8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
пепен, не може ли тези неща да си ги дискутирате на ЛС. може да е била болна, да си има някакви уговрки и да не е имала време да стигне до пощата. и на мен ми се е случвало. ама оправете се на лични, няма смисъл да се набъркват всички останали

# 556
Ето и по-качествените снимки

Ето и готовата каничка и чашка от Нели!

а из цялата ми къща мирише на пролет....

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 09:24 от delfin4e

# 557
уау, много си бърза, вече си ги избоцкала smile3501

# 558
  • край Дунав
Момичета, след като се забавих с прибирането на пратката от пощата, седейки пред този синкав монитор мога да кажа само едно:
  ПЕПИ, ВЕЛИКА СИ!!!!!!!!!!!!!!   newsm20
 Просто нямате идея каква прелест имам, изработена от нея-хем семплер, хем е калъф, хем-игленик..всъщност е истинско бижу! 
 ...чакам детето и качвам снимките...
Имам и к-т мъниста за бродиране, прекрасна картичка дама с розов букет и картичка за милото ми момиченца, която тя сама трябва да декорира.
 ОСВЕН ТОВА имам ножичка с мънистена висулка, игли, карфици-направо съм готова да дръпна на почивка и да си взема комплекта..абе не преувеличавам-както казва щерка ми :"ОМГ" /оо, май Год!"/
...и чуднички мартенички за двете ни, чиленце за бродиране също имам...ох-ще снимам детайлно да се убедите
Много съм щастлива-  bouquet

# 559
Скорпион, радвам се, че всичко се подреди!  Hug
Завиждам благородно на всички ви!

# 560
  • Враца
 Praynig... ЕЕЕх кога ще стане 20..  Praynig

# 561
delfin4e e избоцкала и "нели" долу на каничката newsm53 - много сладурско.
Чудесни подаръци  smile3521 радвам се за всички ви Heart Eyes

Как пращате в колет живи цветя бре хора newsm78

# 562
  • Плевен
Току що ми донесоха две писъмца  newsm44

Делфинче bouquetДнес тъкмо ти разглеждах албума и бях видяла тези красиви картички ,не съм очаквала че една от тях ще получа аз !Чудна е , а мартеничката-твоето любимо "животинче" Hug

Нели bouquetМного красива картичка-избродирана роза , оформена в шаблон за картичка от цветя-супер идея. Peace Hug

И накрая понеже много ми хареса подаръка който ми се падна вчера от томболата на срещата в Плевен ми се иска да се похваля  Blushнищо че момичето не пише тука и гоблена е на "Милена стил4, на мене много ми хареса.Дори вече намерих едно момиче което го е ушило  GrinningДадено е за разграфена панама ,но аз все си мисля че ще си я запазя  Mr. Greenи ще го шия на не разграфена.Кога ли newsm78

# 563
  • Троян
Подаръците продължават Party
А за цветята,като дойде куриера и ме кара да се подписвам ми се смее и вика цветя в кутия,аз само се усмихнах ,мисля че нещо се бъзика с мен newsm78 Но като отворих кашончето и разбрах.Не се знае как е ухаел буса му  Laughing

# 564
Whistling

13
                дни
                           до
                                  старт

smile3508

# 565
  • Brussels
Много ви се радвам с тези дребоси, всички сте се постарали да зарадвате другарчето си.  bouquet
Аз съм готова с подаръка и на 20-ти сутринта потегля към....... Wink

# 566
  • Троян
Искам да задам един въпрос,много се чудех да питам ли ,но вече реших.За колко време пристигат писмата до друга страна? Бях пуснала 2 картички ,но никой не се обади да е получил нещо  Tired То може би и аз съм мси виновна ,че ги испратих обикновенно,а не препоръчано. Sad

# 567
  • край Дунав
http://skorpions.snimka.bg/hobby/2012.652979.26556124
Е, нямам извинение за закъснението по отношение на нагледния материал, но пък това, което ще видите на тези 3-4 снимки е повод да кажа без преувеличение, че никога не съм имала такова многофункционално, перфектно и стилно бижу! Без думи съм, аз, която имам претенциите, че съм гобленар от класа  Heart Eyes

# 568
скорпи, завидях ти за бижуто. невероятно е. браво и гобланарката, която го е сътворила и подарила  Hug
albenapd, ми зависи. аз съм пращала до бг и е стогало за около 7 дни, но веднъж се наложи след 4 седмици да го търся  Tired и при мен са идвали и доста бързо и доста бавно. не знам на какво се дължи

# 569
  • Brussels
И тук е същата работа- понякога пристига за 3 дни, понякога- 2-3 седмици.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт