Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз си мисля, че може да размениш две-три приказки с доктора предварително. И може би детето ще е по-спокойно, ако лекарката е жена, ама ти сигурно си ги преценила тези неща  Hug.

# 451
Оффф, тук имаме една, толкоз да е припряна, че само за разговори ще си мисли. ooooh! Няма да забравя преди време като отидох при нея, и то май ми е единственото посещение при нея изобщо, обаче от вратата и ми вика: Ей там се съблечи, ей тук ще легнеш и бъра-бъра... ooooh! И като изрекох с най-спокойният глас на света, че аз всъщност не идвам за такъв преглед, и тя ми се извинява после пет пъти. Twisted Evil Га че при АГ се ходи само за магаре или бременност. Crossing Arms
 Whistling Ще видим. Аз сама и предложих да отидем, дано да я навия. Ще ми се и на мен да ги приема тези неща спокойно и без притеснения, но то много си зависи и от лекаря. За съжаление тук нямаме никакъв избор, освен въпросната лекарка.
А племенничката ми днес цъфнА за първи път. Crazy Да и е честито!

# 452
  • София
От жените АГ и аз имам неприятни впечатления, не знам що го дадох тоя съвет  Laughing  Hug!
Отивам веднъж на профилактичен преглед - лятото, голяма жега. Тя отваря вратата на кабинета, кани ме да вляза и влизам, ама тя не затваря и ми казва "Съблечете се ей там". Аз така  Shocked и й казвам "Ама вратата е отворена!", а тя: "Е, в тая жега кой ще те гледа"  ooooh!  Joy! Точно като виц от серията тъпи  hahaha.

# 453
Баси. Да се смееш ли, да плачеш ли. ooooh! Нашата пък иначе най-чинно заключва. hahaha

Ще го мисля. Мерси за съветите! Hug

# 454
  • Пловдив
Ооо, и аз имам подобни вземания - давания с гинеколожКи... ooooh!
Последната, при която бях, като бях в петия месец бременна с малчо, отивам на консултация и тя ми вика: сърцето му не тупа, не е жив плода, давай да ти запиша час за утре да го изчистим?!?!?! и аз кат ревнах, почна да ме успокоява с думите: ми млади сте още, друго ще си направите, кво си тръгнала да ревеш!  ooooh!
Оттогава при жена - АГ не ми е стъпвал крака. Кучки са всичките!!!!

Пък "плода" вече е на 8г и половина, палав за трима...Та тряя да мина да й го покажа някой ден - това е, дет не му тупаше сърцето.... Mr. Green

# 455
Ооо, и аз имам подобни вземания - давания с гинеколожКи... ooooh!
Последната, при която бях, като бях в петия месец бременна с малчо, отивам на консултация и тя ми вика: сърцето му не тупа, не е жив плода, давай да ти запиша час за утре да го изчистим?!?!?!
Абсолютно същият случай имам и аз с малкия при една свиня.  Twisted Evil Само че беше в самото начало на бременноста. И аз така ревах 1 седмица докато ми дойде акъла та да отида на друг лекар.  Crazy

# 456
  • Пловдив
Аз бях с една дружка, дето ми гледаше бъдещата кака отвън, та излизайки от кабинета ревяща, приятелката ми ме подхвана и право при нейния д -р  АГ /мъж/, пак в квартала, в съседната поликлиника. Човекът ме прие с предимство, като ме видя в кво състояние съм...
Не ми взе никви пари, каза да му занеса направлението след няколко дни като се успокоя...
Успокои ме, прегледа ме, видя бебока и каза, че всичко е ОК.  Peace

Камче, как си чакала седмица?  Hug

# 457
Добро утро  Hug

Аз се опитвам да чета, пиша, а междувременно правя палачинки  Mr. Green

Пол, няма ли как да отидете при читав лекар, ако ще и в друг град. И наистина по-добре да е познат.

Аз също имам лоши спомени от жени гинеколожКи, обаче последната, при която ходя от ученичка и невероятна. И бременността ми следи тя. Толкова е спокойна и внимателна, че чак се изнервяш по някое време. Но тя е и онко-гинеколог. И при мъже съм ходила, но никога не съм попадала на някой, при когото да ходя постоянно, все са по някакви  клиники, после като го потърсиш той сменил клиниката.

