8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Направо си замириса на пролет .Много са красиви тези зюмбюли.
Аз участвах в играта и на другия форум и получих днес страхотни подаръци.

# 526
 newsm10 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm51 smile3525 smile3501  love001  love001  love001
Вече и аз си имам подаръчета! Благодаря на Диана! Hug HugЯйцето е страхотно, а за така престилчица от когааааа се усуквам .... хихиххих . Мартеничката е вече на ръката ми! Снимки като се прибера - сканирах ги, но не са много ясни.

# 527
  • край Дунав
 Peace  Уф, падна ми камък от сърцето! Казах аз, че с престилките ще стане дублаж..еднакво мислим тук! Много се радвам, че съм уцелила подаръка!  Heart Eyes

# 528
 Hug Ето и обещаните снимки:

newsm51 skorpion

# 529
  • Атлантис, Галактика Пегас
Е, много красоти много нещо!!!  Peace
Браво момичета!!!

# 530
направо ви завидях  Embarassed

# 531
  • Враца
Честно казано и аз....  Embarassed

# 532
Момичетаааа, тази сутрин и аз танцувам танца на радостта  newsm68 newsm68 newsm68 и съм много, много щастлива, приятно изненадана и ми е едно такова хубавооооо на душичкатаааа!
Делфинче, благодаря, благодаря, благодаря!  newsm51  Hug dance Невероятна си! Тези мечоци са ми тооолкова любими! Вече си сложих картичката на шкафа и само попоглеждам към нея! Това е достатъчно, за да започна веднагически да се усмихвам   Grinning! А всички останали неща - е, нямам думи! Всичко е прекрасно и невероятно! Подслади душичките ни не само с невероятно вкусни неща, но моята и с картичката! Ама много е хубав този мечо и ми поднесе един невероятно прекрасен букет! Благодаря ти!
Добре, добре, спирам да бърборя и веднага показвам! Ето!

Не успях да снимам опаковката! Не знам и как е изглеждало всичко, защото куриера дойде и моя мил съпруг прие пратката, тъй като аз едно, че бях все още по пижама, едно, че се опитвах да облека и дъщеря ми. Той ми я донесе и аз му казах "Остави я оттатък.", а той чул "Отвори я оттатък"  hahaha и като отидох вече всичко беше разопаковано  Mr. Green

# 533
Miss Emerald  Heart Eyes страхотна си както винаги! Благодаря за приятните емоции, които споделяш и правиш усмихнат и моя ден   bouquet
единственото, което може да не си видяла е плика с картичката ти, на който писах "Deja vue!" и тази дребосна томбола си беше истинско Дежа вю за мен! Защото отново ти изпращам изненадка с огромно удоволствие и това, което получих в началото на таз годишната пролет пък беше отново от прекрасната Нели, която от миналата пролет ме накара да я обикна безкрайно, заедно с Дименшъните!
 Hug
Момичета, наистина е прекрасно да подариш подарък на скъп човек - приятел (наистина ви чувствам като такива Heart Eyes), който оценява този жест! Обичам ви обичайте се и вие!  newsm51

# 534
  • Враца
Толкова хубаво ми става ,като ви чета и виждам радостта ви ...и аз се радвам заедно с вас!  newsm44

# 535
  • София
Честно казано и аз....  Embarassed

И аз така  Embarassed Embarassed Embarassed

Много се вълнувам и се радвам с всички вас. Страхотно изживяване!  bouquet Hug Heart Eyes

# 536
Страхотни емоции и аз се вълнувам с вас момичета. Много, много красота  Hug и тепърва предстоят още  Wink

# 537
Честит празник и от мен, момичета!!!
Честити подаръци на всички!   bouquet Аз тайничко ви наблюдавам и се наслаждавам!
Всички са прекрасни и си личи старанието, с което са приготвяни! Браво!  Hug

# 538
ухааа pepen тази дребо-томбола - много сладка, ама и много кратка - силни емоции в наситени дни за няма и седмица май всички получиха каквото трябваше?!

Я кажете като Великден е чак на 16 април кога ще пращаме - големите изненади! това 20 март....  newsm78 бая отдалечено ми се струва от Великден!  Thinking

# 539
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Я кажете като Великден е чак на 16 април кога ще пращаме - големите изненади! това 20 март....  newsm78 бая отдалечено ми се струва от Великден!  Thinking

Нали пращането е от 20 март до 5 април. newsm78 Все пак има хора от други държави, които ще изпращат и получават.
Мисля, че е съвсем нормално този срок.
 Недей така удължава агонията ако отложим изпращането.

Но като гледам нашето нетърпение и позитивно настроение до тогава като нищо може да си спретнем още нещо малко Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт