Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Рейка  Hug мерси за идеите.  Hug

Абе това чудо взе че ми изпра дрехите.   Rolling Eyes Изобщо не вярвах.  Mr. Green Нарочно сложих  една доста лекьосана покривка за хранене, както и една блуза която беше залята с какао.  Thinking По покривката има още едно две петънца, нормално,  но от какаото няма и следа, а не съм им слагала и Вениш.  newsm78

# 271
Камче, бях чела преди време в една тема и много го хвалиха това нЯщУ, сега и ти щом си доволна ще взема да си купя и аз  newsm78

Днес голям мързел, ама и е много спокойно у дома. К. е на РД, ММ го няма, а М си лежи и гледа ТВ, тихо и спокойно като никога  Shocked

# 272
Камче, бях чела преди време в една тема и много го хвалиха това нЯщУ, сега и ти щом си доволна ще взема да си купя и аз  newsm78

Днес голям мързел, ама и е много спокойно у дома. К. е на РД, ММ го няма, а М си лежи и гледа ТВ, тихо и спокойно като никога  Shocked

Аз го взех на майтап, че имаше с ваучер 2 за 14 лв. с безплатна доставка.  Mr. Green Чакай да изпера още 1-2 пъти, че да видим. За сега ме изкефи, че изобщо не вярвах.  Crazy

# 273
 Hug

Как сте дружки? И какво е това нещо, за което пишете? Топки за тенис? newsm78

# 274
Hug

За пране душата.  Mr. Green

# 275
  • Пловдив
И аз ги гледах тия топки за пране в сайтовете за колективно пазаруване, но не бях сигурна колко вършат работа...

# 276
КАми, като приключиш с прането я остави на проветриво място, за да изсъхне. Наистина пере,а  Wink

# 277
Hug

Тъй де. Crazy Ама щото съм чела тук, че ползват топки за тенис, та затова помислих , че такива си си купила. Wink

# 278
Hug
Тъй де. Crazy Ама щото съм чела тук, че ползват топки за тенис, та затова помислих , че такива си си купила. Wink

Shocked Shocked Shocked това шега ли е?

# 279
 Joy Joy Joy Joy

Това за тенис топките май се слага когато се перат неща с пух: якета, възглавници и др. 

Да бе, да му се ненадява човек.  Thinking

# 280
Да, за пухени якета иде реч. Wink и не е шега, Норче. Crazy

# 281
Хора, наистина за първи път чувам за такъв метод за изпиране на дрехите. Няма да питам къв е ефекта му, горе- долу разбрах  newsm78

Децата искат да ги водя на някакъв филм с мъпетите, дали е хубав?

# 282
И едно поздравче......http://www.youtube.com/watch?v=-81fbwh9UlY

Бенджи ...
Скрит текст:
и за теб специално превода не съм го направила аз   bowuu ( така ми го пуснаха за мен и понеже си ми дружка в езика... Wink)„Ще усвояваш уроци - в живота, те може да ти харесат, а може и да ти се сторят неуместни и глупави, израстването е процес на проби и грешки. Урокът се повтаря докато се научи. Усвояването на уроци няма край, докато си жив, винаги ще има уроци, които трябва да бъдат научени. Другите за теб са само огледала - не можеш да обичаш или мразиш нещо у някого, освен ако в него не виждаш отразено това, което обичаш или мразиш у себе си. От теб зависи как ще изживееш живота си, изборът е твой разполагаш с всички инструменти и ресурси, как ще ги използваш зависи единствено от теб. Отговорите, които търсиш са в теб самия, трябва да гледаш, да слушаш и да вярваш!” Чери - Картър Скот.........

# 283
Добро утро на всички  Hug

Искам да съм тук  Heart Eyes

# 284
  • Варна
Добро да е!
И аз искам там  Sad

Сега гледам филм "Мама стачкува"  и много ми харесва идеята  Joy

Общи условия

Активация на акаунт