# 458
  • Варна
Добро утро!
Аз ошетах, изкъпах се и сега седнах малко да си почина и да ви видя кви ги вършите.
Поли, честито на девойката!
Мойта АГ - ена не си я сменям за нищо. Освен ако тя не ме ще вече  Mr. Green. От години си ходя при нея и трите децА тя ги следи и изражда. Веднъж беше в отпуска, а аз реших точно тогава да одя да се преглеждам неотложно при друга.  Sick То не бе преглед, не бе чудо и едни приказки за раци и кви ли не простотии само от гледане без грам изследване. Направо да я  #2gunfire. Е нищо ми нямаше за радост.

# 459
Добро утро!

Таа тема дет Пол я подкара, ми е много ужасяваща, затова няма да коментирам. Не знам защо, но при мисълта, че трябва да обяснявам разни неща на К и  Rolling Eyes ....

Сутринта се събудихме с много сняг. Излизах с децата пред блока. Пързаляха се със шейната, голяма веселба беше.
Сега са изморени един по един влизат да се къпят, че имат много за учене. Направо мразя този момент - всичко е тихо и спокойно и като дойде време за учение и ставаме всички нервни, раздразнени , аз викам , крещя и все такива неща  smile3511

# 460
  • Пловдив
Иии  Flutter, моите вчера още написаха...

И аз излизах с малкия, обиколихме квартала, деца няма!!! Как не свикнаха да ги извеждат тия деца, бРе! Звъннах на няколко комшийки: студено било, мрачно, не им се излизало...А е по -топло от вчера, няма вятър, студено - ми зима е, все пак, кво искат...
Та пообиколихме за час и като нямаше с кой да играе, се прибрахме.
Тук няма сняг, едва сега започва да вали...

# 461
  • София
Бенджи, и аз имам познати, като твоите, включително и бабите на М. Направо им призлява, че го пускам на футбол (те тренират вън) без скиорско яке, а само с шушляковата въздухарка  hahaha.
Добре че има няколко приятелчета и до сега бяха вън. Разбрали са се в 16,30 пак да играят - имаш време да се донесеш от Пловдив, децата ще играят, ние ще пием чай с нещо за загряване  Laughing  Hug.

# 462
Здравейте, мацки
Толкова много не ме е мързяло от години. В къяи е пълен хаос, аз обаче си вися в нета и не ми пука. Ми кво пък, такова ми е.
Ходих 2 дни пробно на  работа , дано да ме одобрят. Странна работа. викат по 3 и повече момичета на ден за проба. Едната си тръгна на първия ден към 12ч, другата към 14, аз останах до края на смяната, в събота пак останах. Ми интересно ми е и ми харесва такъв тип работа. Стискайте ми палчета да ме вземат ... Най гадното е че нищо не ми казаха конкретно, а че ще ми се обадят допълнително, но нито кога ще ми се обадят, нито дали ще ми се обадят ако отговора е негативен. Гадна работа, много ми е тъпо така.
А ръчичките ме сърбят за работа . Толкова добре се чувствах тези два дни, динамиката ,многото хора, тренировката на мозъка да реагираш адекватно, идеята че трябва да спиш бързо, щото нощта е кратка....Излях се. Добре дошли на новите момичета . Лек  уикенд.

# 463
Гери, дано.  Praynig За каква работа става въпрос, ако искаш на ЛС.  Peace
Оф много ми е смотано. Рева по цял ден и изобщо не ми стига акъла как ще се оправям от тук нататък.  Confused

# 464
Оффф  smile3514 и на мен ми стана супер гадно. Викам , крещя и ми ида да си събера багажчето и  с мъж ми да  car003 избягам  Crazy
М. ми дига нервите в едната стая  ( вика, че 2-1=3 ) направо ми иде да го размажа, а той само реве, а К. за всеки предмет иска да проверявам  Twisted Evil
Иде ми и на мен да ревна, ама кел файда  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт