy Joy
все не мой се вредя за прашец....то мойто ме опрашва нон-стоп, ма явно не е заразно Blush

# 70
  • Лондон/Пловдив
Кама сутра ли се вихри тук  Joy нещо имам страх с приближаването към  първите номера надявам се ме разбирате .
Аз чинно си чакам лелята в началото на другата седмица да ме навести и повече нямам намерение да я пускам да видим дали ще ме послуша .

# 71

чИ кЪк няма да се спами ... то с тез теми може ли човек да се сдържи  Mr. Green
Каролке, не мога да разбера защо те е страм, това е нещо нормално,  ... иначе нямаше да се продава така  Crazy Но ти си знаеш, щом те е срам поръчвай от сайтове, но се надявам че докато пристигнат вече няма да ти трябват  Mr. Green

Йори виждам, че си много щастлива  Mr. Green

# 72

седя и ти вярвам Mr. Green

ако се схванеш от седене, разрешавам да станеш права   Mr. Green

Край за днес! Ник'ъв спам повече!  Crazy

# 73
Каролче, ето един примерен вариант http://www.amazon.co.uk/Ovulation-Fertility-Test-Strips-Pack/dp/ … 598810&sr=8-2 - цената е 7.9 паунда + 5 паунда за доставка = 12.90 паунда x 2.34 курс на паунд към лева = 30.19 лв ( за 50 теста + доставката), делено на 50 броя = 0,60 лв ти излиза единична цена на ову тест. За сравнение, в аптеката опаковка от 5 теста е около 9 лв, т.е. 1.80 лв единична цена.
Аз влезнах с акаунта си и ми даде срок на доставка 5-и януари.
Надявам се да съм ти била полезна  Hug

# 74
Ето и по-евтиния вариан, който бях пуснала преди време  Wink .
http://www.amazon.co.uk/Highly-Sensitive-Ovulation-Fertility-Str … 600046&sr=8-2

Общи условия

Активация на акаунт