Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Поли, и моят още прави така, пък е дооста по -голям вече.. ooooh! .даже обува токчета, и се разхожда из коридора потропвайки, това ако някоя дружка дойде на ток вкъщи, че аз не нося... Whistling Облича роклите и полите на кака си и играят на "принцеси".. Blush, обича да си слага от парфюма й и гланца за устни...И да играят заедно на "женски" игри на компа...
 hahaha  hahaha  hahaha

# 496
Poli, споко, ще го израсте. И Боил имаше такъв период на подражание. Вече не говори такива работи. Колкото до каката и АГ-то - прави се коремен ехограф ако се налага  Peace.
Иначе бъбреците ми са добре принципно, но трябва да ги наблюдавам от близо и да внимавам с храните, за да нямам проблеми в бъдеще.
Фрапенце, браво, само така  Peace!

Еййййййй, Бенджи като каза и се сетих, че племеника така обуваше токчетата на сестра ми като малък, а сега врътка по 2 гаджета на веднъж  Embarassed Embarassed Embarassed.

# 497
Момичета, като ви чета, виждам, че не е нещо рядко срещано като поведение. hahaha Независимо дали има кака в къщи, или не. Crazy Работата е там, че на нас ни е забавно сега. Обаче дано спре скоро. Twisted Evil
Да, и високи обувки иска да обува. У нашите пък има едни обувки на едни дебели токове, направо си ги носи там като домашни. hahaha

# 498
  • Пловдив
Поли, ха дано... Wink

Кат пораснат - сами ще решат.... Joy

# 499
  • Варна
... Whistling Облича роклите и полите на кака си и играят на "принцеси".. Blush, обича да си слага от парфюма й и гланца за устни...И да играят заедно на "женски" игри на компа...
 hahaha  hahaha  hahaha
Бенджи, ти да не шпионираш какво е у дома? Wink Ама и каката ги кипри с разни фибички и ластичета и ги води на парад да видя какви са убав/и/ци. Joy
Поли, защото това е нашия град нощно време. Снимките са от това лято и се изумих как изглежда наистина.

# 500
  • Балчик
привет привет , каква приятна изненада Тони
благодаря ти от сърце  Heart Eyes
много готино  ми станА

Поли тези красоти са от общият ни  родният град
с Тони
 Joy Н. ми е такова ненагледно сладурче
хубавА бил  Joy ее за хубав си е хубав.
В даскалото на Д. да не би да са обработвали
против някакви  гадини , та се е наложело
да гонят децата , иначе граничи с лудост

Гери ако имаш възможност хич не
започвай работа  Peace пък стой си  и си
почивай у дома.

# 501
...Кат пораснат - сами ще решат.... Joy

Хах, дано да направят правилният /според нас/ избор. Crazy

Това е Добрич, така ли? Много красиво! Нали това е бившият Толбухин? newsm78 Щото съм ходила там преди години и никога няма да забравя една калдаръмена уличка с много занаятчийски дюкянчета. Heart Eyes

Люско, не знам да са пръскали, ама паразитите в крайна сметка остават вътре, пък децата - марш навън! Crossing Arms

# 502
  • Варна
Еее, не е Добрич. Naughty Това е Сан Балчишко. Joy

# 503
Оф. doh Тъй, тъй. Хем ви знам, че сте от Балчик. Crazy hahaha Ама Балчик на светло като съм ходила, хич не ми хареса. newsm78 Еле пък плажа. Sick Може сега да е друго, ходила съм отдавна и там. Flutter

# 504
  • Балчик
мдааа Добрич , никога не
мож да бъде толкоз красив
и да може би само старият Добрич
с калдъръмената уличка е кокетен  Peace

# 505
Начи като се замисля, то Добрич даже не е на брега на морето. hahaha Joy Joy Joy
Ама снимката е супер, спор няма!

Айде лека от мен! Hug

# 506
Ей, то това Балчик било голяма красота бе. Прилича ми на Ница.. погледнато от горе от магистралата

Спонджи, как може да го кажеш. Аз полудявам без работа просто, от тия съм дето предпочитата да работаят за по малко заплащане, но постоянно, от колкото да си седя у нас и да изкуквам от бездействие.
Но явно в БГ положението е много, ама много ... хм, странно ,да го наречем

# 507
  • Балчик
ех Гери напълно те разбирам ,
разбира се , че няма да искаш да стоиш
у дома , без работа , но пиша така
защото не помня аз  откога не съм почивала
, от миналият понеделник съм всеки
ден на работа  Whistling за капак днес
една данъчна ме нарече и  " нагла "
ей това ми идеше  #2gunfire

# 508
Здравейте Hug

Бързам да си изпълня обещанието,снимки на новата ни кола Wink ...и специално за Бенджи  Hug

П.П.Връщам се да чета Embarassed

# 509
  • Варна
Луси, със здраве да си се возите!

Общи условия

Активация на акаунт