ЧИстита 2012 година на цялата пернАта ку-ку дружина! - 13

• 25 800
  • 729
  •   1
Отговори
# 660

ГлеЙтИ Фейтата де си зарязала цитроена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми да бързам да излизам от прегледа ... явно съм го забравила  Mr. Green

Бобо ... завиждаш ли за вазелина  smile3534

Аз да ви кажа, че днес бях на преглед и се установи, че имам ембрионче отговарящо на 6г.с. и 2 дена и имаме съърчице  Blush Blush Blush

# 661

Бобо ... завиждаш ли за вазелина  smile3534

Ми завиждам ами  Crossing Arms Crossing Arms, че е и розов  Mr. Green

Аз да ви кажа, че днес бях на преглед и се установи, че имам ембрионче отговарящо на 6г.с. и 2 дена и имаме съърчице  Blush Blush Blush

Чудесна новина  Hug, честито. Пожелавам ти една прекрасна и спокойна бременност и за финал едно здраво бебче Simple Smile.

# 662
Файти, аз вече ти казах и в другата тема, че всичко ще е наред, а док го гръмни с Ина наакана от крави лопата по главата, щот е идиот! И за да не държим мацките в неведение да разясня що прибягвам към лопатата...щот док е казал, че не вижда жълто тяло, а бебо си има сърчице! Питам аз кой аджеба храни таз бременност с прогестерон, кат' няма жълто тяло? Сигурно на баба му Фърчилото! Слагай утрогестана и Ич да нИ ти дремИ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ш съ наакам да ти са радвам, да знаш! Laughing

Мноу мъ мързи! Tired Joy

# 663
Ку трябва лопата ето я  hahaha обачИ Зу ти ша трябва да я наакаш Joy Joy Joy Joy

Оф лекарската компетентност няма да я коментирам щото  smile3512. А относно виждането....аз бях с обърната матка(без да знам Mr. Green) и първия гинеколог с обикновен видеозон не мъ видя че съм бременна Whistling, после ходих на друг и с вагинален вече ма скиваха.

Забравих да покажа как съ прибрах  hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 664
Бобо веднага се е притекла на помощ с лопата hahaha hahaha hahaha Аз обачИ нИ мога да я "украся", щот ни съм крава..нъл днес съм коза и овца  Joy Joy Joy Ако утре съм крава - няма проблем, ши я свършим и таз работа Joy

# 665
Бобо веднага се е притекла на помощ с лопата hahaha hahaha hahaha Аз обачИ нИ мога да я "украся", щот ни съм крава..нъл днес съм коза и овца  Joy Joy Joy Ако утре съм крава - няма проблем, ши я свършим и таз работа Joy

Тъй като си самороден талант вярвам, че утре ша успееш да си крава  Joy Joy Joy Joy

Ко ша кайш за мойто прибиране а?

# 666
  • Gone with the wind
Хммммммммм, и де съм бляла толкУз години, та съм изтървала де е купона  newsm78

Да се представя с миУото на гоУемия ден  Mr. Green

# 667
От три дена бързам,бързам за да стигна до тук...

Рекох да ви взема подаръчета,ама беше затворено...

И накрая рекох да хапна на плажа един кукуруз...

Мастере, паяците ти вдигнаха колата бре...

За другия път гледай да се снабдиш с бодигард,тежко въоръжен и мноУ опасен!

# 668
Хммммммммм, и де съм бляла толкУз години, та съм изтървала де е купона  newsm78

Да се представя с миУото на гоУемия ден  Mr. Green

Добре дошла на купона  Hug.

А за кУстюма на милото ти нЕмам думи  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Фейт явете се двамата на плаца и ти обясни туй нещо розовото  пак ли ти го загуби  hahaha hahaha hahaha

# 669

Хахахахааааа.......Убедена бях,че всичко ще е наред начи..... newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Бравоооооооо! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ох! Нагушкана си и намачкана(лекинко )......

Момичета ще пиша след малко,че ужасно се развълнувах......

# 670
Малеееее, Кучо, да беше казала, че не знаШ, щях веднага да тЪ осведомя  Joy Joy Joy Ха добре дошла!  Mr. Green Що ся тъй си се тръшнала, ще си изцапаш роклята  Joy

Бобо, твоето прибиране ...я да видим к'во може да се каже за него  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Неро, хади мааааа, де са запиля  hahaha подаръци...кви подаръци? Mr. Green

# 671
Ух.....сЯ да кажа...тва нИ съм аз дет сте показали на снимките с паркирането......Дане с паркирах еЙ тъй.....

И то щото тез батковци бяха виновни......нИ гиЙ срам.....

# 672
Мастъре, чи кво да ги е срам, то нищо се не види  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Между другото, мен мъжо си мЪ прибра днес от раУтЪ hahaha

# 673
пУ повод тутманика...Щот видОх,че и затова е имало интерес.....НапраЙх го по таз рецепта...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9431923#msg9431923

Само дето тестото не съм правила на кифлички,а завих на охлюв в тавата...Изчаках да втаса и изпекох!
Получи се това.....

Мастъре, чи кво да ги е срам, то нищо се не види  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kак кво бе...мИ разконцентрираха ме бе.....

# 674
Мастъре, шъ ми изкараш беля с тоз тутманик 'начииии Mr. Green Виж кво става Crossing Arms Joy

Общи условия

Активация на акаунт