ЧИстита 2012 година на цялата пернАта ку-ку дружина! - 13

• 25 774
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
ю

на № 4 се смях като за последно  Joy

Знаех си, че това не трябва да го гледам на работа.....оплюх всичко около себе си и все още не мога да събера сили да дишам....а сълзите от очите няма да ги коментирам  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 691
Аз пъ ша коментирам  bowuu - начи най съм впечатлена от №6 падането в басейна както и от №4  Joy Joy Joy

Ей мнооо ми съ спи тъз сутрин Tired Tired, дребен не спа добре, отделно беше много топло....ужас. Та обмислям как да помоля шефа за такъв стол  hahaha hahaha

Ей тъз женица тука наблюдава ко шИ става за да разбере коя рокля да облича  hahaha hahaha hahaha

Зу да тъ запитам, вий ся  кат сте там в гората , ти `сички ли дървета смяташ да облечеш  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 10:49 от mibobo

# 692
Реших да споделя колко съм невероятна днес Mr. Green

УбачИ трябва да сваля ангелската премяна и да 'одя за рибЪ Whistling Joy

Преди да отида само да покажа и нещо интересно...от онез стърчащите работи  hahaha hahaha hahaha

# 693
Е колко пъ да си невероятна Crossing Arms, виж аз друго казва  hahaha

Ся обачИ го глеам тоз човечец  hahaha hahaha и не мога да разбера - спи ли, не му се работи ли, не ще тез минават там  да  ги гледа ли  newsm78 Joy Joy Joy

# 694
Бобо, за дърветата да ти отговоря - жал мЪ е, душа...ни моа ги оставя в таз зима така голи....шъ плитъ, ко да правя  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 695
Ей така съм тази сутрин,нищо че не е понеделник...

Ама Фейти така ме развълнува с хубавата новина!
Фейти, миличка,страхотно е това,което ти се случва! Аз съм го изживявала ни повече ни по-малко от 4 пъти! И го пожелавам на всечки весели мадами от тази тема!  bouquet

# 696
 hahaha hahaha hahaha

Нерии ти накъде тръгна  hahaha hahaha

# 697
Щом днес Нера е козЪтЪ, начи аз тряА съм кравата newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Продължавам с онез...стърчащи и висящи раУти Mr. Green

Сиске, 4 пъти?  Grinning Grinning Grinning Hug

# 698
  • София
Аз пъ ша коментирам  bowuu - начи най съм впечатлена от №6 падането в басейна както и от №4  Joy Joy Joy
И аз от 6 и от 4  Joy Joy Joy

hahaha hahaha

# 699
Еликс, мерси, че ми отвори очите, душа  Joy Joy Joy Joy

Ох, верно студено днес Crazy

И едни висулки висят Joy Joy Joy

# 700
Ето парти на преяли с тутманик  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Нериии скивах те де си отивала....на танци  hahaha hahaha  rotfImbo rotfImbo

# 701

Ъхъ! bowuuМакар,че имам само три сега,но това е друга тема... Cry
Ей ги на,в цялата им прелест! Дай Боже всекиму такова щастие! Praynig

А тука с миУто сме се разгорещили...Щот това е рецептата за куп чаавета... Wink

Брях какви столове нередовни са турнали тука...

# 702
Ето парти на преяли с тутманик  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Нериии скивах те де си отивала....на танци  hahaha hahaha  rotfImbo rotfImbo

По снимка едно да се изкажа bowuu: туй всичкото нЯщУ само от тутманик не става  Joy Joy Joy

по снимка 2 мога само да се изхиля просташки и мноооого силно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

тя Нера голям талант била...скрита лимонка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
Сиска, радвай се на трите, които имаш, мила! И аз си имам 3 бременности, но нито едно не държа в ръцете си...не успях да ги износя, но както казахме, това е друга тема! Твоите 3 броя са невероятни! Да са ти живи и здрави и все така да са усмихнати, като мама!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

Бобо, това ти ли си? Мързел такъв!  hahaha hahaha hahaha

# 704

Бобо, това ти ли си? Мързел такъв!  hahaha hahaha hahaha

ПсУлютно съм аз  Tired Joy Joy Joy

Сискааа да са ти живи и здрави и много да те радват Hug. Предполагам са много кротки и послушни щом си се решила на такава бройка Joy. Моя син ми е достатъчен за 5-ма  Crazy.

Оф шИ изляза малко на въздух.....то днес при нас не е мнооо чист въздуха (нъл си имахме пожар цяла нощ), но от туй по зле накъде да стана  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт