Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
И аз тъй си мисля. Като чух машинка и си викам слагаш листата и плънката накуп и излизат завити сърмички. Laughing То като ще е сърма по сърма, на ръка ще си ги завия. Поне после машинката няма да мия. Laughing

# 256
Е те такова чудо не бях виждала  Blush, ама и аз като Полчето мисля, че на ръка ще съм по-бърза Mr. Green
Полче, що те е страх да я пуснеш на зелено newsm78 Аз от детската градина по няколко пъти годишно по лагери ходех и още си ги помня къв кеф беше Crazy Абе то май не е много скъпо, ама 200 лв. за нас в момента са ни бая, но сега ще дадем само 50 лв капаро и чак май месец другите, та тогава ще ги мислим Mr. Green Може ли и на мен питката Hug
Рейче, кво му е на малкия сладур, че не би го пуснала, виж го къв е готин Mr. Green А с тия 80 сърми направо ме уби Mr. Green
Lussy, захранихме се със зеленчуково пюре, сега мисля с каши да почвам, ама нещо тия модерните системи ми идват в повечко и ще го карам както аз си знам май Mr. Green  А за цикъла, не помня вече от кога не съм имала и ми е екстра Crazy
Хаясче, ти ок, ама мъж ти не знам дали ще ме търпи още дълго Joy А за крясъците из вкъщи, ела да ни видиш, мъжете се гонят и пищи малкия като луд, а кучето след тях лае и се кара на мъжа ми щото си мисли, че му прави нещо на детето. Да ви разправям сега ква е скица това куче, като ревне бебето и идва да ми се кара, че не отивам веднага и мъж ми като се прави че примерно ще удари бебето и тая ще го изяде. Много ги пази децата и мене, само мъж ми не го пази hahaha
Тони, много яка питка, дояде ми се Crazy

# 257
  • Варна
Oх, ще ме засрамите начиии newsm56
Гудзи, опасно куче имаш. Ще ви пази ами, нъл си го гледате. Виж как личи кой се грижи за него и кой -не. Laughing

# 258
Гудзи, на мен преди няколко години двойни и тройни цени ми се спрягаха за зелено. Crossing Arms А що ме е страх? Ни нам. Rolling Eyes
Да не забравяме, че ваш'та кучка е женска все пак. Twisted Evil
Пращам ти питката и лягам, че утре може и да е събота, ама аз съм на работа. Twisted Evil

# 259
  • Варна
Пол, лека работа утре!
Лека нощ на всички!

# 260
лека на всички! Hug

# 261
  • Балчик
Добро утро момичета

надявах се с  този изгрев да се  събудя   Heart Eyes

но няма да е тази седмица.

Тони   superuu  хеви метъл и аз бях вчера цял работен ден
при напърите , а вчера си мислех че блажено и кротко ще ми мине
работният ден , но ми звъни напъра и ми казва по телефона: " Аре душата чакам те"
  Mr. Green цитирах го точно човека
и голямо БРАВО  за питката , оправна булка си  Peace
но като гледам тук всички са такива - деца , мъже , ангажименти , кучета Гудзи Peace

Хаясче викаш зор с касови апарати и връзка в нап , мен туй чудо ме
чака другият месец. newsm78
за сърмите и Реа хич не и се чудя , кат нищо може и 160 да навие  Hug
у дома с лозов лист само аз си хапвам , но ги обичам много. Но за по лесно си
правя мързелива сърма - лозовият лист  нарязан и прибавен към сместа с ориз  и
така ми е супер вкусно.
Тази сутрин ще правя пържени филийки , че имам чудни яйчица , а за после пататник , че
и картофките ми са чудесни. Grinning Малко без месо тия дни , за да по разтоварим.
Хубав ден ви желая момичета.
Р.С. Може ли и на мен рецептата за питката ?

# 262
Добро утро  Hug

Нали ви казах снощи, че ще правя бутер банички за закуска, е да.......ама..............друг път. тестото си седи във фризера  Mr. Green

Кам, снощи като си поискала линка, аз вече съм спяла, но надявам се не е късно
ето го

Спондж, имахме намерение по-късно да действаме с касовите апарати, но на единия му се напълни паметта и трябваше да бъде сменен. И вчера колежката ми звъни притеснена "Не мога да го включа" обадила се на фирмата, която ни ги поддържа и ѝ казали, че е така, защото няма връзка и да чака  Joy Отидох, извадих кабела и нежно го включих после, пък той взе че се върза и тръгна.

# 263
  • Балчик
hayasy  Joy ей затова писах по - горе
оправни сме си и това е  Peace

# 264
ХАя, мерси.  Hug
Тони искам и аз рецептата, но най вече ме вълнува оформянето.  Blush

Вики е добре няма Т. Вчера следобяд беше с 39.  Sick
Мъжо отиде на басейн, а аз още съм по пижама.  Blush
Абе да ви питам някой ползвал ли е тези. Купих си 2 и сега се чудя и двете ли да слагам или само едната.  Crazy

# 265
Добро съботно утро.
Ками, тези топки се ползват по 1 бр, ако прането е до 4,5 кг, за повече килограми се слагат 2 .
Аз ползвах такава доста време и бях доволна , но миналия месец се изсипа в пералнята проклетията, още вадя топченца изпод дивана. ТА .. има срок на годност, исках да кажа

На мен ми е тъпо, но какво да се прави. Безработицата уби всичко нежно в мен

# 266
Гери, а мога ли да слагам Вениш на петната преди това?
Не се отчайвай, ти на борсата ли си?

# 267
Ками, може. И слагаш по малко прах за пране, за хавлиите е страхотна, стават едни такива пуфкави...
Нямам борса, просто съм записана там като безработна.

# 268
  • Варна
А добър ден на всички!
Спонджи, ще изгрее слънце и на твоята улица. Ама ако днес беше посрещнала изгрева така, щеше да си щъстливо усмихната, пардон озъбена. Mr. Green
Гери, ти нещо специално ли търсиш като работа?
СИгаааа, питката стана малко от дефект-ефект. Принципно в глават ми се въртеше да направя питка Хризантема, но нещо се замотах и обърках и се получи това което се вижда. Та разделих замесеното тесто на 4 топки, разточих ги, намазах с масло и поръсих сирене, слоих ги една върху друга, пак разточих и нарязах на шайби. А шайбите наредих /или поне се опитах/ от вътре на вън в кръг.

# 269
Добър ден!

Хая, моята машинка е като на клипчето. Около 4-5 лева беше, ама от Турция, по улиците ги продавали.

Камче, ко се срамуваш - почивай си колкото можеш - с пижама или без  Heart Eyes Инак не съм ползвала туй чудо  Rolling Eyes

Боб, почнах да чета "Стъклени съдби", намерих я в библиотеката Peace

Абе аз като ви казах, че е страхотна питката що никой не ми я поискахте, а сега всички я искате  Crossing Arms СИга ша ви се разсърдя  Whistling
Шегувам се, разбира се!
Камче, може да я оформиш като слънце, много хубава става. Може да сложих и сирене или семки  Peace

Направих крем Панакота, че моите мрат за кремове и сега ще направя кифлички, че имам тесто в камерата.
Много е студено тук, защото духа. Трябваше да съм на вън цял ден, но се прибрах скорострелно, че много студено.

Общи условия

Активация на акаунт