Отговори
# 420
Привет ,момичета!
Честит месечинки на порастващите!!!
За бабите - при мен няма никой...Майка ми беше 10 дена при нас,след като ни изписаха....ами благодарна съм и на жената .Тя е супер тактична.За нищо не се меси.Гледаше да е от помощ и при бебето и в домакинската работа.Чак ми ставаше съвестно.Но пък и аз не се чувствах още много добре.Е имаше и моменти дето се дразнех,но то това повече идва от малкия ни апартамент ,в който е невъзможно да съжтелстват 3-ма възрастни...А свекърва ми добре,че я няма...Чак в Израел е...Защото тя успява за 5 минути по скайп,да ме оплюе 20 пъти...Защо не слагаш шапка,защо няма възглавница,защоя къпете толкова късно и т.н....Вечно е недоволна.Но пък изобщо не и обръщам внимание.Като ми писне да я слушам ,просто изключвам скайп и прекъсвам разговора...Simple Smile

# 421
Момичета, някоя от вас давали на бебето си Deavit? От 4 дена давам и след всяко приемане на капките малкия е малко превъзбуден и трудно заспива. Дали е от капките newsm78

# 422
Мечкони, благородно ти завиждам. Моята свеки, ако има как ще вземе тя да ми го гледа, но аз твърдо отстоявам позицията си и съм много доволна, че сме по-далече от нея.  Simple Smile

Пишете момичета, че ще се преместим в родени с Февруарките! Peace

# 423
Въпрос към ЛЛЛ
Даниел взе да си похапва още по добре.След кърмене повръща доста,но после иска още.Дали да почна да поизцеждам предното мляко.Имам чувството,че търси по хранителното мляко,защото след това не повръща.Само вечер нямам този проблем пие всичко и не повръща макар и да не мога да го оригна.Иначе почти на всяко хранене пълни памперса,спокоен е,няма силни колики(мисля че даже че не са го почнали).Единственно и само на кърма сме,без биберони и т.н

# 424
Еееееее, ама аз доколкото знам не е задължително да изпишем тази тема, за да се преместим. Simple Smile Galactic Voyager като прецени, направо пуска тема там и тази остава "висяща". Wink Иначе наистина има опасност да се преместим с някоя друга отчетна. hahaha
Честити месечинки на празнуващите! Да са живи и здрави! Hug

# 425
  • Русе
Ха добро утро!
не че има значение за тези дето нощем стават през 2 часа CloseСнощи строих и моя,ама каква полза-той ли да я накърми?Иначе сега спим,ама каква полза за мен?Хайде,да сме живи и здрави,другото ще го наредим.
 Свеки дава акъл,ама не натрапчиво-така че се живее!
Мисля днес да излезем за 20-25 мин newsm78

# 426
Честити месечинки на всички пораснали!
Аз не съм се включвала отдавна, че ни се беше скапал компютъра и едва успях да ви изчета Crazy
Чипче, надявам се бързо да се оправя Дивна и всичко лошо да остане зад гърба ви Praynig
Лара, много стиснати палци и за вас. Важното е , че е открито на време и при правилен режим и подходяща диета всичко да е наред с малката кукла Praynig.
capsicum нашият батко беше водил баща му да купи бонбони и сокчета, за да почерпи и той в детската градина като се роди Дари. Надявам се да не проявява такива желания на всяка месечинка Mr. Green

# 427
Мечкони, благородно ти завиждам. Моята свеки, ако има как ще вземе тя да ми го гледа, но аз твърдо отстоявам позицията си и съм много доволна, че сме по-далече от нея.  Simple Smile

Ооооооооооооооо-ама то не е една беля-иначе съвети от кошницата"по-по -най " Mr. Green Mr. Green Mr. Green-дава
И да питам,кат осе извинявам май по на за д бе кометирано,вие кога мислите или вече преминахте на памперс 2-ка,аз съм ведна чуденка

# 428
Здравейте   bouquet

Току що си получих първите парички от НОИ  Money

Да се отчета след днешната консултация : качили сме почти 1 кг , и сме 4 см отгоре! За съжаление още сме с много "манекенски" мерки и не можахме да стигнем заветните 4 кг  Laughing 3800 е  Rolling Eyes
Похвалиха ни ,че много успешно сме плакнели устата,не само ,че нямаме никакви гъбки,ами нямаме и обложено по езичето. Фонтанелата е наред,главичката и гърдите мериха-всичко ок.
Другата седмица сме на ехограф на тазобедрените стави.В общи линии само скапаните колики са ни проблема  Tired

# 429
  • София
Като ни е налазил този конюнктивит - баткото домъкна от яслата, а беше само една седмица  Twisted Evil При него е чувствително по-зле, единият ден не можа да си отвори очичките на ставане. Докторката е категорична, че няма как да е от снежинката, нейният бил бебешки...

ooups, аз вече открих работещото решение у нас: простирам на един сушилник за радиатор и съхнат доста навреме, винаги има прилично количество. Питах дали слагаш многократни пелени и нощем, защото момата сякаш по-често се буди като е с тях... обаче вчера не се наака при последната смяна и така си спа с многократните... ами явно вече не й е проблем  Mr. Green
Иначе пробвах замърсените да държа в кофа с капак, обаче ми се струва, че като е затворен капакът, мирише повече - ти да имаш подобни наблюдения?

MuJIuHka, давам Вингантол, не мога да го свържа с промяна в поведението.

tinchi_pinchi, sisssy87, честита радост   bouquet

# 430

И да питам,кат осе извинявам май по на за д бе кометирано,вие кога мислите или вече преминахте на памперс 2-ка,аз съм ведна чуденка
Мечконче вие до сега на единичка ли сте били?
Ние направо почнахме с втори номер и нямам намерение скоро да сменям,а и имам купени 4 пакета  Joy та докато не свършат никаква смяна.

# 431
Току що си получих първите парички от НОИ  Money
Ох, и мен ме сполетя същото щастие! newsm44 Последния ми превод от тях е бил на 27.10. и 03.11. (по един болничен). От тогава - затишие. Чаках за Коледа превод, ама счетоводителките не отишли както обикновено към 15-17 число, ами чак на 22 или 23 и изтървах последния превод за декември. Така трябваше да ги получа на 05.01., ама се оказа, че идиотките освен късното внасяне, го внесли и грешно, та някъде в края на месеца ходили да го внесат пак. И трябваше миналата седмица да чакам обработката му. #Cussing out Ако мислят и другите два болнични така да ми правят, ще ги разбивам! #2gunfire Сега, когато са ми най-нужни парички, те замотват нещата... Хубаво, че не ми се налага да чакам само на тях... ooooh!

Мечконче вие до сега на единичка ли сте били?
Ние направо почнахме с втори номер и нямам намерение скоро да сменям,а и имам купени 4 пакета  Joy та докато не свършат никаква смяна.
Ние в петък сме на консултация за първия месец и мисля да питам педито по какви критерии да определя кога ни е време за смяна... Не знам що си мисля, че пъпчето трябва да е под памперса, а нашето изобщо няма шанс да влезе там. Ако педи каже, че е време за смяна на номера - поне имам само още 1/2 пакет от тези и ще свършат до 7-10 дни. Simple Smile

# 432
Здравейте мами,

някоя от вас вече да са минали през запек. Ние в неделя не ходихме грам по-голяма нужда, вчера само веднъж сутринта, а днес все още не сме имали "ако".

Дали някой знае нещо за разхлабване..
На смесено хранене сме дали да не е от АМ?  newsm78

# 433

Момичета, почерпете се и за месечинката на Кари! Честити месечинки на малките съкровища Алексей, Максим, София, Ана-Мария, Борис, Георги и Стоян! Да са ни живи и здрави!  Hug

За капките Деавит, наистина забелязвам повишена активност, но си мисля че не е от капките, а просто добре се е наспала. Вече много се кокори сутрин, заглежда се, пери ръчички все едно си играе и така откарваме до следващото хранене.

# 434
Мечкони за памперсите, ние сме още не единичката, смених с двойка като беше на 2 седмици, но ни беше рано, че протекоха (за първи път ми се случва) и пак се върнахме на единичката, и каквато съм си умничка и русичка взех та купих голям пакет от тях   ooooh! и сега откровенно сме за двойката вече, пампите са под пъпчето, и леко му притиска крачетата отвътре, ама още са ми останали в пакета, та да ги свършим и тогава  Peace
За капките ние сме на Вигантол, но не ми се струва, че активността е от тях, просто си се осифериха човечетата и сутрин обичат да се поразгледат и позяпат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт