8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
KoteVania Много се радвам, Ваня!
Като за първи път в такава игра се надявам, че съм се представила добре.  Praynig

Що се отнася за мартеничките  Стоян и Мишето да си ги носят със здраве ! И моята Ива си хареса гривничката и я носи . Представям си довечера как ще се прибере със 17-18-25 мартеници на ръката.

# 511
  • Враца
Супер...толкова много красоти...сега още повече се настървих ... Laughing . но и 20 ще дойде.но и червейчето взе да човърка..дали съм избрала подходящия подарък..дано..  Praynig

# 512
Още имаааааааааааааааааа  newsm68 newsm44 txtloves newsm76 txtloves txtloves
nelito_6704
Наистина нямам думи за сега само това
.....https://picasaweb.google.com/103733889986564737250/1March2012#5714852887164540770
1. кошница с живи зюмбюли!
2. Тофифифииии
3. Иглениче
4. Картичка, която чета по време на снимката  Hug
5. Гобленче Heart Eyes с рамка каничка
6.Мартеничка, която веднага си закичих!  Peace

newsm20

# 513
Ееее, ама вие щом така се представяте на играта с дребосъчета, какво ли ще бъде в същинската... Simple Smile
Много хубави подаръци!

# 514
Честита Бана Марта момичета! Да сте бели и червени, румени, засмеми! Не мога да се нарадвам на красотите ви!

# 515
Делфинче, радвам се, че съм те изненадала приятно.  Извини ме за някои недостатъци, но да си кажа честно - картички и такъв дребос правя за първи път. На мен също ми достави удоволствие твоята радост. Желая на всички приятни емоции!

# 516
  • Плевен
Да са ви честити подаръците момичета!Всичките са супер   bouquetМного ме кефите да знаете  Grinning Hug

Като спретнахме играта с дребосите ,аз нали споменах че искам за 1 и 8 март изненада!И ето ти днес както се казва в една реклама "МЕГА" такава.цели трички  newsm44 newsm51  love001

От Бонели   bouquetКрасиво изработена картичка с мартеничка

От Шерлок-   bouquet Heart Eyesмного красиви неща си сътворила за мен  PeaceА написаното в картичката ме трогна  Hug

От Бачийска  bouquet-тази картичка ми е любима .Уцелила си ме направо в сърцето  Hug
А мартеничка вътре в нея , ех ,нямам думи за нея  newsm10 smile3501

А моето другарче да не се услушва , а да тича до пощата да провери какви са я свършили  Thinking

# 517
  • Враца
Ееее, ама вие щом така се представяте на играта с дребосъчета, какво ли ще бъде в същинската... Simple Smile
Много хубави подаръци!
И мен взе да ме притеснява това..  newsm78 ...такива красоти са... нямам думи...  Peace

# 518
Понеже се изфуках на всички близки днес с този страхотен подарък от Нели и те ми викат - "Ей вие сте опасни, само си търсите повод да си разменяте подаръци"  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Та в тази връзка, я дайте да си спретваме така поне по 1 път на месец по една забава!   bigdance2
 newsm78 Боже, боже какъв стана живота .... и колко малко (а в моя случай доста повече Crazy) е нужно на човек за да се усмихне!   bouquet

# 519
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Пепен, радвам се че ти е харесала! Hug
Пепен, ще ти ползвам снимката да я кача в албума си защото забравих да я снимам. Нали може?

Аз като за първо участие в подобен вид игри съм доста притеснена дали моето творение ще се хареса на отсрещната страна. Но вълнението е прекрасно!

delfin4e Стига да има повод - защо не?
А си мисля, че ние винаги ще си намираме повод.  hahaha Joy

# 520
  • Враца
Да,чудесна идея..но ще си даваме по-кратък срок ..защото сега чакахме близо два месеца..много е..нали..  Wink а кавито сме нетърпеливки...  Laughing

# 521
Здравейте момичета.Да са ви честити страхотно красивите подаръци.Хубаво е,че успяваме да си доставим радост.
delfin4e с тези зюмбюли пролетта пристигна при теб.Идеята ,която даваш е добра.
Pepen нали не се чудиш откъде имам адреса ти?Нали съм вече ходещ човек ,та мислих лично да ти го дам,но нямаше да е толкова изненадващо.
И аз като margi_vr  съм нетърпелива за основната игра,но нека има емоции и за другите празници.

# 522
  • край Дунав
nelito_6704,  благодаря за приятната изненада-чудесна картичка си ми сътворила, а мартеничката си намери мястото веднага-на блузата, с която излизах...    bouquet  и весели празници!
http://skorpions.snimka.bg/hobby/2012.652979.26500407

# 523
  • Троян
Ох да ви се похваля ,разхлопа ми се сърцето.[b]nelito_6704[/b] ми е направила такава изненада,че нямам думи.Страшен подарък,направо нямам думи

само вижте,тези прекрасни зюмбюли,на които ухае цялата къща и които като видя сввекървами й светнаха очите,невероятна картичка,мартенички за всички и бонбони и един мики маус,който ще ме накарат да избоцкам веднага ,и кошничка и нямам думи  Hug Hug Hug Hug

# 524
 newsm51   Ехеее, и аз се радвам, че се радваш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт