Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • ПЛОВДИВ
Ейй лъвска банда пускайте палците де що сте стискали Фрапенцето е ОТЛИЧНИЧКА!!!!  Party Party Party много тенкю за палчетата.
и ЧИД на всички именници.

# 121
Добър вечер на всички.  Hug
Честито на всички именници и именнички. Да са живи и здрави. И много усмихнати.   bouquet
Аз съм вече с нет вкъщи и с кабелна. Фук, фук.  Crazy
Ако има още някой на клона, мога и снимки да пусна.  Whistling
Не съм чела назад в темите. Някой в резюме може ли да каже, изпуснах ли нещо важно. Rolling Eyes
Честито и на Фрапенцето. Не знам за какво ама и честитя.  Joy

# 122
Аз съм тук Чеб. Обаче имаме ново албумче и ако искаш ще ти пратя на ЛС паролата.
И добре дошла отново  Hug

Фрапенце, не се и съмнявахме, че ще си отличничка, честито.

# 123
Прати ми ги.  Peace
Добре заварила.  Hug
Вече се отчетох и в албума.  Flutter

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 23:23 от Cheburashka

# 124
Добро утро!
Добре, че мога поне да пиша като не мога да говоря Laughing Сещам се за вица с двамата глухонеми дето пили до малките часове. На другия ден споделят как е минало с половинките. Единият с жестове обяснява колко много му е "викала", а другият казва:" А, тя и мойта се опита ама аз й загасих лампата!" hahaha Та така. И моЙте ще ми гасят лампата, а аз нека си шептя там... в тъмното Crazy
Фрапенце, бравоС! Не сме се и съмнявали в теб Hug
Хаяско, и аз кат една бъдеща свекърва, нал трЕбе да тренирам Mr. Green, да ти кажа по въпроса с мигрената. М. от около 4 годишен му почнаха главоболията... обаче това както  го описваш с пребледняване и изпотяване... на мен така ми става, като ми падне захарта. Разтрепервам се чак.
Чеби, А добре дошла! Сега ще прескоча да видя снимките! Подредихте ли се вече? Как е работата? Как е младото семейство?
Да пусна по едно кафе ли...

# 125
Добро утро и от мен.  Crazy
Аз не съм свикнала да карам само на едно кафе сутрин и за това към напитките на Теди прибавям и закуска. Така де, нали казват, че закуската е най-важното ядене за деня. Да ви е сладко.  Hug

Теди вица е много як, не съм го чувала.  Joy
Иначе сме добре. Останаха още неща за оправяне, но основното вече го нагласихме. Работата, като за работа по време на криза е добре. Ама, ако изпадне по-добра няма да и откажа.  Mr. Green
За младото семейство, откак спрях да обръщам внимание на дребните битовизми дето дразнят и в един момент установяваш, че сте се изпокарали с милото за пълни глупости и ми е много по-спокойно. Разбираме си се добре с него.  Whistling

# 126
Добро утро!

Преди малко станахме ( децата още спят де ), че снощи откарахме учудващо до късно  Grinning Беше много приятно. Смяхме се много. Децата извадиха перуките си и ние се снимахме с тя. Мъжовете бяха неотразими. Аз установих, че розова коса много ми отива  Crazy Ще пусна по късно една снимка с мене. Joy

Хая, на Кали мигрената почна също като беше малка. Беше в ДГ някъде около 4-5 годишна. И при мен ЛЛ каза, че е невъзможно такова малко дете да е с мигрена, но - ето , че е възможно...
Твоят мъж беше също с мигрена, нали? Така , че ти по неговите признаци разбираш и за джуджи. Освен всичко казват, че е възможно и да е наследствена мигрената. При Кали мигрената съм забелязала, че започва от някаква емоция, не зависимо каква - хубава или лоша, промяна на сезоните също влияе. Заспиването вършеше идеалната работа да отшуми главоболието, а понякога когато не можеше да заспи съм и давала нурофен , течен, а сега вече и хапче. Много често и масажа вършеше чудеса. Масажира се врата и главата като цяло. Калина все я боли "челото", но понякога се мести болката.

Чеб, привет! Радвам се, че всичко е наред при вас.  Peace По - късно ще погледна в албума да видя какво сте сътворили.

Фрапенце, айде довечера мини да почерпиш щом си отличничка  Grinning

# 127
А добър ден  Hug

Нямам много време да пиша, че отиваме да къпем джуджи.

Тед, бях се сетила и теб да питам, ама съм пропуснала името да ти напиша, но ти си сесетила да ме "светнеш". Благодаря ви с Рейчето за инфото. При джуджи забелязвам,ч е се появява като не спи следобед. Въпреки че на НГ не спа следобед, изкара до 4,30ч. сутринта, но глава не я заболя. Може да има и друг фактор, но още не мога да го хвана. Лекарката каза, че ще пусне изследвания, за да разберем причината.

Надявам се следобед да имам повече време да пиша.

# 128
 Hug

Фрапенце, честито! Hug
Джуджи, дано не е мигрена! Praynig
Чеб, добре завърнала се! Hug
Ще надникна в албума да те видя при първа възможност.
Кой искаше рецепта за пита, да ми пише да му пратя ЛС. Hug
Дребният ми е болен. Вдигнал Т тая нощ, аз нали бях на работа. Whistling Зачервено му е гърлото. На лекар няма да го водя засега. Дано до утре да има подобрение. Praynig Спи за трети път днес от температурата. Tired

# 129
  • София
Ха, здравейте! Утрепах се да готвя и да пера, че днес си прибрах детето. Добре, че ги свърших тия работи, защото ни спряха водата  Crazy. Дано я пуснат, че от мен се носи аромат на телешки винен кебап и много искам да се изкъпя  ooooh!!

# 130
  • ПЛОВДИВ
Наздраве скъпа моя лъвкса дружина, по случай взетия от мен изпит вчера.  Hug Hug Hug

# 131
  • Варна
Наздраве, Фрапе! Все така да минават изпитите.
Венче, спокойно бе жена има и живот като се прибере детето. Mr. Green
Поли, аз исках рецептата, ама пиши когато можеш. Доно само с гърло се размине на Ник.

# 132
  • ПЛОВДИВ
Наздраве, Фрапе! Все така да минават изпитите.
Ха дано, Тони, така да минават.  Praynig
От твоята клавиатура в божите уши.  Heart Eyes Hug

# 133
Мерси, Фрапе за почерпката! Други изпити предстоят ли ти? Малеееееее като се сетя , че ми предлагаха да преподавам във ВИНС Варна......косЪта ми настръхва от ужасТ

Хаясче, много често и при Кали мигрената от умора се е проявявала, но ти не се чуди защо днес така, а утре не....няма обяснение, обикновено казват, че се израства след пубертета и ние с Тедко се молим да е така, за да не ни тормози децата вече. тази гадна мигрена....

Пол, ох бе  ooooh!, пиши как е Ник!

Питата е убийствена, така, че я пребайте при първа въаможност!

# 134
  • ПЛОВДИВ
Рейчо, още 4 изпита ми остават за сега ама не се оплаквам, но ще дам всичко от себе си, за да ги взема.  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт