мерси за идеите. 
Абе това чудо взе че ми изпра дрехите.
По покривката има още едно две петънца, нормално, но от какаото няма и следа, а не съм им слагала и Вениш.
мерси за идеите. 
По покривката има още едно две петънца, нормално, но от какаото няма и следа, а не съм им слагала и Вениш.

Ама щото съм чела тук, че ползват топки за тенис, та затова помислих , че такива си си купила. 

Ама щото съм чела тук, че ползват топки за тенис, та затова помислих , че такива си си купила. 

( така ми го пуснаха за мен и понеже си ми дружка в езика...
)„Ще усвояваш уроци - в живота, те може да ти харесат, а може и да ти се сторят неуместни и глупави, израстването е процес на проби и грешки. Урокът се повтаря докато се научи. Усвояването на уроци няма край, докато си жив, винаги ще има уроци, които трябва да бъдат научени. Другите за теб са само огледала - не можеш да обичаш или мразиш нещо у някого, освен ако в него не виждаш отразено това, което обичаш или мразиш у себе си. От теб зависи как ще изживееш живота си, изборът е твой разполагаш с всички инструменти и ресурси, как ще ги използваш зависи единствено от теб. Отговорите, които търсиш са в теб самия, трябва да гледаш, да слушаш и да вярваш!” Чери - Картър Скот.........