Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как реагират другите членове на форума на новината за новородени?
Как реагира форумът на здравословното състояние на бебетата?
Как реагират членовете на форума на здравословното състояние на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как реагират другите членове на форума на новината за новородени?
-
Как реагира форумът на здравословното състояние на бебетата?
-
Как реагират членовете на форума на здравословното състояние на майките?
Членовете на форума изразяват своята подкрепа и изпращат пожелания за бързо възстановяване на новите майки. Всички те споделят своите благопожелания за добро здраве и благополучие за майките след раждането. Освен това, те споделят лични преживявания и съвети, свързани със здравето и възстановяването след раждане.
-
Как реагира форумът на здравословното състояние на бременните жени?
-
Какви са реакциите на форума по отношение на грижите за бебетата и домашните любимци?

:
, но сме си тук.Все още 2 в 1.
може нищо да няма ама все пак за твое и негово спокойствие
снощи се рових в чичо Гугъл видях каква ми е диагноза и лечението което може да се приложи в случая
оказва се че особено варианти няма и най вероятно ще се наложи да ходя да ме ръчкат от време на време за да ми изпразват матката 

, пак на същото положение,само дето съм получила едвам някакъв си 1см. разкритие
. Този път прегледа доста ме боля,а и доки се постара добре да ме поразбърка, може би с надеждата да тръгне днес или утре. В сряда ме иска пак за запис на тонове и преглед и каза,че и ако тогава съм пак така,ще почакаме до 13-ти и да съм влизала в болницата за предизвикване