Отговори
# 300

gossip.girl, благодаря за снимката ... Хм - нямам такова нещо , но шишетата ми са останали неизползвани от баткото - не съм ги купувала сега .. .Ще проверя дали се продава отделно това чудо  Peace Hug

Radostche, щом са ти останали от баткото значи със старите модели. И аз съм с такива. Тези пръстени са с по-новите шишета на Авент. Не се продават отделно.

# 301
Тези пръстени не са ли само на лимитираната серия шишета на Авент?  Peace Аз имам само на тях. Thinking

# 302
Тези пръстени не са ли само на лимитираната серия шишета на Авент?  Peace Аз имам само на тях. Thinking

Може и така да е. Знам само, че не са толкова масови, но си мислех, че са в по-новите. Не са ли матови самите шишета?

# 303
# 304
ето тези шишета имам аз :

http://bebu.bg/product/159/komplekt-shisheta-za-novorodeno-philips-avent.html

при тях определено без този пръстен капе от резбата.
за другите модели може и да не се слага. нямам идея

# 305
ето тези шишета имам аз :

http://bebu.bg/product/159/komplekt-shisheta-za-novorodeno-philips-avent.html

при тях определено без този пръстен капе от резбата.
за другите модели може и да не се слага. нямам идея

С баткото имах точно същия комплект, но тогава шишетата бяха без пръстен и не капеха. Миналата година при една приятелка видях същия комплект, но с пръстен. Сега моите шишета пак са без пръстен. Мисля, че се слага само ако си е бил в комлекта.

# 306
Май наистина са от лимитираната серия, аз нямама такива пръстени, а шишетата ми са нови от  прозрачните и жълтеникавите имам, но съм адски доволна  Peace само ме е яд, че толкова много шишета от различни марки събрах, докато му се харесат на младежа авентските, сега ще си ги чукам в главата май май  newsm78
за разликата при дечицата, и двете си имат своите плюсове и минуси, аз  също исках да имат малка разлика децата ми,не заради моята възраст (на 26 съм), а заради близостта и връзката им, но толкова бързо минава времето, че докато се наканим и станаха седем години, но живи и здрави да сме, поне с тази разлика каката разбира всичко и страшно много ми помага , аз не исках грам да я ангажирам, но тя сама изявява желание  
чипче, стискам палци Дивна бързичко да се оправи и да си върне апетита детенцето  Praynig

# 307
Ха добър ден и от мен  wavey

Няма сън за мен и тва е. Тази моята кукла яде в 23ч и след тва в 4:30ч...не може да задържи повече и тва си е пфууууууууу...кака и на тази крехка възраст ядеше в 22ч  и след това в 7ч Whistling Нейсе, ще спим друг път  Crazy

me4koni  welcome

MuJIuHka, аз родих първото си дете на 30 и сега второто на 32. Разликата им е 1г10м и спонтанно решихме да ги спретнем така, не сме го обмисляли много дълго Crazy Аз съм от този тип дето ако бях изчакала още малко и сигурно нямаше да се навия за второ Rolling Eyes Както и другите момичета са ти казали - има си колкото предимства, толкова и недостатъци във всяка възрастова разлика на децата. Мисля да се оправим...няма да се предаваме, не е лесно, но пък то и лесно няма  Mr. Green Ето тук е темата на породените, може да метнеш един поглед на изказванията на майкините  Peace

# 308
Teddy*,  Hug , тази нощ съм кърмила в 12 , 2, 4, 6 и сега в 8 - Ема е като часовник - за малко да пропусне храненето в 6 , ама реши да си цокне 3 пъти и тогава да си заспи - сигурно е била жадна , така ,че ти с твоята 5 часа и половина пауза си си супер Wink  Hug

# 309
Teddy* аз също съм доволна на малко, тази нощ се наспах направо, хранене 9 и 30, после в 2 и 15, 5 и 30, 8 и 30, направо ми е идеално.

# 310
Хихи май съм забравила да уточня, че аз давам кърмата от шише ииии я взимам от хладилника за храненето в 4:30ч...та пада едно топлене, после едно миене... та храненето става около час  ooooh! Ех как ме сполетяха тези проблемации, та да не мога да си кърмя и аз като бял човек...с каката как си спяхме, ехееее... Crossing Arms

# 311
Ох, да  - това е много уморително  ooooh! -  с баткото бяхме така + цедене на 3 часа ... Ходех като сомнамбул... дано да успеете да се върнете на гърда  Praynig Praynig Praynig

# 312
  • София
Добро утро!
Ние сме без вода,може би и парното ще спре,но то не ме плаши толкова,колкото водата.Без нея как ще се оправим днес ще видим Confused.

# 313
Здравйте мами,днес вече ми остана малко време(от цедене и кърмене друго действие не извършвам),та прочетох тук таме по нещо.Много ми харесаха линковете в началото на темата,за кърменето и полезните храни,благодаря за полезната информация.
Когато започна да чета и се оспокоявам,че не съм "сама"  Joy

# 314
добро утро и от мен, момичета! И моята мишка си яде през нощта на 3 часа, още не прави разлика ден и нощ. И Ния беше така първия месец някъде. Приемам го философски и гледам да си легна с нея два пъти през деня. Таткото също поема приспиването 12-12.30, за да дремна до 3. Вярвам, че скоро ще минем на 6 часа пауза през нощта..
Пуснахме таткото на кафе преди малко, а следобед сме поръчали да сглоби разпарчладисаната при прането количка на каката и да измислим къде ще стои ooooh! Ще дебна за температура от +5 скоро време и се изстрелваме с Лили.
Усмихната неделя на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт