Дрицкащ Еднокриминолог се моли на Благородица, да ОспеЙ с вкусутий-64

• 25 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Цитат
медалионче
Коя ще се познае?  Rolling Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
Незнам, аз също съм голяма паника, но как да го направя. Незнам 1 той спи, аз знам че трудно да се събуди,, все пак може и дръгото слагам ,му много играчки и бибероната ако се събиду, а аз съм буквално за 5 мин, но не ползвам асансиор и бързам много. Ами как кажете ми, той е болен ако излезе наван, ще го доразболея, а храната страшно много я харесва, каквото му направим в нас не яде, тези дни без ДК нищо не е ял, ето днес с кухнята всичко си изяде, незнам излиза ми и на мен сърцето, незнам как ще я караме.

Нищо не разбрах, честно  newsm20

# 392
  • София
Цитат
Незнам, аз също съм голяма паника, но как да го направя. Незнам 1 той спи, аз знам че трудно да се събуди,, все пак може и дръгото слагам ,му много играчки и бибероната ако се събиду, а аз съм буквално за 5 мин, но не ползвам асансиор и бързам много. Ами как кажете ми, той е болен ако излезе наван, ще го доразболея, а храната страшно много я харесва, каквото му направим в нас не яде, тези дни без ДК нищо не е ял, ето днес с кухнята всичко си изяде, незнам излиза ми и на мен сърцето, незнам как ще я караме.

Нищо не разбрах, честно  newsm20

А, аз разбрах - тренирала съм с години да разшифровам такива мисли.  Mr. Green
Жената оставя бебето да спи и тича до детската кухня, която е близо до тях / на 5 минути път/ за храна. За всеки случай, ако се събуди бебето, е оставила биберон и играчки в кошарката му, за да се занимава и да не плаче. И....много се притеснява, т.е. голяма паника е по време на тези 5 минути, докато бебето е само.

# 393
  • София
Цитат
медалионче
Коя ще се познае?  Rolling Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз  bowuu  Blush Нямам идея защо съм го написала така  newsm78

# 394
 Laughing Heart Eyes Hug Ами заразяваме се полека лека...

# 395
  • Варна
Laughing Heart Eyes Hug Ами заразяваме се полека лека...
Неусетно почти  Mr. Green.

Цитат
осъвършенствала
Цитат
зготвя

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 22:11 от antonia

# 396
някой знаели къде мога да си изтегля днескашната серия или да я гледам онлай но ако може други сайтове освен nitrobg za6toto ne si pomnq registraciqta i bez smartbg za6toto saityt neraboti pls pi6ete  Praynig

# 397
Цитат
около очни
Цитат
повращане
Цитат
партина
- тук не съм много сигурна, но винаги съм го писала с "Ъ"; Whistling newsm78

# 398
  • София
Цитат
Безледно са изчезнали

Цитат
да ми залечи едни петна

Цитат
суплименти... мусколи.... куцо и съкато....

# 399
  • # супернатурална #
"ПоТ ДюкЯн - уЙ за отслабване, в БЕНВЕТО - бЪрдашко дрУгирВане"

# 400
  • До сърцето...
Цитат
Любопутно ми е това ...

newsm78

# 401
Благодаря  bouquet

Цитат
Здравейте!!! Аз съм директорка от училище "Димчо Дебелянов"варна и търся програма с която мога да създам на всяко едно дете нещо като досие или по точно за име години име на майката и бащата номер наказания ЕГН и др. но и да има и защита с парола в случай че изтече информация!!!! моля помогнете трябва ми по скоро......Благодаря предварително

Това може и да сте го виждали, но все пак...
Същата "директорка":

Цитат
аз не съм ного на ясно с компютрите и затова имам грешки но искам нещо по съществено в смисъл да ми е по лесно ще е ми отнеме много повече време за да го направя с exel

# 402
Срам и позор за българското образование.. Whistling
Цитат
уйкенда

# 403
# 404
Цитат
Амаза детето

Цитат
приносима клавиатура

Цитат