Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Полинко, ми фалшиво пее детето сЯ, нЕма кво да си кривим душите Mr. Green Ама то си знае и не парадира. Пеенето и рисуването за мен си е талант. Или го имаш и го развиваш, или не. Това не се научава! Точно за това ми е странно... тез даскали само нЕква суха теория им предлагат и ги класифицират от раз Crossing Arms
Ейййй, цял ден размразявам фризера ooooh!
Ками, няма да си мислиш такива неща! Времето е такова, не е виновна разходката на свеки Grinning Малчо ли е болен? Бързичко да се оправя Hug
Уиш, честито ВСИЧКО и на теб Grinning
Рени, нЕма, бре! Още малко ще поучиш пък после само пачки ще падат Hug
Едвам замъкнах господинчото в паспортно Twisted Evil Ега ти пубера и чудото Crossing Arms

# 376
....Едвам замъкнах господинчото в паспортно Twisted Evil Ега ти пубера и чудото Crossing Arms

И мен това ме чака след някой и друг месец. newsm78 Скоро разбрах, между другото. Crazy В срок до 30 дни след навършване на 14 трябвало да се направи ЛК.
Тедко, много тъп е тоя вашия даскал или даскалка. #2gunfire На дъщеря ми в това отношение е супер. Даже днес дъщеря ми учи "Моя страна, моя България" Друг е въпросът, че не знам дали успя да си научи текста. Twisted Evil
Ти пък посред зима размразяваш. Crazy Hug
Бай от мен. До утре! Hug

# 377
  • Варна
Полинко, лека работа!

Да ви разкажа какво е у дома в момента. Каката и баткото качени на по един стол в средата на стаята и пеят детски песнички, а малкия танцува срещу тях. Joy Joy Умрях да се хиля.

# 378
Тони,при вас не е като да не е весело Crazy  hahaha

Фрапенце,ти си отличничка,брависимо Hug

Днес доживях да отида на гинеколог и се оказа,че всичко ми е ОК,но пустия цикъл го нЕма и това е факт Mr. Green Изписа ми някви хапове,които поне за момента смятам да се въздържа да вземам,най-много ме дразнят хормоналните хапчета Mr. Green Казват се Оргаметрил или нещо такова беше Thinking Ще изследвам хормони на първо време и ако там всичко е наред,смятам да си чакам цикълът чинно,без външни вмешателства Naughty
А когато доки ми каза:"не се вижда да има бременост" и аз така  #Crazy Честно казано това най-малко го очаквах,все пак се бях подготвила за кисти,миоми и др. такива екстри ooooh! Божичко,сега се замислям ако беше казал:"честито на печелившите",щях да се гръмна публично пред Тримона Mr. Green

Замислих се над представянето на Аиша.... Thinking От личен опит мога да кажа,че връзката с по-млад мъж рядко завършва сполучливо,колкото и свестен и улегнал да изглежда  Peace Навремето това ми беше оправданието пред нашите за сегашния ми мъж.....Господи,колко глупава съм била Mr. Green

И за да завърша малко по-позитивно - днес моя дребс направи 9 месеца и се сетих,че за този етап от живота му спокойно може да се каже,че Life inside = Life outside Wink
Eто го и него ЦЪК,че аз честно казано няма да се сдобия с време да кача нещо в новия албум,но поне да не останете невидели hahaha

# 379
  • София
Да ви разкажа какво е у дома в момента. Каката и баткото качени на по един стол в средата на стаята и пеят детски песнички, а малкия танцува срещу тях. Joy Joy Умрях да се хиля.
Тебе начи те слагаме в графата майки, които няма да се шашкат от предмета музика в училище  Joy! Да са ти живи и здрави и все така весели  Hug.

Ооо, Луси, много хубав адаша, бре  Heart Eyes!

# 380
Луси, рядко си позволявам да давам подобни съвети, но сега ще го направя. Направи си хормоните, виж как стоят нещата. но ако можеш да избегнеш хормоналните лекарства ще е най-добре. Аз имах проблеми с хормоните, след спиране на активен спорт. Искаха да ме тъпчат с хормони. За щастие попаднах на гинеколожката, която  и до ден днешен си ходя при нея. Та тя каза, че няма нужда от хормони. И ме оправи с витамини. Ако искаш ще ти драсна една схемичка на ЛС. Става дума за Геритамин (Вит.А и Е). Дори и да не помогне в твоя случай, със сигурност няма да навреди. Но винаги съм прибягвала до това, когато съм имала подобен проблем и винаги е помагал. Ако не друго ще се радваш на лъскава коса и здрави нокти  Joy

Тони, при вас е весело  Joy

Исках да пиша и за музикаа и рисуването, но нямам време, бягам да се къпя и да лягам, че това ранно ставане и тази работна събота ще ме довършат.

# 381
Уиш, забравила си Атанаските   Joy За много години  bowuu

Аиша, добре дошла  Hug

На останалите много   Hug Hug Hug Hug бягам за джуджи и после пак ще мина от тук.

Уф, 'Танаске, извини мЪ! Wink
Не искам никой да казва на моите деца, че не могат да пеят, не могат да танцуват, не могат да рисуват. Искам да се пее, ако щът като прегракнали магарета, искам да танцуват, ако ще като куци слончета, искам да рисуват (само не и по стените)!
Имам мои лични, тъжни моменти от детството си, когато детския ми мозък заключи, че не ставам за нищо и не смеех една деткса песен да запея, да помечтая да съм балерина или да опитам да нарисувам нещо. Факт е, че пея фалшиво, тромава съм и едва рисувам зайче и пате на децата, но както повечето ми връстници, сякаш бих искала да знам тези неща в по-късна възраст, а не близък човек "да ми подреже крилцата" толкова рано!  Crazy

# 382
Камче, кой болничък? Сега поне ще си починеш малко, ще се наготвиш едно хубаво. Crazy Охххх, яде ми се пита, бухти и разни такива работи много. Blush
Кам, все се сещам като правихме половината форум гевреци за някакъв празник. Joy Обаче за кой беше, така и не мога да се сетя. Тая година явно съм го пропуснала. Thinking
Ще ходя на работа. Whistling
Пол. беше за Петльов ден на 02,02. Иначе малчо е болен, но днес изобщо ми идва да се гръмна. До дега висях в спешното.  ooooh! Майка ми май е получила инсулт и я приеха в болницата. Утре ще кажат със сигурност. Няма такъв ден.  Sad Sad Sad

# 383
Уиш, 'звинена си  bowuu

Аз нали съм от двете страни на барикадата, та нещата са сложни  Joy сега се надявам да не изпиша всичко, което мисля, защото няма да имам време да спя. Аз като дете на учител по пиано, проблем с музиката не съм имала. Беше ми като свободен час. Обаче рисуването  ooooh! мъъъъъъкааа. Ей голям зор, докат' нарисувам една ваза и тя, рабира се, грозна. За нещастие от няколко години се сдобих със свекърва - учител по рисуване  ooooh! Първо е била в у-щето с керамика - пей сърце, децата са талантливи и целенасочено са там. Сега обаче е в обикновено у-ще. Оплаква се от липса на интерес, колкото и да се старае уроците и да са интересни, а не сухи и теоретични само. Та според мен учителите пресилват нещата, за да могат да засилят интереса или по-скоро, за да ги задължат все пак да направят нещо или да научат нещо. Друг е въпроса, че се смятат за Богове и класифицрат способностите на децата, нещо, което за мен е недопустимо и би трябвало да бъде наказуемо. Пък класно  ooooh! по рисуване  ooooh! те това ме уби  Thinking Винаги съм смятала, че рисуването и музиката трябва да ги има до 4 клас, най-много. Ако някое има талант да се види и насочи за по-нататъшно развитие. След това само ако смята да се занимава с това за в бъдеще, иначе е излишно. И без това образователната ни система е безумна. Но това е друга тема.

Камче, стискам палци да не е това, дано е нещо безобидно.  Hug Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 22:54 от hayasy

# 384
  • София
Ками, от болестите по-гадно няма  Sad... Бързо възстановяване желая на майка ти  Hug.

Джуджи, като се замисли човек, в тези предмети има логика да се изпитва и на теория. Например Гошо може да няма талант да пее и рисува, но пък може да научи един урок и да си изкара оценката. Ядосах се на детето, че подхожда леко несериозно. А и много учене, много нещо! Просто ви е бедна фантазията какви неща се учат по география и ЧиП - индукция, дифузия, двайсе модела ветрове и облаци (кой откъде духа и накъде духа)... ужасТ! Сега учат де що има климатична зона, каква й е почвата, какви добитъци виреят и какви растения се въдят. Не че е излишно, ама ми се вижда много обемно  ooooh!. И на финала, като чуеш класно по музика ти идва да се гръмнеш ритуално с ученическата раница!

# 385
И на финала, като чуеш класно по музика ти идва да се гръмнеш ритуално с ученическата раница!

Joy Joy Joy
Ох, извинявай! Не ти е леко.

Ама
да се гръмнеш ритуално с ученическата раница!
Joy Joy Joy

Ками, Дано майка ти се оправи напълно и скоро се прибере у дома. Hug

# 386
Добро утро!

Камче,  Hug пожелавам на майчето ти бързо и лесно възстановяване каквото и да е  Hug

# 387
  • София
Ама
да се гръмнеш ритуално с ученическата раница!
Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Ааа, не знаеш какви опити правят по ЧиП  hahaha!

Добро утро и от мен.

# 388
Добро утро!
Ками, от сърце ти желая всичко да бъде наред Hug fingerscrossed
Луси, В. е сладък малък мъж вече! Да му нацелуваш бузаците Crazy

# 389
Мислех само да ви почета и да стана, обаче Кам, много съжалявам за случилото се. Sad Дано не е това, а ако е, да е в много лека форма и бързо и леко възстановяване! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Отивам на гости на една бременна дружка. После ще ви "видя" официално. Hug

Общи условия

Активация на акаунт