Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложеното мнение за броя на игрите и сроковете за изпращане на подаръците?
Какво е мнението за сумата на подаръците и участието в играта?
Какво е мнението за списъците с желания и разпределението на участниците в групи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложеното мнение за броя на игрите и сроковете за изпращане на подаръците?
-
Какво е мнението за сумата на подаръците и участието в играта?
-
Какво е мнението за списъците с желания и разпределението на участниците в групи?
Мненията относно списъците с желания са разнопосочни. Някои участници се противопоставят на тях, тъй като смятат, че отнемат изненадата, докато други ги подкрепят като насока за подаръци. Що се отнася до разпределението на участниците в групи, има предложения за теглене на жребий само веднъж, но се призовава за търпение, тъй като всички са нетърпеливи да разберат кого ще изтеглят за другарче.
-
Може ли картичката, която избираме за другарчето, да бъде обикновена картичка по наш избор?
-
Трябва ли да разгледаме албума с ушити неща на другарчето или да изберем от списъка с желания?

Остава да прочетеш регламента.
Дано и тази игра да успеем да подарим такива чувства на другарчетата си. Аз съм за една игра. Сумата от 30лв ме устройва. Мисля, че две ще ми дойдат повече (финансово). Съгласна съм играта да бъде обща - 8-ми март, Цветница, Великден
и
Я не се отказвай , до 22 има време , а и то не е казано че трябва гоблен да ти подарят .Поискай си нещо друго -козметика, нещо за дома ,все има какво да си мечтаеш да притежаваш .
.Пиша ти един голям