8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • Троян
Ами аз се отказвам да чакам някой да ги получи Tired пуснах ги средата на февруари.

# 571
оооо много гадно  Confused

# 572
  • Троян
Днес на празниак получих страхотна изненада,напълно неочаквана.Получих картичка от Дечко   Hug

А ми е толкова криво днес,но тази картичка определено малко оправи настроението ми.Много ти БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 573
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

Всичките ви подаръци са много красиви! Не мога да се нагледам особено на чантичката-органайзер за skorpion ! Уникална е! Много ми харесва!   bouquet

Потрудили сте се и мога да кажа, че подаръците съвсем не изглеждат като "дребоси"!  bowuu

# 574
Аз съм готова вече с подаръка  newsm68 и основния и допълнителните smile3521
така, че мило другарче очаквам с тръпкаво  smile3539 нетърпение 20-ти. Избирах всичко с много двоумене, но накрая се получи чудесно. Искрено се надявам всичко да ти хареса. Ако не - няма да се обидя, все пак всички сме различни хора с различни вкусове и интереси, но разбира се тайничко се надявам да съм те проучила добре и да те зарадвам мноооооого dancing
Остава да намеря подходяща кутия Laughing

# 575
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес бях страхотно изненадана, Дечко, много ти благодаря мила!
Картичката е супер, ще я снимам и ще я покажа след обяда;)

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 13:50 от Kordelia

# 576
  • Троян
Като гледам на тази страничка май само мои постове ще бъдат  Blush Но и тук да си покажа,вече ушитото подаръче от Нелито  Hug

# 577
  • Плевен
Привет момичета!Днес е 12 ,още мъничко остана .Бих препоръчала на всеки който има другарче извън България , а и тези които са далеко от нас Hug да си пуснат подаръците с 5 дена по-рано от датата посочена в регламента PeaceЖелая на всички ви приятни емоции и дано всичко премини благополучно ! Hug
Нали ви се играят още игри!?Всяка една от вас е или настояща или бъдеща майка ,баба с внучета  Grinning ,леля с племенници,та си помислих защо следващата игра да не се казва "За нашите деца" или "За твоето дете/твоите деца/".Като регламент ви представям няколко варианта-1.ушито гобленче на детска тематика с животинки, принцеси, коли .... или  2.комплектовано такова, 3. възглавничка  с детски мотивчета  и още , и още.Давайте предложения ако сте съгласни PeaceНека тази игра да да е по повод 1 юни -денят на детето.Но да има и сладости за децата ,къде без тях Grinning Heart Eyes
А за през лятото да си спретнем нещо като съвместно избродирване и оформяне на органайзер-игленик/виждам че на доста хора им харесва да притежават такава/.Всеки със своята фантазия , която после ще подари на избрано другарче, както в играта с "Дребоси.За тази игра нека има срок -цяло лято, като преди това се запишете , а тегленето ще бъде към началото на септември.
Това измислих аз Blush, но вие сте тези които решавате  Peace 

# 578
e чакай поне да мине играта де. още тази не сме свършили и дай нова. закъде това бързане

# 579
На мен пък ми харесаха всички идеи на Пепен, страхотни са ! Ще се включа и в двете, ако ме приемете.  Crazy

# 580
  • Brussels
Ами аз се отказвам да чакам някой да ги получи Tired пуснах ги средата на февруари.
След почти едномесечно пътуване днес пристигна у дома една много красива картичка. Благодаря ти, мила Албенче, страшно много ме зарадва и трогна, че си се сетила за мен! Heart Eyes Hug  bouquet

# 581
ех че хубави новини  Hug и каква изненада само. търпение ще пристигне и другата значи  Praynig

# 582
Сигурно е било без препоръка? Колко време са го подмятали, цяло чудо е, че е пристигнало  ooooh!
Аз като ги питам за колко време стигат до чужбина, казват за 4-5 дни, най-много 7. Само около Коледа предупреждаваха, че може да се забавят пратките.

# 583
  • Троян
 newsm44 най-накрая,не мога да повярвам ,аз се бях отказала вече,когато ги пуснах не помислих,че може и препоръчано ooooh!
А за тези игри ,струва ми се много интересно,но ще видим дали бих се включила във всички.
 Пепен ти си направила план график за томболи през цялата година Mr. Green Peace

# 584
Вече съм опаковала всичко и утре живот и здраве подаръка потегля ,че докато стигне да не стане Коледа.Само се моля Praynigвсичко да пристигне невредимо.Така,че някъде да очакват пратка.

Общи условия

Активация на акаунт