8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • София
КОЛКО МНОГО КРАСИВИ ПОДАРЪЦИ  newsm51

Поздравления на всички, емоцията е невероятна, нищо че не участвам в играта с дребосите.
Много ви се радвам и на получилите и на изпратилите  Hug

# 481
В днешния снежен ден
 пристигна и пратка и за мен .
Така да успокоя другарчето ми Sherlok ,че изненадата пристигна. LaughingВсичко е прекрасно,но с магнитчето е оцелила в десятката Heart Eyes,картичката е страхотна ,а кривулките са обсипани с мъниста и златист конец направо блестят .Снимките не могат да покажат истинската красота,която блика от тях.Сърдечно благодаря за положеното внимание и старание. Heart Eyes

# 482
  • Плевен
Ура , получих и аз писъмца!
albenapd- Блогдаря ти мила че си се сетила за мене !Трогна ме!  bouquet Hug

Miss Emerald- моето основно другарче от играта " дребоси"  bouquetКартичката е прекрасна , а дребосчето-иглениче е много сладурско PeaceОще утре ще се закича и с мега мартеничката  Simple Smileлично изработена от тебе  smile3501 newsm10 newsm51

Още веднъж -Благодаря!!!
Поздравления за всички получили своите красиви подаръчета и за тези които са се постарали да зарадват другарчето си  bouquet
boneli- не тъжи ,лично от мене имаш подарък-престилчица ,но ще видя кога ще се срещнем за да ти я предам Peace

did_tag - успях да те изненадам  Grinning

Чудни пощи, до Пловдив пристигна , а тука от по-близките места все още никой не се обажда  newsm78а съм ги пратила в едно и също време.Но нищо ще чакаме с търпение и утре е ден за веселие!

# 483
Великолепни са всички подаръци! Едно огромно браво за сътворилите ги!  bouquet

# 484
  • Троян
Хайде сега и аз да се изфукам .Явно с Пепен сме на една вълна и аз току що получих едно пакетче пълно с изненади

Страхотни конци,а този белият свети в тъмното Crazy почвам да се чудя какво да ушия ,че да ги използвам,ох ще се побъркам от кеф,а даже не участвах в томболата за дребосите Party  Ето и картичката по от близ

ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ  :bouqu
et:  bouquet  bouquet  bouquet

# 485
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ех, колко весело стана тук Laughing
Много се радвам, емоцията  прекрасна!

# 486
  • Враца
Ха така....при тези красоти .по-лесно ще държим до 20 март..  Hug

# 487
 Laughingоказва се,че лошият фотограф може да зарадва другарчето си.
       Нели,благодаря !

# 488
Pepen, радвам се, че съм ти доставила приятни емоции! Ако знаеш как се бях притеснила като разбрах на кого ще изпращам! Казвай смело дали съм се справила с игленичето, което може и на малка ножичка да закачиш, или не съм? Че такова чудо правя за първи път. Препоръки всякакви приемам  Grinning

Ха така....при тези красоти .по-лесно ще държим до 20 март..  Hug

Така е, така е! Я какви хубавини пълнят страничките, за емоциите просто да не говорим!

# 489
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush шерлок зарадва и мен, нищо че съм несериозна и не се записах в играта  Blush

снимката е с телефон и не се вижда хубаво, но дребосчето е с прекрасна жълта розичка, картичката е върха, голямата мартеничка блести, а мечо се задържа само за снимката Hug

Mr. Green вкусната част от подаръка може да се снима само с рентген  Mr. Green

Благодаря ти за изненадата шерлок  Hug Heart Eyes Hug

# 490
Аз започвам да се притеснявам. Изпратих го още в петък, а другарчето не го е получило. Какво да правя? Опитах да проследя пратката ,но нищо не става.

А вчера забравих да ви споделя какво е съчинило моето другарче boneli:
Подарък направих с моите ръце,
с внимание и от сърце, за дружка непозната,
с която сме в играта.
Дори денят да е студен
за нея с радост ще е озарен.

А, моето другарче да вземе да си провери пощата,дали няма покана за колет  Hug

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 18:54 от chipolita

# 491
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз започвам да се притеснявам. Изпратих го още в петък, а другарчето не го е получило. Какво да правя? Опитах да проследя пратката ,но нищо не става.
А, моето другарче да вземе да си провери пощата,дали няма покана за колет  Hug

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Имам си подарък, имам си подарък!  smile3525 newsm51
Мила,  не се притеснявай - получих го, донесоха го вкъщи.  Ние сме малък град, пощальонката ми е приятел, живее край свекърва ми и нямам проблеми с доставките. Просто сега се боря с нета за да мога да кача снимките.

Вечерта се прибрах от работа, детето получило и вече отворило подаръка и подхванала сладкото, вече е разпределила  мартениците. Успях по някакъв начин да снимам сладкото преди да е изяден!

Имам си и кутия за конци и метализиран златен конец! И парфюм!

Много съм впечатлена от дребоса - страхотен е ! Дори детето е впечатлено от него. Дано се вижда на снимките. Praynig

http://ba4iiska.snimka.bg/tapestries/podar-ci-2012.657986.26495161
Има още снимки в албума, но нещо не ми харесват много  снимките

chipolita Мария, благодаря ти , мила за емоцията - просто е прекрасно. Очарована съм, дано всички да се чувстват така както аз в този момент.  Hug Hug
Дано и моето другарче е доволно от подаръка ми!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 20:30 от ba4iiska

# 492
Ох, успокоих се. Радвам се, че ти е харесал подаръка. За първи път участвам и бях много притеснена дали ще се справя. Hug

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 20:52 от chipolita

# 493
chipolita, ако може схемата на щъркела и розичките

# 494
Ето щъркелчето

аз съм импровизирала. Махнах бебенцето и направих мартеничка. А , за розичките нямам схема, ще се опитам да обясня, много лено се правят и стават ефектни.
 Правят се 5 контурни бода с общо начало (дължината на бодчето е според това каква искаш да е розичката) ето така. Изкарваш конеца през средата където се събират бодчетата и започваш да промушкваш в кръг по посока на часовниковата стрелка през бодчетата едно отгоре, едно отдолу - върху панамата, без да бодеш панамата. Така докато стигнеш до края на бодчетата.
Дали обясних разбираемо. Дано сте ме разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт