ЧИстита 2012 година на цялата пернАта ку-ку дружина! - 13

• 25 906
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Еликс мъ как мъ разпозна  Crazy, щот завършека ми горе по-фин някакси, по- издължен  Joy Joy Joy

Любов ли бе да я опишеш  hahaha hahaha hahaha

да почерпя по един бонбон  hahaha

# 541
Оф, начи...напраИх си бримка и са поразплетох  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ш съ подпра малко, че са умориФ bowuu Joy Joy Joy

# 542
Оф, начи...напраИх си бримка и са поразплетох  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зузолино штИ измръзне трътката Joy Joy Joy, спри съ Stop нИдей мърда повечИ идваме да тъ доуплетем  hahaha hahaha

Ши измеря тука един чертеж  hahaha hahaha

# 543
Да ви се оплача защо сутрин ми е трудно ставането.....амчи докат сляза от леглото  hahaha hahaha

Shocked Shocked hahaha hahaha

# 544
Бобо, изплюх си водата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ми чи то с тва слизане от леглото как да ти са става, душа Crossing Arms Mr. Green

Пък и ако трябва да готвиш или разбиваш нещо  ooooh! аз съм намерила решение

Преди и ний тъй излизахмИ в почивка, ама шефа ни залови...ей глеЙ!

# 545

Ето че думите ми от предния пост са опровергаха  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 546
 hahaha hahaha hahaha рИшението е нИвероятно  Joy Joy Joy, ама преди да го ползвам да отида първо да напазарувам  hahaha hahaha hahaha

А пък  ако на някой му трябват мъжки долници намерих  hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 547
hahaha hahaha hahaha рИшението е нИвероятно  Joy Joy Joy, ама преди да го ползвам да отида първо да напазарувам  hahaha hahaha hahaha

Фейти, права си, душа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Фана ма!  Blush Mr. Green

Бобо, мноУ ти ходи тоз костюмин  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 548
Зу шефа ви хич ви няма вяра, глей сЯ и в гората ви наблюдава  hahaha Joy Joy Joy
и най вероятно го притеснява колко се бавите.....затова ето ти едно решение  hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 549
Ох, добре, че сградата ни поне е стабилна, че иначе щеше да ни "изяде" някое торнадо  hahaha

Бобо, не че ти гледам в чинията от обяда ти днес..ама не тъ ли дожаля  newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 550

Бобо, не че ти гледам в чинията от обяда ти днес..ама не тъ ли дожаля  newsm78 hahaha hahaha hahaha

По принцип съм жалостива Simple Smile, обачИ кат си помислих,че мойто Д шИ заслаБни и ми мина жалостта Joy Joy Joy

Пък сега вижте ко значи да имаш кофти ден http://www.blitz.bg/news/article/127128, пак хубуу, че всичко е свършило добре

# 551
Въх ми то туй до нас точно ... как съм го изтървала  Crazy
Важното е че сичко е наред с женицата  ooooh!

# 552
Въх ми то туй до нас точно ... как съм го изтървала  Crazy
Важното е че сичко е наред с женицата  ooooh!
Нали Peace. Иначе и аз имам рода в Кючук Париж  Mr. Green, щот съм наполовина "майна" Joy Joy

Да внимавате със стриптийза hahaha hahaha hahaha

# 553
Разминала се е с леко жената  Flutter

Бобо, понеже ти предложих да ти плета шапка, ама ся намерих ина друга..против дъжд, та да питам на кой вариант оставаме newsm78 Joy

# 554
МАСТЪРА ДА СЪ ЯВИ НА ОТЧЕТ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт