Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета.  Hug
Честито ново возило и от мен. С здраве да си го ползваш Луси.  Flutter
Аз по северното черноморие хич не съм ходила. А ми се иска.  Crazy
Разбираемо е на малките да не им се ходи на градина и да искат да починат малко. Детската градина за тях е като за вас работата. Хубаво е да я има, ама и почивка от време на време няма да е никак зле. Whistling
Гери не се отчайвай. Ако не се обадят, значи не си струва. По принцип този и другия месец са по-зле откъм раб.места, защото и работата намалява тези месеци. Ама дано скоро се отпушат нещата и започнеш да получаваш предложения.  Hug
Това с гоненето навън наистина е пълна глупост, добре, че си задействала нещата Поли.  Peace
Сори, че пиша малко хаотично. Blush
Ще ходя другата седмица да гледам Подземен свят на кино. Дали ще е много страшно да го гледам без милото? Thinking
А за графика, тя играта му свършва на 27 и после мисля да съм по-активна тук.  Flutter

# 511
Благодаря ти,Тони Hug
Чакай сега като съм те почнала теб,поне да те довърша Wink Много е сладък малкия,а снимката е трепач...ами кво,как се е издокарало детето- само за снимка Laughing
Та по този повод,снощи по същия начин,кесам аз У форума,ММ си намери няква работа в мазето и малкия хвърлен в преносимата кошара,но ми се пада зад гърба.Както си примрънкваше,изведнъж много се умълча и аз си викам "супер" и си трайкам Laughing По едно време ставам аз да отивам да го храня и кво да видя - докопал от стойката за гладене брошурата на Чико,която ми дадоха от магазина и късал,хвърлял,мачкал,ЯЛ Crazy #Crazy Shocked Доста солидни парчета липсваха Mr. Green Ще кажете,ами така е,като държиш детето гладно и киризиш У форума hahaha
А днес ни беше другият шок Shocked Храня го аз в прословутия стол за хранене и по едно време отскачам за секунди до кухнята да взема още вода,връщам се и кво да видя:нашия прав на стола и кефи Crazy Е,щях да падна ooooh! Добре,че не се е преметнал през него,че както сме на теракот,направо щеше да се разбие като Бийтълсите(еее,този лаф е стар колкото света Mr. Green) Close
С две думи - веЧ спокойствие нЕма Mr. Green

Тедко,бързи сме този път викаш,нЕма се излагаме,Я Wink

Полче,добре че зачекна тази тема за младежите,че ако при нас беше дошъл този период и аз не бях подготвена,е,честно щях да се гръмна,филмът ми беше налице Crazy Whistling

Спонджи,що не ѝ  #Cussing out на данъчната Mr. Green

Хаясче
,врътнаха те тебе да си останеш вкъщи,ама то лошо нЕма Wink

Реа,и аз за Ацикловира щях да ти казвам,бързо ми помага Peace Мразя херпеси,ама те мен ме обичат...мине се не мине и ме обладаят Twisted Evil

П.П.Отивам да си сипвам едно питие,човек трябва и да почива Naughty
П.П.П.Благодаря ти Чеб Hug Не го знам тоя филм newsm78

# 512
Добро утро!

Да не забравяме, че и аз 50% съм пушач  Wink

На мен ми е много хубаво да съм си у дома. Ако може все така да е , ехееййййй Heart Eyes

Луси, много хубава количка, но по хубаво е дИтето в нея.  Hug Със лекота и здраве да си я буташ  Wink

Пол, наработи ли се?

Тони, Боб, аз в Балчик съм ходила само един път и то празнувахте НГ в един хотел. Моате ли да си представите, че не съм ходила в градината  Grinning

Хая, [/b]как е дребната днес? Колко време ще си у дома?

Камче,
как сте бре? МИни и кажи кво става. Аз веке нЕмам виваком  bowuu

Изпрах една пИралня, сега 2-ра и ще готвя агнешко с ориз  Heart Eyes

# 513
Добро утро!
Луси, чудесна е количката! Със здраве да си се возите! Ми В. вече е голямо момче Grinning опознава света.
Малкото човече вчера се напикало три пъти в градината ooooh! Де що дрехи бях занесла, всичко използвал Crossing Arms Чак лелята ми се обади за дрехи. Притеснила се жената дали няма някакъв проблем с пишата... Питам го говедото защо се е напишкал толкова пъти, а той ми отговаря с един зареян поглед:" Защото исках да си променя живота!" Shocked #Crazy ooooh! Е, викам, аз сЯ ще ти променя формата на гъзето Crazy Нарочно го правел, защото му било мъчно за мен. Тъкмо беше спрял да ги прави тия работи и дойдоха празниците, после една седмица не ходи защото беше болен и сега сме все едно в началото. Пък и директорката е много серт. Не дава родители да се качват по групите, а А. пък хич не харесва лелката, която сутрин чака децата, за да ги качва по групите. Почва да реве, да се дърпа и аз обувам едни калцуни и го качвам. Само ми правят леки забележки, защото директорката ако видела щяла луд скандал да вдигне Shocked Е, добре, де да си оставя детето да се дере ли? Това го споделих във връзка с твоите терзания Полинко. Какво ще кажеш за това Thinking

# 514
  • Варна
A, добро утро! Или вече добър ден!
Ауу, какво хубаво кафе, точно както го обичам - чисто и с цигарка. Мерси!
Рейче, шъ съ поправяш значи за двореца. Mr. Green Лятоска да те заведем със Спонджи.
Теди, ама и твоя е един сладур и какви си ги измисля. Laughing

# 515
Тедко, мааааа много сладко туй твойто   Hug Да го цунеш един път от кака му Реа  Wink  Joy
Много малък да променя живота си, но виж вашият със сигурно е променил  Grinning

Тони, ще излизате ли на разходка? Време е супер! Инак за Балчик когато кажете идвам  Peace

Някой може ли да ми каже 0897 чий оператор е?  newsm78

# 516
Рейски,, глобул трЕбе да е. Ще го цунем аз Mr. Green Днес ще го видя как ще е. Тържествено ми обеща да не се напикава повече Laughing

# 517
  • Варна
Ще излизаме, Рейче. Само да се натуткам да се приготвим и ще се метнем до пазарчето. Прияло ми се е риба, та да си вземем за вечеря. После ще приберем каката от училище и се прибираме.

# 518
Тедко, не да те плаша, ама моят доста време пишкаше нощем  Mr. Green Мъжка му работа ooooh! К. на 1,8 г. ми каза: не искам памперс и край, ама М. много време откара  Mr. Green Бях даже се притеснила.

Тони, ква риба ще взимаш?

# 519
  • Варна
Зависи какво има, най-често вземам пастърва или скумрия/ако ще е замразена/. Готвя я във фурната, че е най-мързелешко. Ох сега се сетих, че и миди скоро не съм хапвала и ми се напълни устата.
Добре, че като съм бременна не съм никак пощалива, че щеше да е мноого зле положението.

# 520
  • София
Теди, тва дребното е много умно, чувствително, с чувство за хумор и... абе гениално дете, да знаеш! Милото то, ще си променя живота  Heart Eyes!
Ти нали не си му променила формата на задника, щото ако си - ше дода аз да променя твоя  hahaha  Hug!

Пък моя М. махна първо нощния памперс и този от обедния сън - просто забелязах, че не пишка, когато спи и ги свалихме.

Хора, изложИх се като кифла одеве. Минах да сипя бензин и трябваше да ми напомпат гумите. Бензинджията ми вика "Спри зад оня джип, че там ни е компресора". Завъртам от колонката и отивам към джипа, гледам - халета за автомивка (нали ги знаете по бензиностанциите) и разни уреди, харесвам си един и паркирам. Обаче съм си избрала прахосмукачка, а не компресор  hahaha.

# 521
Ооооох, Вени,  ми те пък не вземат да ги надпишат тия ми ти уреди с големи букви кое какво е hahaha Да вземат пък да ти изсмучат въздуха вместо да ти ги напомпат hahaha hahaha hahaha Венче, мЪ кЪк ша му я сменя, бре! Само го плаша аз... ама да си призная много обичам да го гризкам по дупарата, чак му бях посинила дупенцето на едната бузка Embarassed Ма не мога да се сдържа, бре Crazy Crazy Crazy На мама генийчето Laughing, благодаря ти!
Рейски, там е работата! Вкъщи не се напикава изобщо! Винаги си казва, само нощно време му слагам памперс и то за всеки случай, много рядко се изпуска.

# 522
  • София
Теди, най-срамното е, че имаше огромен надпис ВЪЗДУХ, не знам що прахосмукачката ми е се е видяла кат компресор  Joy!
И да, това, дето ти го е казал дребния е наистина уникално и гениално! Фен съм му, нагризкай го и от мен  Laughing!

# 523
Ехоу! Crazy

Я първо да запитам. Имам кисело зеле и искам да го пека във фурната. Тъй, ама като се сетя, то ни домати, ни сол, нищо не ще. Е к'во аджеба да му сложа? Дюс ли? newsm78

# 524
  • София
Сложи му малко домати и червен пипер  Peace. Аз много го обичам и с праз лук (задушен) - свекърва ми така го готви и става много вкусно, Пол, а празът почти не се вижда, но придава страхотен вкус и аромат.

Общи условия

Активация на акаунт