Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Мъжа ми и М. излизаха навън и като се прибраха мъж ми беше със скреж по лицето. Такова нещо само по филмите съм гледала. Мишо се кефи, нищо му няма, ама и беше облечен като мече.
Не знам как ще спим, в нашата спалня се чуват сибирски ветрове - свирят, пеят, църка, пищят, бучат... ooooh!

Момичета, снимки направих на питата, но ще ги пусна утре  Peace

# 616
Кой сега е отпускарче, а, а? Mr. Green
Кат' нищо ще врътна една пита утре и аз. Crazy И курабийки може. И други вкусотийки също. Crazy Баси. Не съм била отпуска от юли. Е няма такъв кеФФФф. Crazy

Как сте, дружки? ФанАх се да гледам новият турски сериал. Ще му дам шанс още две-три серии да ме завладее, щото засега нещо тц. Twisted Evil

# 617
Полче,да си изкараш готино отпуската и да отпуснеш душата Wink Hug

Кой от двата сериала захвана-по БТВ или Нова newsm78

# 618
Охо Пол, от днес ли започва разпускането? Айде хубаво да отмориш  Hug
Я таквоз чудо - сериали турски при това, ич не моам да гледам. Искала съм, ама почва да ми става неврологично smile3502

# 619
  • Пловдив
А, добър вечер!

Реа, как така "дърт", бРЯ?! Моят е набор 2003 и още си бачка, навремето систър си го донесе от Хамериката, после като си купи друг, тоя ви го подари...Няма грам батерия и ми е включен постоянно в тока. Седи ми в кухнята и си е лично мой. Не моя да се докопам до големия комп от двамата хакера вкъщи... Mr. Green

Хая, уффф, при това време сигур няма как...И аз съм чувала, че в "белите" държави, а имам едно приятелче в Норвегия, та и той разправя, по пътищата няма сняг. Асфалтът - сух. Наоколо - метър сняг. Как го правят не знам.

Тук нищо не се е чуло за неучебен ден утре.

Пол, отпускарке, айде да му отпуснеш края... Flutter

ПП: Наздраве! Преди малко се прибрах от инглиша, сипах си едно домашно червено винце и заседнах на компа... Simple Smile

# 620
Луси, по БТв. Peace Hug
Норче, и хубу правиш. Аз много се бях привързала към ЛистопадЯ, но взе, че свършИ. И от нямане какво, айде пак сериал турски. Ама засега нещо не ме привлича много. newsm78
Бенджи, наздраве! Hug
Ей, как може грам алкохол да нямам в къщи значи. Crossing Arms Освен една изтекла бира. Whistling

# 621
Да вземеш да я изхвърлиш таз изтеклата бира Пол, че само ме дразниш с нея, поне като няма - да няма нищо  Mr. Green.

Бенджи, ми айде де..........така казва специалиста   33uu

Хора, гледАх това и се оцъклих  Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=H3GiqHm5rQA&feature=related

# 622
  • Пловдив
Ай стига, бе!!! Та тия хлапета са съвсем дребни!!!
Браво!!!

# 623
Да вземеш да я изхвърлиш таз изтеклата бира Пол, че само ме дразниш с нея, поне като няма - да няма нищо  Mr. Green....

Ъ-ъ, няма. Crazy Утре мисля да я отворя и ако не ми се стори мноО гадна, да направя курабийките на Тони евентуално. Crazy
Страшни са тези дребчовци. Hug

# 624
Ей, тия какви са малки сладури, а са невероятни.

Пол, приятна отпуска и почивка  Hug

Иска ми се набързо да ви обясня как стоят нещата в БГ със снегопочистването. За да излезем да чистим и съответно да ни се плати трябва от общината и инспектората да ни разрешат. На 4 часа ти броят 1 чистене, да ви кажа честно при такъв сняг 4 часа са ужасно много и се изпуска обстановката. Да не ви казвам какви пари плащат за изискванията си. В белите страни също имат тежки ситуации, но имат и много строги правила, като например да ти сложат табела м/у две пресечки, че от 8ч. на еди-коя-си дата до 10 ч. ще чистят снега и ти трябваа да намериш начин да не си паркираш там колата. Там минават и събират снега в камиони и го извозват на места където се трупа на купчина, колкото планина. Тук даже не си чистим пред входовете. А тези препарати, за които споменавате не можем да си ги позволим да ги ползваме. Изключително скъпи са. Та в общи линии сме на 100 г. назад и 50 г. встрани от "белите" държави. Да не ви казвам и как общината се чуди как да ни глоби за най-малкото, само и само да спести някой лев, защото и при тях положението не е розово. Яд ме е, че не се дава гласност на правилата, по които работим.

Обещавам да не ви занимавам повече с тази тема.

Уморена съм до смърт, обаче днес ни дойде една поръчка от един сайт, поръчах си 2 долнища и ще събера сили сега да ги премеря  Mr. Green

# 625
Добро утро!

У дома сме си на топличко, чакам да спре гадният вятър за да изведа децата на вън да се потъркалят в снега и да използват новите шейни  bowuu

Хая, преди малко им направих Песъчинките, но ми остана смес, дали мога да я съхраня в хладилника? Май беше споменавала, че е възможно  newsm78
Когато имаш взимане-даване с държавният сектор е така, все си на ръба да те прецакат  Mr. Green

# 626
  • Пловдив
Ехооо, как сте, дружки мои?
Не ми остава време нито да следя темата, нито да пиша. Днес реших да си дам ден почивка заради лошото време и с Л. сме си вкъщи, пишем домашна в момента. Тук много сняг има, мисля, че е поне половин метър. Одеве се опитах да го изрина малко, обаче бързо стигнах до извода, че това не е женска работа  Mr. Green.

# 627
  • Пловдив
Кипре, привет!

Писа го снежно, а?  Wink
Щом тук има толкова много сняг, представям си при вас кво е...
Що така, бРе, времето кът? Мноо бач ли?

# 628
Кипре, здрасти! Hug
И аз мисля да изляза навън малко да се поразтъпча. newsm78 Обаче е доста студено и си мисля, че снега може да е замръзнал и да не се чисти лесно. Thinking

Като ви чета, и аз мислех да оставя дреб у дома днес. Обаче кака му имаше да учи и само щеше да и пречи. Rolling Eyes Вече два пъти ми казват от градината, че приплаквал насън. Е снощи вече и у дома го направи. Имам чувството, че постоянно се бие с някого насън. ooooh! И не само насън.... Whistling

# 629
Де сте бре? newsm78

Малко сладки искате ли?

Не са нищо особено. Не точете лиги. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт