8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
    Днес получих моите изненади от ДРЕБОЦИТЕ.
                  bouquetБЛАГОДАРЯ на КЧЧ_КЧ!!!!
      Опитвам се да покажа картичката,мартеничката и обеците.

# 466
Пристигнаха. Благодаря още веднъж. До сега не съм правила, а и нямам престилка (така ли се казва) за бутилка и даже сега ровя да намеря моделче. Сега се притеснявам кога ще пристигнат, тези които пратих аз, аз ги пратих още в петък.

# 467
Добре, че не се записах в тази игра. Никога не бих могла да се съревновавам с вас. Само щях да разочаровам някой  Laughing
НО другарче, спокойно, да избирам мога.

# 468
До сега не съм правила, а и нямам престилка (така ли се казва) за бутилка и даже сега ровя да намеря моделче.

Мисля, че запазих едни мотиви, утре ще проверя, че са на другия компютър.

# 469
  • край Дунав
Моето подаръче трябваше вчера да е получено по Еконт, но до офис... Thinking   Чакам с нетърпение и после ще видите какъв дублаж без предварителни уговорки се е получил...... Grinning

# 470

[
          Дано този път съм успяла.Още веднъж благодаря на Кремена и Пепен.
           Малко завидях за престилчицата.. Laughing
    Редактирам се-пак сгафих.Изгубих картичката Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 16:27 от Sherlok

# 471
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 newsm10  Честито на получилите и браво на сръчните ръце!
newsm17 Аз много се притеснявам от това дали ще се хареса подаръка ми на другарчето! По моя сметка днес, най-късно утре трябва да го получи.

# 472
Ехеее, честита ви радост, момичета! Браво и на изпълнителките на тези красоти! Хей, сега ще видите как ще раздвижим темичката!

# 473
И аз да се похваля - бях приятно изненадана от момиче, което не участва в играта с дребосите

Много благодаря на  albenapd!!!
 А моят подарък тръгва днес по Еконт.

# 474
  • Пловдив
И аз да се разпиша тук - трябва да се похваля, а и Вие да ми позавиждате  Joy Един пакет от Пепен ме изненада тази сутрин - не участвам в никакви игри, но............. трябва да споделя тези уникално, красиви неща - все едно не пипнати от човешка ръка. Вижте сами, аз съм пишман фотограф, но въпреки всичко - красивото си личи:

;
 ;
;

БЛАГОДАРЯ ПЕПИ,   bouquet

# 475
  • Троян
Почна се с подаръците и красотите,честито на всички! Hug
Нели ти си ми слабост откакто получих подаръка си от теб в коледната томбола,за съжаление нищо изработено от мен няма  Embarassed но се надявам поне малко да ти е харесало подаръчето  bouquet

# 476
Момичета страхотни подаръци. Hug
pepen както винаги е невероятна и изкусна майсторка.  bouquet

albenapd истинска красота си сътворила.

Вече става весело и започнаха да валят красиви подаръци.

# 477
  • с.Николово, обл. Русе
БАЧИЙСКА ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДАРЪКА.

Снимки ще кача довечера.
Получих страхотна картичка /мартинито предпочитам да го изпия с приятелки на приказка - за мен това е релакс, че бахтън от мъже/. Дребосъка е много хубав, а с мартеничките ще се накичим утре. Колко дълго ще стоят калинките на тях се чудя?
И Хриси да знаеш, че си познала много за мен с картичката - брюнетка съм /с някой и друг бял косъм/ и любимия ми цвят е синьото.

Обещавам, че когато имаме път през Кнежа задължително ще ти се обадя.

Моят подарък ще тръгне днес и със сигурност ще е утре при гордата си притежателка. Ще е с Булпост и ще бъде доставен до адреса в рамките на работния ден.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 12:07 от KoteVania

# 478
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
KoteVania Ваня, дано съм доставила радост на теб и малките юнаци! Радвам се, че ти е харесало!  Hug

# 479
  • край Дунав
Боже, колко хубави подаръци.....супер! Честито на получилите, а другите да тръпнем!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт