ЧИстита 2012 година на цялата пернАта ку-ку дружина! - 13

• 25 774
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Начи, искам ви кажа, че по-голям заплес от мене НЕМА, народе...Вие тука изписахте цяла тема, докът се усетя, че сте ме забърсали тъй безцеремонно....Ма то пишело с големи сини букви у другата тема, ма наща КАРОЛА нъл я цепи тиквата....не видяла.

Та, а добре сте ме заварили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
Начи, искам ви кажа, че по-голям заплес от мене НЕМА, народе...Вие тука изписахте цяла тема, докът се усетя, че сте ме забърсали тъй безцеремонно....Ма то пишело с големи сини букви у другата тема, ма наща КАРОЛА нъл я цепи тиквата....не видяла.

Та, а добре сте ме заварили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 47
Ама са размазах вече у лиглоту

# 48
  • София
KaRoLa, где ти е картинката Simple Smile?

Вече спите, обаче ето ви нещо за разсънване на сутринта...егати сакътлъците  ooooh! hahaha hahaha http://video.data.bg/298/117193

# 49
  • гр.София
Добро утро момичета...!
Аз станах рано рано и си направих тест с 1-ва урина!
Да отбележа,че корема ме боли супер много,все едно ще ми дойде...а на теста се показа 2-ра много много бледа черта... Grinning Grinning Grinning Grinning

трябва ли да се радвам? а ако ми дойде Sad
мисля,че се побърквам Sad

# 50
  • София
Много сте бързи - кога нова тема, кога сте на 4 страница!  Grinning

# 51
Добро утро момичета...!
Аз станах рано рано и си направих тест с 1-ва урина!
Да отбележа,че корема ме боли супер много,все едно ще ми дойде...а на теста се показа 2-ра много много бледа черта... Grinning Grinning Grinning Grinning

трябва ли да се радвам? а ако ми дойде Sad
мисля,че се побърквам Sad

Пилеее и аз я видях тъз чертЪ Mr. Green. Виж сЯ ко най-вероятно се побъркваш, което е нормално предвид ситуацията  Whistling. Не бе сериозно много стискам палци, чертичката да е истинска(и мисля, че е Peace) , но и да не е и да ти дойде....не е болка за умиране(да много кофти усещането Rolling Eyes), но ще мислиш позитивно Hug

Аз отбелязвам - Хем ми се спи, хем мъ мързи Joy Joy

Забравих да покажа как паркирах тъз сутрин  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 09:00 от mibobo

# 52
Глейти сИга ...как да си избереш мъж  hahaha
Ама и жена да си не е лесно hahaha

# 53
Ся включвам съ последно за тъз страница - шъ обЯснЯ Mr. Green

Първо да си поФаля шефчето, явно мойте думи са Фанали декиш и днес напраооо е избягал към другия край на България Joy Joy Joy
ОбачИ пУнеже не може всичко да е хубУуу работата не я е взел със себе си  Crossing Arms, тъй че ей тъй съм сИга затрупана Joy Joy

Затуй сЯ запрятам ръкавите на пУловера и отивам да го овършея тоз ел.проект и съ връщам  bowuu

# 54
 bowuu драстииииии!

Аз да покажа като остареят мъжете к'во правят  Mr. Green

Мастъре, хади ма душа, пратих та за риба и та чакам на долния етаж от 2 часа вечИ  Joy Joy Joy

Бобо, и аз сА паркирах до теб  hahaha

Днес съм с веселитИ пътъци  Joy

и да оплакнем очото с малко изящни мъже  hahaha

Пиле, ще ти пиша в другата тема..за бременностите, за да не товаря темата тук  Hug

# 55
Викам си ша си понадигна малко главата от тъз работа  hahaha да видя кво прайтИ....и кво виждам  Shocked....нищо Crossing Arms.
Зузулина съ дотътрила чак преди малко Whistling, другите пъ хич ги нЕма....ааа ма то не може така  Naughty

Някои от вас ги видях  hahaha  кво сниматИ само не разбрах  newsm78

# 56
Бобо, нИдей ми са прави на много работна, щот и аз видях к'ви ги правиш Naughty hahaha hahaha hahaha

# 57
Бобо, нИдей ми са прави на много работна, щот и аз видях к'ви ги правиш Naughty hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 ами тъй който е без шеф

# 58
Бобо, виж кво оплетох, душа  hahaha

Ах, размечтах се  Joy Joy Joy

# 59
Кът си говорим за плетки.....

Тоз по-пристрастен и от теб, зузано

Общи условия

Активация на акаунт