8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
chipolita справила си се страхотно Hug

ba4iiska честито за подаръчето,chipolita тъкмо се беше притеснила,че го е изпратила в петък  и не знаеше дали е стигнал.Сега милата ще спи  спокойно .

# 496
  • София
Ееее, страхотни подаръчета!!!   bouquet

Албена, много ме заинтригува с този светещ конец  Simple Smile На коя фирма е и какво пише на него?  Praynig

# 497
  • Троян
Конеца е DMC  E940 ,за първи път виждам такова чудо и дори мисля да питам Пепен за идея къде мога да го ползвам  Grinning

# 498
това нали е светещият конец? аз го сложих на числата на часовника

# 499
Нели-Boneli, благодаря ти за милата изненада, много ме трогна  Hug
Утре ще сложа твоята мартеничка и няма да забравя за най-хубавото пожелание, което съм получавала!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 21:59 от ИнаТ

# 500
ИнаТ радвам се ,че успях да те изненадам.

И аз да питам за този конец дали го има по магазините нали се каня да си правя часовник и тъкмо за числата ще е супер.

# 501
aз от дмц магазина го бях взела

# 502
  • Плевен

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 503
С пожелание за много здраве , късмет и хубави емоции.

# 504
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честита Баба Марта!

# 505
  • Троян
Честита баба Марта!
С нетърпение очаквам да видя с какво ще се похвалите днес Crazy

# 506
  • Враца
Честита баба Марта и от мен...и аз чакам да видя днес красоти.снимайте и давайте.  Peace

# 507
И аз получих днес своята изненада newsm44. Огромни благодарности на Kote Vania за прекрасния подарък   bouquet Ето, насладете се:

Всичко е толкова красиво, личи си, че е изработено с голяма любов. А шала е невероятен!!!!
Можете да ми завиждате благородно Mr. Green Laughing
Сега се чудя, дали моят подарък ще се хареса newsm12

# 508
Ех ,че красота и денят започва с хубави подаръци.Честито и поздравления Hug за твореца на тази красота.Нека целия ден да е така.

# 509
  • с.Николово, обл. Русе
Нели радвам се, че ти е харесал подаръка.

Ето и моят подарък от Бачийска. Мартеничките са на децата. Хриси да знаеш, че Мишката е пленен от подковата.

Хриси и хич не се притеснявай, че не съм харесала подаръка си. Толкова много му се радвам. За мен винаги е било важно желанието.

Общи условия

Активация на акаунт