Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Камче, аз правих оня ден мъфини по таз рецепта.
Иначе като сладкиш, често го правя в къщи. Става хубав...

# 436
Еййй, аз като взема да готвя и вие изпишете 3 страници  ooooh!

И аз правя сарми, но с кълцано месо. Поръчка на мъжлето са. Но и той се включи много активно в приготовленията.

Кам, оздравявайте  Hug Hug

Рейче, радвам се, че всичко е наред вече  Hug

Пол, това ме уби с у-щето и голямото междучасие. лятото и в топлите дни - разбирам. Но сега  ooooh! пък и забрана. Сподели после за отговора.

# 437
Камче, аз правих оня ден мъфини по таз рецепта.
Иначе като сладкиш, често го правя в къщи. Става хубав...
Виктор постоянно ме рови да го правя, много го харесва.  Crazy

Тони, първо беше баткото, после и дребния.  ooooh! 

# 438
  • Варна
Гадост! Twisted Evil
И моя, големия днеска е един оклюмал и за капак сега вдигна и температура.  TiredУтре ще го водя на дофтур.

# 439
  • ПЛОВДИВ
Щом говори, и и се разбира, това е добре. Дано се възстанови бързо и изцяло! Praynig
А малкия Т ли вдига? Кашля? Какъв АБ? АБ е Панцеф, не е пил такъв дава се веднъж на 24 часа.
Температура вече няма, кашля доста. Вечер също.  Peace
Фрапенце наздраве. Брей голяма зубрачка се извъди.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Шегувам се да не ми се обидиш.  Hug
 Аз правих сърми, сладкиш и баница.  Crazy Crazy Crazy
Камче, споко не се обиждам  Hug, но какво да права когато ме оценяват с добри оценки.  Crazy Този път сякаш ми дойде акъла и съм се стегнала доста здраво за разлика, когато учих за "бакалавър" тогава лежах на стари лаври от гимназията и не си давах много зор а и след преживяната операция през 1-та година не знаех на кой свят съм.  bowuu

# 440
  • София
Фрапе, браво! И само така, с шестици, няма да ни излагаш, ей  Joy  Hug!
Болестите забелязвате ли как се влачат на периоди. Бързо оздравяване на всички желая.

Пол, на М. бившата класна ги изстрелваше навън в голямото, за да проветри стаята. Даже класа си имаше викач - някой, който следи колко време остава до часа и вика другите през прозореца  Joy. Ама не е било задължително никога.

Това мойто, ако може, все вън ще стои  ooooh! - без яке, без шапка... гол кат пушка! И на тренировките не облича да се навлича. Като тичат е добре, ама докато чакат не знам как не замръзва  Crazy.

# 441
Венче, разходи сЪ викаш до Джъмбото.  Whistling

# 442
  • София
Венче, разходи сЪ викаш до Джъмбото.  Whistling
Аха, ама нищо де, и без това не бяхме излизали цял ден.

# 443
Мацки, имате ли идея ако заведа щерката на първи АГ преглед, дали ще е вагинален? Thinking

# 444
  • Пловдив
Поли, що ще я водиш? Проблем ли някакъв?

# 445
  • Варна
Poli, зависи дали има и какъв е проблема. Може би само с ехограф и разговор ще мине.

# 446
Ми не, не мисля, Бенджи. Тя нали няма цикъл още. Преди малко ми каза, че понякога, един път в месеца да речем я заболявало от едната страна ниско долу. Предполагам яйчник, и предполагам работи нещо. Thinking Та се чудя ако я заведа дали може да мине само с видеозон, просто така, профилактично. Пък и се притеснява, спор няма.

Тони, и аз така си мисля. newsm78

# 447
Пол, по скоро щом е веднъж в месеца е нещо като цикъл, ако ме разбираш . Blush
Едва ли ще и правят вагинален преглед.  Rolling Eyes

# 448
  • Пловдив
И мойта няма, обаче около нас доста от девойките имат цикъл още на 10г....

Ми Пол, винаги можеш да откажеш, то ти ще си с нея, така или иначе..заведи я, поговорете с д -ра, да я види на ехограф...
А може и да й дойде скоро... Wink

# 449
  • Варна
Че какво има да се притеснява. От лекаря или от липсата на цикъл? За първото ясно, но за второто има време, не е закъсняла. А в вашия случай ще си поговорят, ще я погледне с ехографа и толкова. Хем да види, че не е страшно и редовно да ходи след време.

Общи условия

Активация на акаунт