Дрицкащ Еднокриминолог се моли на Благородица, да ОспеЙ с вкусутий-64

• 25 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Разбирам Simple Smile Значи все пак нещо е облечено с тях  Grinning

Цитат
Толерира ли се копи пейса... а се толерират кражбите и копи пейса
Tired

# 496
...

Цитат
Толерира ли се копи пейса... а се толерират кражбите и копи пейса
Tired

Изпревари ме  Mr. Green

# 497
  • Sunshine state
Да,такава дума съществува.Много често тук на подвързията за учебници и тетрадки се казва "облечка". Peace

# 498
Е то че някъде ги наричат така не означава задължително, че има такава дума.
Въпреки че аз я потърсих в Гугъл и видях, че е масово използвана в определени райони на България... На мен ми звучи смешно и измислено, но в крайна сметка това, че аз мисля така, не е пречка да си съществува Simple Smile

# 499
Цитат
разборате

Лично. tooth

# 500
  • Sunshine state
Въпреки че аз я потърсих в Гугъл и видях, че е масово използвана в определени райони на България... На мен ми звучи смешно и измислено, но в крайна сметка това, че аз мисля така, не е пречка да си съществува Simple Smile
Щом ги наричат така,значи все пак има такава дума. Wink
Мен лично изобщо не ме учудва.Докато си карах практиката в едно начално училище,масово така се наричаха подвързиите.За мен не е странно.Само отбелязвам,защото някой по-назад питаше. Peace

# 501
Пупитка, да, не споря, думи всякакви. Доколко е книжовна - в такъв смисъл аз разбрах въпроса и ще ми е интересно ако някой знае и сподели. В моя тълковен речник я няма, но пък и той не е издание на БАН. Не се заяждам (знам, че по принцип така звуча) Peace

# 502
  • София
Щом ги наричат така,значи все пак има такава дума. Wink
Мен лично изобщо не ме учудва.Докато си карах практиката в едно начално училище,масово така се наричаха подвързиите.За мен не е странно.Само отбелязвам,защото някой по-назад питаше. Peace

О, със сигурност думи има всякакви и най-различни  Mr. Green Мен например ме питаха в селото на свекърва ми: "Вашите извадиха ли суганя?" Шах с пешката  Thinking Мамка му и сугань, така да ме озори и злепостави  Crossing Arms Та знам я вече думичката, но ползвам книжовния й аналог  Mr. Green

# 503
  • София
О, със сигурност думи има всякакви и най-различни  Mr. Green Мен например ме питаха в селото на свекърва ми: "Вашите извадиха ли суганя?" Шах с пешката  Thinking Мамка му и сугань, така да ме озори и злепостави  Crossing Arms Та знам я вече думичката, но ползвам книжовния й аналог  Mr. Green

И какво значи?  newsm78

# 504
  • София
Лук, прост лук, неговата кожа  Twisted Evil

# 505

И къде това? Да съм подготвена. Joy

# 506
  • София
Ми почти там, до облечките  Mr. Green

# 507
Цитат
Та този е битер мамина Богданка

# 508
  • София
ooooh!

Моята свекърва в началото също много ме объркваше с този лук  Mr. Green
червен лук - това е обикновеният, за готвене
бял лук - това е чесън  Cry

# 509
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Какво преимуштеству им ав то зи отврътeн  интелектоанен бермутски триъгълник!!??!!

Blush Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт