Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 68

• 53 321
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Мерси  Hug Направо си го представих в такава роля и  #Crazy

Моят любим момент пък е този

# 31
Круела, звездите ми го говорят, че няма да има 2-ри трейлър  Joy

Скрит текст:

# 32
  • Пловдив

Е, още веднъж да видим красивите ръце.

# 33

Е, още веднъж да видим красивите ръце.

Мариянка,пак е кахърно нашето момче ooooh! Имам чувството,че Едже и Мелек са стоварили всички проблеми на главите на сладурите Thinking

# 34
Круела, звездите ми го говорят, че няма да има 2-ри трейлър  Joy

Добре ли ги чу? Миналата седмица първия трейлър пак така беше тъжен и в сряда ни пуснаха танца, та затова имам една надежда...  Praynig

А това в spoiler-а става за - открийте 9-те разлики.

# 35
Миналата седмица първия трейлър пак така беше тъжен и в сряда ни пуснаха танца, та затова имам една надежда...  Praynig

Нали си знаем, umut hep var  Simple Smile

Скрит текст:

# 36

Една година - "просто миг от времето" - но какъв дълъг, извървян път от болката и желанието да си отидеш от този свят  - до желанието за живот и да мечтаеш.

Благодарности на Марияна за новата тема - така както тя я създава с уважение и любов за нас, нека всички  ние четящи и пишещи също да допринасяме за това - темата да бъде нашето кътче за среща с приятели / макар и виртуални /.

# 37
# 38
Мили момичета, отдавна исках да направя нещо приятно за всички вас - и все чаках нещо по-така да се случи с нашите сладури. Това което видях по време на танца и единствения миг и думичка от новия фрагман - ми беше достатъчно да изразя едни мисли, които вярвам, че всяка една от нас тайно споделя / няма значение, че думите са изречени от друго лице /.
Огромното ми желание е да ви направя поне малко щастливи. Приятно гледане.

# 39
  • Пловдив
  Марта_49 за теб, че сътворяваш такива клипчета. Стиховете и музиката - направо божествено.

# 40
Здравейте момичета  Wink Днес за пръв път видях рекламата на "Каква е вината на Фатмагюл" по БТВ и то защото видях в анкетата името "Пепел от рози"  Shocked Меко казано съм потресена. Не вярвах, че още от заглавието ще тръгнат да развалят филма. Представям си сега и с накъсването на сериите и с дублажа, каква боза ще стане. Много ме е яд, че ще съсипят хубавия филм. Но всичко това добре - защо им беше да променят прекрасното име на сериала, което така добре изразява самата история?  Close Много жалко наистина! Радвам се, че благодарение на страхотния екип ще си имаме превод със субтитри на филмчето ни, което всички ние толкова много обичаме. Heart Eyes И НЕ, няма да гледам "Пепел от рози"!  #2gunfire

# 41
Марта_49, прекрасен клип! Хвана ме за сърцето, разчувства ме, красота!

# 42
  • USA, Steak State
Ух, изписали сте една тема, та друга сте почти преполовили. Браво бе!
Само искам да вметна, че аз БТВ не гледам, а си следя нещата по Йутуб в реално време и няма да се отървете от мен, дори 5 нови теми да има. Смятам, че тук имате нужда и от различни мнения за нещата и след като съм с такова- оставам. Simple Smile
Ще ми свикнете или напълно ще се научите да ме игнорирате.  Mr. Green

Както и да е, "Добро утро". Надявам се, че не съм ви липсвала. Аз вече нямам търпение да стане утре и да си гледкам серийката на живо. Май не съм споменала, че знам перфектен турски и мога да помагам. Но май е и излишно като гледам, че се позволява само на определени хора да правят преводи и т.н.  Peace

# 43
Мили момичета, отдавна исках да направя нещо приятно за всички вас - и все чаках нещо по-така да се случи с нашите сладури. Това което видях по време на танца и единствения миг и думичка от новия фрагман - ми беше достатъчно да изразя едни мисли, които вярвам, че всяка една от нас тайно споделя / няма значение, че думите са изречени от друго лице /.
Огромното ми желание е да ви направя поне малко щастливи. Приятно гледане.

МАРТА,твоя клип като с магическа пръчка отми целия негативизъм,който се изля днес в темата.Добре е,че те има!Благодаря ти много за настроението,което създаваш!  love001  love001  love001

# 44
Ух, изписали сте една тема, та друга сте почти преполовили. Браво бе!
Само искам да вметна, че аз БТВ не гледам, а си следя нещата по Йутуб в реално време и няма да се отървете от мен, дори 5 нови теми да има. Смятам, че тук имате нужда и от различни мнения за нещата и след като съм с такова- оставам. Simple Smile
Ще ми свикнете или напълно ще се научите да ме игнорирате.  Mr. Green

Както и да е, "Добро утро". Надявам се, че не съм ви липсвала. Аз вече нямам търпение да стане утре и да си гледкам серийката на живо. Май не съм споменала, че знам перфектен турски и мога да помагам. Но май е и излишно като гледам, че се позволява само на определени хора да правят преводи и т.н.  Peace

Къз,щом знаеш езика,би ли ни светнала за какво иде реч по време на онлайна? Peace

Общи условия

Активация на акаунт